Şimdi Ara

450 Abys Kırdırcam ne çıkar : ) ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum kırdır onun heyacanını yasa çıkan itemlri bekliyoruz
  • Garanti pot kek çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry4myspike

pastane açacak kadar kek ve pot ve şansına çıkarda chitin

• Bence tenha bir vakit git kırdırma npc sine tek tek kırdır eğer para sıkıntın yoksa eğer para sıkıntın varsa koy 1m den sabaha giderler
  • Şu an nakit cok değerli..bence imkanın varsa gece kur abyssleri leri belirlediğin bi fiyattan sabaha kadar satılsın..Öncelikle nakite çevir..Yok Satılmıyosa Kırdır hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Str0nGtR41 -- 6 Haziran 2007; 19:03:29 >
  • eweT arkadaşlar 167 taneden sonra durdum şu anda elimde 300 abys kaldı ve kayda deyer tek item slayer +1 bol bol kek ve maradondaki ezik prestlerin hepsini donatıcak kadar prest fp +1 var :) chiten hiç çıkmadı çıksada istemem crimson bot çıktı ne der bilmiyorum ama slayer ve crimson başka bişey yok gerisi rezzer taşı kek pot mana fp uprade scrol falan filan 300 taneyide belki gece kırdırcam slayer kaç para ediyo ve crimson bot :) ??
  • çıkacakları söylüyorum
    Iron x
    Raptor
    Ib
    Shard
    Citin
    Graham
    Kek
    pot
    Başka bişey çıkarsa camdan atlarım
  • olyde slayeri 10mye koydum +3 dü çeken olmadı valla billa isteyen varsa satarım nick=gsgscimbomgsgs
  • heyecan olur kırdır bence
  • Geriye kalanları sat dostum bişi çıkmıcak benden soylemesi
  • Galiba öle olcak ben böle işin abys diye koymuşlar oraya npc yi pinti npc günahını vermiyo a.q : ) ne yani dandik bi shard için herlade 1000 tane kırdırmamızı istiyolar : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

çıkacakları söylüyorum
    Iron x
    Raptor
    Ib
    Shard
    Citin
    Graham
    Kek
    pot
    Başka bişey çıkarsa camdan atlarım

Fp unuttun hehe atla bakim
  • Abyss kırcağın zaman açamda gitmesin deme . Aklın ne zaman gurulanıp basacam dersen bas, biraz bekle iyi itemler düşer ama Raptor düşmesse K2 dövdüm
  • kırdır bence öle satacam die bekliceğinee kırdır belki bişe çıkar ztn sende 450 tane çok şansızsan bile yanlışlıkla iyi item çıkarr
  • kırdır herser cıkar
  • rob...

Not = Ring Of Bash

• kırdır bence köşe olacan gibi geliyor
  • 450 tane pot
  • ya ciksa ancak 1 tane IB cikar sat daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend tirAn

450 tane pot

hemde 240 lık çok iyi işine yarar wormların oraya pazra açarsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.