Bildirim
450 Abys Kırdırcam ne çıkar : ) ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iron bow chitin shard -
bence kırdırma bişey çıkmıyo ya -
Ya kankam bitanesi çıkcak olsa inan durmıycam ama bence çıkmaz ama çoğunluk öle derse game cam ile kaydederek kırdırcam ve foruma koyucam :) -
pot kek chitin fp bunlardan bolca bi iki tane çıksa shard vb. çıkar -
500m lık ıtem arıcagına 1m den koy 450m garanti olur hıc degılse ama bana sorarsan kırdır heyecan olur zevklı olur -
iron bow,shard,raptor vede chitin kesin cıkar -
bana 100d en ib çıktı 3 tane de warrior çitin -
pastane açacak kadar kek ve pot ve şansına çıkarda chitin -
ya 1 mden koysam satılır tabi ama riske girersem 1 2 milyarlıkta item çıkma şansı var gerçi doğru galiba satmak daha karlı offf : ( -
kısmet -
bence de kırdırma benim tanıdık war ecel_01 71 lwl sade chitin çıktı
ama sen bilirsin
ama shart cıktı 1 tane
kırdır sonra haber ver bize
sana eziyet gibi gelir
-
nasip -
kırdır çıkar bişeyler mutlaka -
quote:
Orjinalden alıntı: sorry4myspike
pastane açacak kadar kek ve pot ve şansına çıkarda chitin
evet küçülme keki çıkar bayağı bi 1 m den koyarsın yine köşeyi dönersin ama kesin shard, fp , chitin felan çıkar
-
İşin kötüsü bide Cristal botlar kaybettiğim abys e değil o kristal botları tek tek satmaya yada yakmaya çalışırken deliriyo insan geçen kırdırdığımda öle oldu o gün oyunda kesin en fazla Cristal bot bendeydi Babası oldum : ) -
bhen kırdır kesınlıkle bişi cıkar gece vakdı olsun sserver 3 olsun kasmayan bi vekit olsun yavas yavas kırdır gorurusun neler cıkıyo -
bencede bi şey çıkmaz -
1 tane Raptor bide para yapan ya coin yada bar çıkacak -
çıkmaz bişey
Benzer içerikler
- karakter isimleri
- anahtar görevi
- knight online yeni server 2024
- knight online item kodları
- int priest stat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X