Şimdi Ara

450-500 Ytl güzel foto makinası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Canon a560, gerçekten çok ii makine, ben a570 kullanıyorum arların tek fark görüntü sabitleyici denebilir. Ben makinemden çok memnun tek eksisini gördüm, oda video çekerken optik zoom yapmıyor..Yinede çok ii makine, fotoğraf kalitesi süper,pil ömrü çok güzel, her bir fotoğraf 3,2-4,1mb kalitesini sen düşün:)
  • arkadşım eğer gece çekimi önemliyse OLYMPUS MJU-1000 al derim gerçi bu makine arkadaşlarını önerdiği bütün makinelerden daha üstün bir cihaz teknik özellikleri ve fiyatı çok iyi bu maikinayı al rahat et ne satıcı değili ynalış analma geçen eniştemin kardeşi bu aldı çok memnun onada ben önermiştim
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119991844&CS_Category=_SBA_156_1662_179_1645&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 4 Temmuz 2007; 2:54:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

abi kamera ve foto makinasinin babası sony dir zaten. sony den vaz gecmeyin sakın hata yaparsiniz. hangi modeli alirsin bilmem ama bence sony al derim.

boş boş konuşmasan... hiçbir şey bilmediğin son cümlenden belli oluyor zaten.. hey allahım ya

biskivü senin anlayisin mi kıt arkadasım. model derken sony icindeki modellerden bahsediyorum. lafı nasil anladin bilemiyorum. saygili ol.
  • Evet saygılı olalım lütfen, burda kardeşimizi ya da bi yakınımızı azarlamıyoruz.Seviyeyi koruyalım
  • Sony ler sadece video kamerada iyilermiş , dijital foto makinasında ise canon gerisindeler .. Bende paramın en yettiği ve en uygunu olan casio exilim z 75 alıcaktım ama kesinlikle casio alma dedi fotografcı . Casio hesap makinesinde cok iyi dedi . Yani her marka kendine has bir sektorde en iyisi ..

Teknoloji geliştikce herkes fotograf sektorundende para kazanabilmek için kendi aanları dışında ürünler üretip piyasaya girmişler .. Ama kalite derseniz canon ve nikon başı çekiyor ..

Bende kararımı kesin olarak verdim Canon alacagım ... ( ixus 60 )
  • Panasonic Lumix FX12 Hiç pişman olmazsın.
  • çalınan fotoğraf makinemi ilk aldığımda hiç araşıtırmadan öyle mağazaya girdiğim gibi almıştım.sonradan acaba araştırsamıydım falan diye düşüncelere kapılmıştım.sağolsun beni uzun sürü sorunsuz idare etti.

şimdi fotoğraf makinesi almaya niyet ettim ama konulara bakıyorum verilen cevaplara bakıyorum kafam iyice karışıyor.ne alacağımı şaşırıyorum.

bildiğiniz makine inceleme test sitesi falan varmı?
    geçen googledan aratıp buldum bi kaç tane ama sizin bildiğiniz çok iyi siteler falan varmı diye merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

çalınan fotoğraf makinemi ilk aldığımda hiç araşıtırmadan öyle mağazaya girdiğim gibi almıştım.sonradan acaba araştırsamıydım falan diye düşüncelere kapılmıştım.sağolsun beni uzun sürü sorunsuz idare etti.

şimdi fotoğraf makinesi almaya niyet ettim ama konulara bakıyorum verilen cevaplara bakıyorum kafam iyice karışıyor.ne alacağımı şaşırıyorum.

bildiğiniz makine inceleme test sitesi falan varmı?
    geçen googledan aratıp buldum bi kaç tane ama sizin bildiğiniz çok iyi siteler falan varmı diye merak ettim

www.dpreview.com

Bilen bilir,bu sitenin üstüne daha iyi bir site bilen varsa lütfen paylaşsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

quote:

abi kamera ve foto makinasinin babası sony dir zaten. sony den vaz gecmeyin sakın hata yaparsiniz. hangi modeli alirsin bilmem ama bence sony al derim.

boş boş konuşmasan... hiçbir şey bilmediğin son cümlenden belli oluyor zaten.. hey allahım ya

biskivü senin anlayisin mi kıt arkadasım. model derken sony icindeki modellerden bahsediyorum. lafı nasil anladin bilemiyorum. saygili ol.

1- Fotoğraf makinelerinin babası sony değildir bunu öğren önce..
    2- model falan önermeden sony al demek ayrı bi gariplik... önerirsin şu şu sebeplerden dolayı. için boş öneri yerine adam gibi öneride bulunmak daha faydalı olur. bunu anlayamayacak kadar kıt olan kim acaba?

• bisquit haklı bu konuda . Bende markanın reklamı çok iyi yapıldığından dolayı herşeyde en iyisi sony dir diye bilirdim ( tecrübe ve bilgisizlik ) ama araştırınca , profesyonel fotoğrafçılara sorunca ( Örnegin muhammed ali ) Sony lerin fotograf makinası kapsamında aynı sınıfta canon ve nikonun bayagı bi gerisinde kaldıgını ve gercekten iyi bir makina almak istiyorsam bana canon ya da nikon almalısın dediğini söyleyebilirim ..

Bence herkez elindeki makineyi övüyor arkadaslar . Forumlarda okudum bazı sahıslar o kadar farklı yorumlar yapmışlarki aynı makinaya ait güülüyorum bunlara .. Söz meclisten dışarı bu sayfada öyle şahıs yok ..
  • arkadasim oncelikle kolay gelsin,bu konularda karar vermek cok zor.hele baslangicta cokta bir sey bilmiyorsan her kes bir sey soyler kendi makinesini over,
    1.titresim onleyici ONEMLI.
    2.piller sarjli pil tavsiye ederim,aksi ilerde sorun olur,
    3.makro su anda onceliginde olmasa bile daha sonralari mutlaka denemek isteyeceksin(forumlardaki
    fotograflari gorunce)
    4.fotograf cekmeyi sadece dugun,dogum gunu vb.gibi ozel gunlerdemi dusunuyorsun,veya manuel ayarlari
    olan kendimi gelistirecek ve daha sonra ust duzey makinalara gecmek dusuncen varmi bunu belirlemelisin,
    5.fotograf makinasi bir video kamera degildir,piyasadaki bir cok makinanin bu ozelligi mevcut onceligin
    hangisi.
    6.turkce menu benim gibi yabanci dil sorunu olanlar icin onemli
    7.uzak mesafe cekimleri icin optic zoom onemli
    8.afis basmayacaksan 5 . 6 mp yeterli
    .belirledigin fiyat araligi biraz zorlarsan gayet iyi bir makina almana yeterli,ben 4-5 aylik arastirmadan sonra CANON s3 almaya karar verdim iki ay once gittgidiyordan 650 ytl ye aldim.su anda fiyatlar 550..600 ytl civari. unutma teknolojinin en iyisini elde edemezsin, ancak ihtiyaclarini en iyi karsilayacak makineyi alabilirsin.kullanmayacagin ozellikler icin tonla para vermene gerek yok,

CANON s3 Artıları

Makine body olarak baya ufak göze hoş gözüküyor
    türkçe dahil bir çok dil var
    resim kalitesi tatmin edici oldukça güzel 10 üzerinden 8.5
    donebilen LCD ekran bazen gerekli oluyor
    özellikle renk atama ve renk dönüştürücü seçenekleri çok güzel yani istediğiniz bir rengi istediğiniz bir renk ile değiştirebiliyorsunuz veya sadece istediğiniz bir renk kalıyor diğer bütün renkler siyaz beyaz.
    video kalitesi mükemmel
    süper makro özelliği gerçekten süper 0 cm. den çekim
    12x optik zoom gayet iyi........ vs..vs..vs..

Eksileri

LCD ekran kalitesi biraz düşük

hangi makinayi alirsan simdiden hayirli olsun ve karar asamasinda kolay gelsin

• Arkadaşlar çok teşekkürler.Çok yardımcı oldunuz ama canon ve nikon un birçok modelleri arasında vazgeçmemi sağlayan AA pil kullanmayanlardır.Bu nedenle Canon A570 almaya karar verdim.Teşekküler Erulmo...
  • bişey değil, önemli olan paylaşım, a570 aldığın için pişman olmıyacağına garnti veririm.tabi ihtiyaçlarını tam olarak belirtmediğin için ne türden bi makine istediğini anlıyamadık, ama verdiğin önerklere göre tavsiyede bulundum.compact makineler arasında çok ii bir model(a570).optik zoomu yüksek makine de olur dersen işler karışır. canon s3,fuji s6500 ,panasoniz fz8 girer listeye.ama küçükler içinde ixus 60-65,a560-570,fuji f31d en iileridir,benim gözümde tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erulmo -- 5 Temmuz 2007; 16:15:10 >
  • quote:

Hocam herhalde yanlış yazdın

• Erulmo haklısın aslında Canon İxus 60,70 güzel makinalar ancak ben AA pil kullanan pil istiyorum.Çünkü cep telefonları gibi Li-On bataryada bi süre sonra sorun yaşamak istemiyorum.Şu anda da Nikon Coolpix L5 ve Canon powershot A570 arasında tercih yapmam gerekiyo.Sence hangisi daha iyidir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.