Bildirim
450 gr coco pops 4.99 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6 TL altı hiç görmedim. Fiyat güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Çağdaş markette Nesquik aldım 5 küsürdü.
Ülker'den sonra Kellogg's çok bozdu.
Bilenler bilir çok eskiden 6'lı küçük kutuları vardı çeşit çeşit. Onlar efsaneydi işte. -
Bir kase kokopops isteriiiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: x X x
Bilenler bilir çok eskiden 6'lı küçük kutuları vardı çeşit çeşit. Onlar efsaneydi işte.
kaç gr lık hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
quote:
Bilenler bilir çok eskiden 6'lı küçük kutuları vardı çeşit çeşit. Onlar efsaneydi işte.
kaç gr lık hocam
450 gr
Kim market ne hocam ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bunds glukoz serbeti yokmu saglikli mi sizce
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar hep diyabet bunlar hep kilo
Glikoz şurubu içeriyor mu ? -
Guzel fiyat
Ülker, nbş üreten firmanın ortağı, sizce içerir mi?
quote:
yazınızı iyi okumamışım çağdaşa gidip 450 gr lık cocpos a baktım 8,95 di. şmdi fark ettim nesquik miş sizin aldığınız. bugün bi daha bakayım -
quote:
quote:
yazınızı iyi okumamışım çağdaşa gidip 450 gr lık cocpos a baktım 8,95 di. şmdi fark ettim nesquik miş sizin aldığınız. bugün bi daha bakayım
Aman dikkat.
Devam ediyordur umarım.
Ya bir bilginiz var mı şu ballı pirinç patlakları neden satılmıyor hiçbir yerde? Azala azala en son Real'lerde kaldığı söylenmişti fakat orada da görememiştim.
https://lh5.googleusercontent.com/proxy/jmC2H3hErMYs_J2MAGDEDRpfhgB1Lr1pEq6vIntgpqUiczDCctJA34V9YoDcB5SfYKzeCqDWhVaQRx8vG5g0Dw=w308-h317-nc
[simage]Böyle forumun..[/simage]
-
quote:
quote:
quote:
yazınızı iyi okumamışım çağdaşa gidip 450 gr lık cocpos a baktım 8,95 di. şmdi fark ettim nesquik miş sizin aldığınız. bugün bi daha bakayım
Aman dikkat.
Devam ediyordur umarım.
Ya bir bilginiz var mı şu ballı pirinç patlakları neden satılmıyor hiçbir yerde? Azala azala en son Real'lerde kaldığı söylenmişti fakat orada da görememiştim.
https://lh5.googleusercontent.com/proxy/jmC2H3hErMYs_J2MAGDEDRpfhgB1Lr1pEq6vIntgpqUiczDCctJA34V9YoDcB5SfYKzeCqDWhVaQRx8vG5g0Dw=w308-h317-nc
[simage]Böyle forumun..[/simage]
valla hiç bilmiyorum hocam. normalde ben yemeiyorum bunlasrdan bizim oğlan yiyor sırf onun için alıyorum
-
1 Aylık 49,90 TL değerindeki Okulistik üyeliği de hediye gayet avantajlı -
-
quote:
bugün çağdaşa baktım 6,5 du hocam -
Evet bugün ben de baktığımda 6,50 gördüm ama siz yazınca marketi aradım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye, önceki fiyatının 5,95 olduğunu söyledi. Benim gördüğüm ve aldığım fiyat da bu fiyattı hafızam beni yanıltmıyorsa tabi, fişi bulamadım çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizquote:
bugün çağdaşa baktım 6,5 du hocam
Alıntıları Göster
-
anladım o zaman çok da fark yokmuş. cocopops 900 gr9,90 a buldum ekogrossta almadım sonra. 200 gr cocopops da 2,5 liraysdı onun da tarihi haziran 218 di. bi yanıdna çocuğua yedirmmiim diyprum böyle şeyleri ama sabah da kahvaltıda başka şey yemiyor okula gitmedenquote:
Evet bugün ben de baktığımda 6,50 gördüm ama siz yazınca marketi aradım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye, önceki fiyatının 5,95 olduğunu söyledi. Benim gördüğüm ve aldığım fiyat da bu fiyattı hafızam beni yanıltmıyorsa tabi, fişi bulamadım çünkü.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- shell 150 tl
- kırmızı fırsat 16 gb
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X