|
Bildirim
Donanım haber değil ateizm yayma ve yaşatma derneği sanki.
Evrim teorisi, ateizmin altyapısını doldurmak için uydurulmuş bir inanç sistemidir. Bu inancı yaymak için yapmadıkları hile, yalan kalmamıştır. Buna inananlar körü körüne inandıkları için gerçeğin ve tasarımın değil raslantının peşine düşmüşlerdir. Donanım haber yazarlarını kontrol etmeli. İdeolojisini empoze etmek için yazarlığı kullanan kötü niyetli kişileri engellemeli. |
Devletin yapmadığı iyiliği yapmış oluyorlar:)
|
Bizim tek silahımız beynimiz diye boşa demiyor Celal Şengör, nasılda rahatsız oluyorsunuz:)
|
cehaletinden başım ağrıdı yeminle, yazın o kadar çok absürt ki kaale alıp düzeltmeye değmez.
resmen ülke olarak gerek yönetim gerek toplum orta çağı yaşıyoruz, kabus gibi |
Bence eleştiriden önce evrimin ne olduğunu öğrenmemiz lazım. Aslını öğrenelim sonra karşı çıkalım dimi?
Ve evrimi öğrendiğin anda eleştirilerin bilimsel olmadığını ayan beyan yalan olduğunu ve bu adamların ne kadar ahlaksız olduğunu öğrendiğinde ne kadar şaşıracağını düşün. Bu anlattıklarımı ben bizzat yaşadım okumayı seven biri olarak 10 yaşında bile evrim karşıtıydım. Çünkü sadece eleştirel şeyleri okudum. Yıllar sonra dönüp baktığımda bu eleştirilerin bilimsel olmadığını Amerikan evanjelistlerin ürünü olduğunu ve bunların Türkiye şubesinin Adnan Oktar olduğunu görünce bu ahmaklara nasıl inandım diye çok sıkılmıştım. Hatta Evrim ve Evrim teorisinin farklı şeyler olduğunu, evrimin çok fazla fosil kanıtı olduğunu (bütün fosiller) öğrendiğimde çok çok ama şaşırmıştım. Üstelik dürüst bildiğim kişilerin ne kadar yalancı olduğunu öğrendiğimde daha çok şaşırmıştım. |
Korktuğumuz falan yok, adam alenen yalan söylüyor. Aynı sizin gibi. O alıntıların çoğu bağlamından koparılmış şeyler, bazısı gerçek bile değil. Ben geçtiğimiz yıllarda, direkt elimin altında olduğu için Cemal Yıldırım konusunda yaptıkları soytarılığı ortaya çıkarmıştım. Diğerleri de aynen öyledir. İsteyen kitapları indirip karşılaştırabilir.
Sizin evrim hakkında zerre bilginiz yok, ancak kendinizi rezil etmek için burada zırvalıyorsunuz. |
Evrimi dayatan kimse yok. Adnan Oktar paçavralarını okuyacak kadar da düşmedim.
|
Mesajda bir hakaret yok. Olanı olduğu gibi yazmış. İnanmıyorsanız da saygı duyun.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 7 Ekim 2018; 17:4:40 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcn123 -- 7 Ekim 2018; 18:5:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 7 Ekim 2018; 18:7:8 > |
|
|