Şimdi Ara

450 değil - 300 oldu hp J6410 wireles lı çonk fonksiyonlu yazıcı Sıfır Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DIGIL Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp J6410 sıfır kutusunda fiyat 300 ytl pazarlıksız

450 değil -  300 oldu   hp J6410 wireles lı çonk fonksiyonlu yazıcı Sıfır Satılık

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=4&productid=bd6263

http://www.webdenal.com/store/hp-hp-officejet-j6410-all-in-one-yazici_fiyat.htm?idProduct=74122&idCategory=711&topnavCategory=37

http://urun.gittigidiyor.com/HP-OFFICEJET-J6410-YAZICI_W0QQidZZ13064405

HP OFFICEJET J6410 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI (CB029B)

450 değil -  300 oldu   hp J6410 wireles lı çonk fonksiyonlu yazıcı Sıfır Satılık

Baskı teknolojisi HP Termal Mürekkep Püskürtmeli
    Uyumlu mürekkep türleri Boya temelli (renkli), pigment temelli (siyah) Faks işlevleri
    Modem 33,6 Kbps
    Faks hızı Sayfa başına 3 saniye
    Bellekte tutulan A4 sayfaları 100 sayfaya kadar
    Faks hızı dipnotu Standart çözünürlükte, ITU-T Test Image #1 standardını temel alır. Daha karmaşık sayfalarda veya daha yüksek çözünürlük gerektiren durumlarda, daha uzun sürer ve daha fazla bellek kullanır.
    Renkli faks gönderme Evet
    Otomatik yeniden çevirme Evet
    Gecikmeli faks gönderme Evet
    Yayın konumlarının maks. sayısı 48 konum

Tarama türü Masaüstü, ADF
    Optik tarama çözünürlüğü En fazla 4800 dpi
    Donanım tarama çözünürlüğü 4800 x 4800 dpi''ye kadar
    Gelişmiş tarama çözünürlüğü 19.200 dpi''ye kadar
    Bit derinliği 48 bit
    Gri tonlama düzeyleri 256
    İkili sürüm Sürüm 10.0

Fotoğraf baskısı ve akıllı özellikler
    Bellek kartı uyumluluğu Secure Digital, Yüksek Kapasiteli Secure Digital (HCSD), MultimediaCard, Secure MultimediaCard, Azaltılmış Boyutlu MultimediaCard (RS-MMC)/MMCmobile™, MMCmicro™/miniSD™/microSD™ (adaptör dahil değildir, ayrıca satın alın), CompactFlash™ Type I ve II, xD-Picture Card, Memory Stick, Memory Stick Duo (adaptör ile, dahil değildir; ayrıca satın alın), Memory Stick PRO
    Ürünle gelen yazılım HP Solution Center, HP Smart Web Printing, I.R.I.S OCR yazılımı, HP Document Manager 1.0, HP için özelleştirilmiş Yahoo! Araç çubuğu, HP PhotoSmart Essential Software 2.5, Shop for HP Supplies

Standart bağlantı USB 2.0, kablolu Ethernet, kablosuz Ethernet WiFi 802.11b/g
    Ağ özellikleriStandart (dahili Ethernet, WiFi 802.11b/g)
    Bellek yuvaları 4 adet yuva: CompactFlash I/II, Secure Digital/MultimediaCard (MMC), xD-Picture Card, Memory Stick/Memory Stick PRO
    Standart bellek 64 MB
    Uyumlu işletim sistemi Microsoft® Windows® 2000, XP Home, XP Professional, XP Professional x64; Windows Vista®; Windows Vista® x64; Mac OS X v10.3.9; Mac OS X v10.4.x
    Ağırlık 7,65 kg
    Paket ağırlığı 10,5 kg
    Boyutlar (G x D x Y) 476 x 473 x 258 mm
    Kutudakiler HP Officejet J6410 Hepsi Birarada Yazıcı, Faks, Tarayıcı, Fotokopi cihazı, HP 350 Siyah Mürekkep Kartuşu, HP 351 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu, CD-ROM''da yazıcı yazılımı ve kullanım kılavuzu, başlangıç kılavuzu, güç kablosu
    bursa içi tercihim düşündüğüm fiyat ise 320 ytl
    ürün sıfır satma nedenim hediye olarak pc yanında geldi ve bu kadar kallavi bişeye ihtiyacım yok zaten taksitlerini ödiycem bunla bide faks kablosuz yazıcı ofis kullanıcılarına hitap ediyor ev için biraz fazla büyük geldi bana bilgilerini hp nin sitesinden de alabilirsiniz..fiyatı kıyaslayın
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre16 -- 11 Kasım 2008; 17:38:51 >

• Wireless özelliği için bile tercih edilecek bu yazıcı 2 yıl garantilidir.

Baskı teknolojisi HP Termal Mürekkep Püskürtmeli
    Uyumlu mürekkep türleri Boya temelli (renkli), pigment temelli (siyah) Faks işlevleri
    Modem 33,6 Kbps
    Faks hızı Sayfa başına 3 saniye
    Bellekte tutulan A4 sayfaları 100 sayfaya kadar
    Faks hızı dipnotu Standart çözünürlükte, ITU-T Test Image #1 standardını temel alır. Daha karmaşık sayfalarda veya daha yüksek çözünürlük gerektiren durumlarda, daha uzun sürer ve daha fazla bellek kullanır.
    Renkli faks gönderme Evet
    Otomatik yeniden çevirme Evet
    Gecikmeli faks gönderme Evet
    Yayın konumlarının maks. sayısı 48 konum

Tarama türü Masaüstü, ADF
    Optik tarama çözünürlüğü En fazla 4800 dpi
    Donanım tarama çözünürlüğü 4800 x 4800 dpi''ye kadar
    Gelişmiş tarama çözünürlüğü 19.200 dpi''ye kadar
    Bit derinliği 48 bit
    Gri tonlama düzeyleri 256
    İkili sürüm Sürüm 10.0

Fotoğraf baskısı ve akıllı özellikler
    Bellek kartı uyumluluğu Secure Digital, Yüksek Kapasiteli Secure Digital (HCSD), MultimediaCard, Secure MultimediaCard, Azaltılmış Boyutlu MultimediaCard (RS-MMC)/MMCmobile™, MMCmicro™/miniSD™/microSD™ (adaptör dahil değildir, ayrıca satın alın), CompactFlash™ Type I ve II, xD-Picture Card, Memory Stick, Memory Stick Duo (adaptör ile, dahil değildir; ayrıca satın alın), Memory Stick PRO
    Ürünle gelen yazılım HP Solution Center, HP Smart Web Printing, I.R.I.S OCR yazılımı, HP Document Manager 1.0, HP için özelleştirilmiş Yahoo! Araç çubuğu, HP PhotoSmart Essential Software 2.5, Shop for HP Supplies

Standart bağlantı USB 2.0, kablolu Ethernet, kablosuz Ethernet WiFi 802.11b/g
    Ağ özellikleriStandart (dahili Ethernet, WiFi 802.11b/g)
    Bellek yuvaları 4 adet yuva: CompactFlash I/II, Secure Digital/MultimediaCard (MMC), xD-Picture Card, Memory Stick/Memory Stick PRO
    Standart bellek 64 MB
    Uyumlu işletim sistemi Microsoft® Windows® 2000, XP Home, XP Professional, XP Professional x64; Windows Vista®; Windows Vista® x64; Mac OS X v10.3.9; Mac OS X v10.4.x
    Ağırlık 7,65 kg
    Paket ağırlığı 10,5 kg
    Boyutlar (G x D x Y) 476 x 473 x 258 mm
    Kutudakiler HP Officejet J6410 Hepsi Birarada Yazıcı, Faks, Tarayıcı, Fotokopi cihazı, HP 350 Siyah Mürekkep Kartuşu, HP 351 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu, CD-ROM''da yazıcı yazılımı ve kullanım kılavuzu, başlangıç kılavuzu, güç kablosu

• 200 ytl'ye çözelim.
  • Dostum bende de vvar bundan bir tane, malesef satılmıyor. Resmen enflasyon var bu printerde, her tarafta satılık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SethValore

Dostum bende de vvar bundan bir tane, malesef satılmıyor. Resmen enflasyon var bu printerde, her tarafta satılık.

BİZDE KENDİMİZ KULLANIRIZ Bİ ŞİRKETTE SATSAM OLUCAK ASLINDA AMA YOKKİ..
  • aynı yazıcıdan bendede var hp laptop alırken yanında hediye olarak verildi açtım kullanıyorum çok güzel bir alet hemde kablosuz özelligi
    yokmu muhteşem odada yazıcıya yeryoksa koyun başka bir tarafa kablosuz olarak baglayın süper oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektronik__manyak

aynı yazıcıdan bendede var hp laptop alırken yanında hediye olarak verildi açtım kullanıyorum çok güzel bir alet hemde kablosuz özelligi
    yokmu muhteşem odada yazıcıya yeryoksa koyun başka bir tarafa kablosuz olarak baglayın süper oluyor

yahu gerçekten süper yazıcı haklısın ama bende yazıcı var zaten fotokopici dükkanına dönücek ev arkadaşım zaten kutusunu bile açmadım daha ölece bi kenarda duruyor dolaba kaldırdım alan olursa vericem fiyatta iyice indirdim daha napimm süper yazıcı özellikle vivera serisi yazıcı olması cabası ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.