Şimdi Ara

Şu master için Unstable centaur kalbi nerden çıkar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabahtan beri centaur kesiyorum ama çıkan şey centaur heart gibi bişey bana lazım olan unstable centaur heart gibi master itemi centaurdan çıkanları kabul etmiyor master için nereden çıkıyor nerde yanlış yapıyorum karusum uruk tronların ordaki bütün centaurları kestim boss olanlarıda hepsi aynı çıkıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Ryu.

Arkadaşlar sabahtan beri centaur kesiyorum ama çıkan şey centaur heart gibi bişey bana lazım olan unstable centaur heart gibi master itemi centaurdan çıkanları kabul etmiyor master için nereden çıkıyor nerde yanlış yapıyorum karusum uruk tronların ordaki bütün centaurları kestim boss olanlarıda hepsi aynı çıkıyor

kabul etmiyor diye birsey yok, o kalbin yaninda 2 adet de essence lazim, ya onlari goturmuyorsun yada yanlislarini veriyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

quote:

Orjinalden alıntı: Ryu.

Arkadaşlar sabahtan beri centaur kesiyorum ama çıkan şey centaur heart gibi bişey bana lazım olan unstable centaur heart gibi master itemi centaurdan çıkanları kabul etmiyor master için nereden çıkıyor nerde yanlış yapıyorum karusum uruk tronların ordaki bütün centaurları kestim boss olanlarıda hepsi aynı çıkıyor

kabul etmiyor diye birsey yok, o kalbin yaninda 2 adet de essence lazim, ya onlari goturmuyorsun yada yanlislarini veriyorsun.

1 adet garuna 1 adet treat boss u kestim çıktı o dediklerin ve 1 kalp lazım bulamıyorum
  • lunar valleydeki centaurlardan cikio ama normal kucuk olanlardan
  • Yaklaşık 1 saat oldu durmadan kesiyorum çıkmıyor çıkanda trade edilmeyen türden ama master için saymıyor oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.