Şimdi Ara

450 gr coco pops 4.99 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

anladım o zaman çok da fark yokmuş. cocopops 900 gr9,90 a buldum ekogrossta almadım sonra. 200 gr cocopops da 2,5 liraysdı onun da tarihi haziran 218 di. bi yanıdna çocuğua yedirmmiim diyprum böyle şeyleri ama sabah da kahvaltıda başka şey yemiyor okula gitmeden

Alıntıları Göster
    nasıl yerler anlam veremiyorum
    sütle karıştırdığında bir kokusu var tüm iştahım kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Alıntıları Göster
    çocuk işte hocam resim di reklamdı yiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Alıntıları Göster
    Nasıl olabilir böyle bir şey?
    Nesquik için konuşuyorum, özel formülü sayesinde sizi bağımlı yapıyor adeta, mis gibi serin süt ile birlikte veya sade halde atıştırmalık olarak yemek çok eğlenceli oluyor. Mısır gevreği sonuçta, ne kadar tehlikeli olabilir ki? Bim malı değil A101 malı değil. Aslında onları da denedim, Nesquik Coco Pops'dan ne kadar daha iyiyse A101'inki de Bim'inkinden o kadar iyi. Fakat A101'inki Nesquik'inkine oranla daha sert ve acaba kakaolu poliüretan köpük mü yiyorum şeklinde soruları zihninizde canlandırıyor. Bu yüzden kakaolu mısır gevreklerinde sadece Nesquik® öneriyorum.

• Kipa'da 875 gram Nesquik mısır gevreği 9 lira, veya 700 gramı ile 500 ml'lik Sek süt kombosu da 9 lira
    İki türlü de fiyat iyi gibi duruyor
    Coco Pops fiyatına Nestle kalitesi, daha ne olsun
    (2. ironi mesajı)

@yedikeresekiz Lazım olur belki hocam size, 450 gram için önceki 5,90 TL'lik fiyattan yararlanamamıştınız ama 875 gramlık olanın 450 gramı 4,60 TL'ye denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x X x -- 1 Mayıs 2018; 1:0:34 >
  • O kadar marka denedim ama hicbiri şok da satılan chocomix gibi degil. Hem ucuz hem kaliteli.hepsinin özü aynı. Hepsinde nbş de var vitamin, demirde. Madem aralarında bariz fark yok neden markalara fazla para verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x X x X kullanıcısına yanıt
    Kipa'daki top olanlardan mı Hocam bizim oğlan onları seviyorda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam top şeklinde ve yeni hasat 10.3.2019 skt'li. Ama 875 gram olanları biraz daha eski olabilir. Ben 500 ml sek süt hediyeli 700 gram olandan aldım. Yalnız kasada dikkat edin promosyonu ekstra olarak geçirmesinler.

450 gr coco pops 4.99 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: x X x

Evet hocam top şeklinde ve yeni hasat 10.3.2019 skt'li. Ama 875 gram olanları biraz daha eski olabilir. Ben 500 ml sek süt hediyeli 700 gram olandan aldım. Yalnız kasada dikkat edin promosyonu ekstra olarak geçirmesinler.

teşekkürler hocam. sek hediyesi yapışık mı yoksa ayrıca mı geçiriyoruz kasada

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Yapışık ama bazıları ayrıydı ve ben daha yeni skt'li olanı alayım derken sütü ayrı geçirmiş olduk, eve gelince farkettim. Aradım, sadece fişi getirseniz sütü iade ederiz dediler. Yolum düşerse artık.

Umarım biz bunları konuşurken kampanya bitmez :)

Armada Kipa''dan almıştım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: x X x

Yapışık ama bazıları ayrıydı ve ben daha yeni skt'li olanı alayım derken sütü ayrı geçirmiş olduk, eve gelince farkettim. Aradım, sadece fişi getirseniz sütü iade ederiz dediler. Yolum düşerse artık.

Umarım biz bunları konuşurken kampanya bitmez :)

Armada Kipa''dan almıştım ben.
    teşekkürler. bende bugün önce bi taurusa bakayım yolüstü. bişi buulamazsam armadaya da uğrarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.