Şimdi Ara

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var(Yaralı bir kedi için yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar benim 1 yıldır sokakta baktığım bir kedim var 1yaşında ama malesef 7-8 gündür göremiyordum bugun gördüm ve yemek vermeye gittim gittiğimde gördümki kedi yaralanmış hemen veterinere götürdüm bu akşam kedide kulak uyuzu varmış kulakları kurumuş durumda uyuz daha ilerlerse sağır olabilirmiş pansuman yapıldı kulaklarına ama kurumuş durumda olduğu için düşmesini bekleyeceğiz sonra sol ön bacağında büyük bir yara vardı pansuman yapıldı sırtında ise daha kötü bir yara varda hem derin hemde iltihap kapmış büyük diş izleri vardı sırtına dikiş atıldı ve diren koyuldu o iltihapların boşalması için vede sağ arka patisindede küçük bir kopma vardı oda pansuman yapıldı kulaklarını kaşımaması için yakalık takıldı sağolsun veteriner abilerim çok yardımcı oldular bu konuda onlara çok teşekkür ediyorum şimdi iyileşip düzelmesi için bir geçiçi veya kalıcı bir yuva lazım yani en azından geçiçi bir yer lazım kedinin sağlığı açısından dikişleri açısından ama ne yazıkki evimde bir kedi var eve alamıyorum çünkü kendi kedimede uyuz bulaşabilir ve daha önce kedi almıştım eve ama anlaşamıyorlar diğer kedilerle apartmanın kömürlüğünü düşündüm ama apartmanda yaşayan sözde insan ama 5 para etmez kişilikler bu kediyi öldürmeye dünden razı zaten kedinin bu halini görürlerse direk çöpe falan atarlar annem ve babam ayrı olduğu için babamı arıyım onda kalması için ikna ediyim dedim fakat babam azarladı ve bırak gitsin kediyi falan dedi sonuçta babam yapıcak birşey yok veteriner abimle baya bir konuşmadan sonra bügünlük orada kalması için ikna ettik ama bügünlük yani kedinin hergün düzenli olarak antibiyotik falan alması gerekiyor şimdi onu vermemiz lazım fakat sokağa salarsam hemen ölür kedinin iyileşebilmesi için küçük bir yer lazım sadece ortalıktan kaybolmayacağı günlük ilacını alıp besleneceği bir yer bu sadece 10 gün sürecek şimdi ben ıspartada yaşıyorum ıspartadaki veterinerlerde malesef karantina odası yok veterinerde kalırsa diğer evcil hayvanlar uyuz kapabilir zaten barınakta yok ıspartada koca ıspartada yapayalnızım zaten yaşımda müsait değil 16 yaşındayım maddi durumum müsait olsa emin olun kendi evimi tutup bütün yardıma muhtaç hayvanlara yardım ederdim ama oda yakında olacak :) üniversiteyi kazandığımda halledeceğim yarın veterinere uğrayıp kediyi aldığımda ne yapacağım hiç bir fikrim yok bir yardım eli lazım bu arada yarın veterinere gittiğimde kedinin fotoğrafını çekip yollarım size lütfen bu yazıyı paylaşın bu kediciğe bir yardım lazım ıspartada nekadar az hayvansever olsada hala umudumuz var kedinin iyileşmesi için sadece 10 günlük bir geçici yer lazım tedavisi için yarın kediyi almaya gittiğimde bir çarem olmassa ne yazıkki kömürlüğe koymam gerekecek oda kediciğin öldüğü demektir neyse çok konuştum inşallah anlatabilmişimdir kendimi yazım hataları için üzgünüm yarın okulda 2 tane yazılıya gireceğim ve hiç çalışamadım bugun vede ne yapacağımı bilmez haldeyim hadi iyi akşamlar .

Not:Konuya bakan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum lütfen en azından yardım için konuyu uplasanız bile yeter.

• Ispartada değilim ne yazık ki.Elden bir tek uplamak gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Ispartada değilim ne yazık ki.Elden bir tek uplamak gelir.

bunada şükür çok teşekkür ederim
  • up . izmirdeyim malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşulu-Pasta -- 28 Mayıs 2012; 1:10:33 >
  • kuzenlerim ıspartada üniversitede okuyorlar, onları arayıp sormaya çalışacağım kardeşim eğer olumlu bir yanıt alırsam sana mesaj atarım.
  • ubdullahirrahmanirrahim. istanbuldayım
  • Up. İstanbul dayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

kuzenlerim ıspartada üniversitede okuyorlar, onları arayıp sormaya çalışacağım kardeşim eğer olumlu bir yanıt alırsam sana mesaj atarım.

çok teşekkürler ne desem az duyarlı insanları görmek çok iyi forumda keşke ıspartada böyle kişiler olsa vardır ama bulmak biraz zor mesele bu
  • Up

• Up

• Up
  • Up, İzmir'deyim fakat Facebook'ta Hayvan Severler diye bir sayfa var ücretsiz kalıcı-geçici sahiplendirme yapıyorlar. Mail adreslerine bilgileri yolluyorsun, onlar ilanı yayınlıyorlar. Bilgileri ve fotoğrafları yollarsan yardımcı olurlar umarım :) Bak bu sayfa Bana tıkla!
    Bende sahiplendirdim. Çiftliğimize adlım çoğunu, kimisini sahiplendirdim, kimisine süt anne aradım, mutlaka bulundu
  • arkadaşlar o sitelere yolladım ama geri dönüş yapılmadı ve yayınlamadılar
  • İstanbulda olsan bulurduk..
    Up..
  • up
  • up
  • arkadaşlar tedavisini sürdürebileceği yeri hallettim veteriner abilerime rica ettim vede zor olsada iyileşene kadar bakacaklar ama ondan sonra bir yuva bulmam gerekecek tekrar aynı şeyler olsun istemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.