Ben oyunda bayadır gırmıyodumda bakıyorum konulara gem dır siyahdır kırdırmadır yeşil kutu gıbı bısey mı buda nerde düşüyo
bide milletin eli kolu parlıyo o nası oluyo item mi büyü mü anlmadım bilen yazarsa sevinirim
lvl 70 Olman Lazım gem' toplamak için göreve Eslantan' giriosun Saatleri: 15:45 23:45
Kolluk yanmasıda pathos glove k2 yeni çıkardı pusda satılıo ve istediğine göre atak veya def basabiliosun
quote:
Orjinalden alıntı: heLOpeRS
lvl 70 Olman Lazım gem' toplamak için göreve Eslantan' giriosun Saatleri: 15:45 23:45
1 kere mı yapaıyosun coksa hep yapabiliyomususn
herkestigin hayvanda düşüyo mu
her gün bi haritaya ışınlanıyorsun 8 kişilik otomatik party kuruluyor çok değişik hayvanlar kesiyorsun boss tipli 4-5 taneden fln genelde greengem düşüyor
quote:
Orjinalden alıntı: LookMySmile
her gün bi haritaya ışınlanıyorsun 8 kişilik otomatik party kuruluyor çok değişik hayvanlar kesiyorsun boss tipli 4-5 taneden fln genelde greengem düşüyor
içinden cıkan itemler uniqe mı oluyo yoksa pot falanda cıkıyo mı
quote:
Orjinalden alıntı: cmsltn123
quote:
Orjinalden alıntı: LookMySmile
içinden cıkan itemler uniqe mı oluyo yoksa pot falanda cıkıyo mı
uniq de olabiliyor shard raptor ii ws de olabliyor potda olabiliyor şansa göre deişir yani