Şimdi Ara

450.000 TL bütçeyle otomatik vites araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar 450.000 TL bütçem var tercihen otomatik vites araç bakıyorum sorunsuzluk ve ekonomik olması açısından muhtemelen B segmenti ancak diğerleri de olabilir tavsiye ve tecrübeleriniz nelerdir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

• arabalardan fazla anlamam ama toyota ve honda için sanayiye hiç uğramıyor diyolar bu markalara bakabilirsin. bende bi ay önce 250k ya honda aldım otomatik.

• Sorunsuzluk açısından Japon markalarını öneririm. Bütçeniz sınırlı anladığım kadarıyla. Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Honda ve Toyota modellerini incelemenizi tavsiye ederim.

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

ne aldınız acaba?

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

93 model honda civic aldım. 1.6 otomatik. 250k. siz 450k ya daha üst modellerini alabilirsiniz 2000 model civarı o fiyatlarda satılıyor.

• 2006-2011 kasa yaris otomatik,2006-2009 kasa swift otomatik, eski kasa Hyundai i30 otomatik,yine eski kasa Auris otomatiklere bakabilirsiniz. Km ve ağır hasarlı takıntın yoksa bunlardan alabilirsiniz. Bende swift otomatik ve i30 otomatik var. İkiside ağır hasarlı ve kmleri 180-210 bin arası. Lpgli gayet memnunum.
  • Adam motora Rislone vb birçok çatlak tıkayıcı, segman onarıcı katkılar var onu yapar sende alırsın 1 sene sonra arabaya 1 araba parası da motor yaptırmaya harcarsın aklın başına gelir. Türkiyedeki arabaların hangi usta denen kasap elinde ne hale geldiği belli değil o nedenle sıfır araba harici araba almayın başınız ağrımasın. Zaten masraf çıkarsa sıfır araba parası harcarsanız bide arabayı toplayamazsınız paranızla rezil olursunuz

• 119 binde manuel tertemiz polo aldım şu an gayet iyi gibi
  • umitoz45 kullanıcısına yanıt

Umarim sıkıntı çıkmaz 1 yıla kendini belli eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.