Şimdi Ara

450 TL YE KADAR AKILLI TELEFON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi akıllı telefon arıyorum 2 senedir kullandığım galaxy y kapanıp açılıyor formatlıyorum bir süre sonra yine aynı oluyor bataryası da az gitmeye başlamıştı telefonu değiştirmek istiyorum kısacası ..... 450 tl ye kadar 2. el veya 0 akıllı telefon önerileriniz var mıdır ? ankara içi elden temiz iphone 4 4 s alabilirim ..... diğer telefonlar da olabilir mesajlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar .....

• 2. el temiz xperia M al yaslan arkana
  • Bir kere telefon akıllı değildir. Onu tasarlayan akıllıdır.
  • 0 520 veya az kullanılmış çok temiz 525 alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

2. el temiz xperia M al yaslan arkana

+1
  • o fiyata en iyi Xperia M
  • 2. el lumia lara bak istersen 520-525 belki 620
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lumia 525 ya da blackberry falan al, o paraya androidde surunursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 520 blackberry 9320

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-garantili-kutulu-xperia-m-160465397/detay/

edit: ilan benım degıldır sahıbındendeki en ucuz ılanı attım. yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 15 Nisan 2014; 13:33:05 >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-garantili-kutulu-xperia-m-160465397/detay/

edit: ilan benım degıldır sahıbındendeki en ucuz ılanı attım. yanlış anlaşılmasın

Gene Sony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-garantili-kutulu-xperia-m-160465397/detay/

Gene Sony

göster bana bu fıyata bundan hızlı android? yahu hem gosteremıosunuz hemde laf edıosunuz. ne acayıp ınsanlarsınız

• quote:

quote:

quote:

Gene Sony

göster bana bu fıyata bundan hızlı android? yahu hem gosteremıosunuz hemde laf edıosunuz. ne acayıp ınsanlarsınız

Gm discovery

• quote:

Gm discovery

gm mi xperia m den daha iyi? performansları aynı olabılır ama biri sony biri gm

birinde tonlarca sıkayet var ve kullanıcı hatası dıye tonla para ıstenıyor. diğerinde neredeyse sıfır şikayet. kaliteleri ortada. yani gmd m den daha ıyı dıyerek sadece muhalefet olmaya calısıosun. kısacası ben senın konuna gelıp sony mı onerıom? ne dıye mesajlarımı alıntılıyorsun? sen ver tavsıyenı gec senın sacma sapan işletim sistemı 5 para etmeyen lumıa 520 onerıne laf edıyormuyum? konu ne senın nede benım onerını verır gecersin baskasının onerısı senı ılgılendırmez
  • quote:

quote:

Gm discovery

birinde tonlarca sıkayet var ve kullanıcı hatası dıye tonla para ıstenıyor. diğerinde neredeyse sıfır şikayet. kaliteleri ortada. yani gmd m den daha ıyı dıyerek sadece muhalefet olmaya calısıosun. kısacası ben senın konuna gelıp sony mı onerıom? ne dıye mesajlarımı alıntılıyorsun? sen ver tavsıyenı gec senın sacma sapan işletim sistemı 5 para etmeyen lumıa 520 onerıne laf edıyormuyum? konu ne senın nede benım onerını verır gecersin baskasının onerısı senı ılgılendırmez

Sen her yerdesiniz önerdiğin içi göze batıyor

• Discovery yada xperia m

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gm discovery

Sen her yerdesiniz önerdiğin içi göze batıyor

bi oncekı konuda g2 onerdım . ınsanların parasıyla alabılecegı en ıyı tellerı onerıyorum. ayrıca heryerde onersemde senı ılgılendıren bır durum yok

• 2.el Discovery al
  • Az daha koyup Lumia 525 almak çok daha mantıklıdır,ezer geçer,500 tl.
    Xperia M düşünebilirsin artı olarak ön kamera ve flaş var 560 tl civarlarında.
    İkinci el temiz Xperia Sp de olabilir.
  • quote:

quote:

Gm discovery

5 Para etmeyen wp mi ahaha istemsizce güldüm sadece 512 MB ramle gram takılmadan çalışan bir android gosterebilirmisin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flamvell13 -- 15 Nisan 2014; 17:44:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.