gm mi xperia m den daha iyi? performansları aynı olabılır ama biri sony biri gm
birinde tonlarca sıkayet var ve kullanıcı hatası dıye tonla para ıstenıyor. diğerinde neredeyse sıfır şikayet. kaliteleri ortada. yani gmd m den daha ıyı dıyerek sadece muhalefet olmaya calısıosun. kısacası ben senın konuna gelıp sony mı onerıom? ne dıye mesajlarımı alıntılıyorsun? sen ver tavsıyenı gec senın sacma sapan işletim sistemı 5 para etmeyen lumıa 520 onerıne laf edıyormuyum? konu ne senın nede benım onerını verır gecersin baskasının onerısı senı ılgılendırmez
5 Para etmeyen wp mi ahaha istemsizce güldüm sadece 512 MB ramle gram takılmadan çalışan bir android gosterebilirmisin bana
kasmıyor olabılır 2 ay l925 kullandım daha wifi yi kısa yoldan acabılmek ıcın bıle program yukluyorsan; evet o sistem 5 para etmeyen kullanışsız bir sistemdir
Xperia M,Lumia 525 veya 620 de belki bulabilirsen al..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
discovery 650 lira 450 liralık demiş Huawei Vision u8850 Al sesi Kötü diğer herşeyi Sorunsuz :)))
herkese çok teşekkür ederim , x peria m üzerinde araştırıyorum şimdi android 1 gb ram üzerinde önerisi olan var mıdır ? aslında internette rahatça gezebileceğim aynı zamanda müzik te dinleyebilirim , kamerası çok önemli değil 5 mp gibi bir şey olsa da olur . şarjı da 1.5 2 gün gitse iyi olur , dayanıklı da bir telefon olmasını istiyorum dayanıklıdan kastım düşmelere suya düşmeye karşı değil uzun süre kullanılma açısından 450 500 tl ye çok mu şey istedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme