Şimdi Ara

450 TL YE TELEFON TERCİHİ YARDIM LÜTFEN....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fazla bütçem yok şuan maksimum 450 tl civarında bir telefon bakıyorum özellikle sonyericsson un experia modelleri hoşuma gidiyor j20i haze, x8-x10 mini yada mini hd nin ikinci elini düşünüyorum,nokia ya sıcak bakmıyorum samsung ise hep aynı modellermiş gibi geliyor çok sırdanlar,oyuunlarla işim olmuyor taşınabilirliği rahat olsun istediğim için bu modellere bakıyorum bir fikir verirseniz sevinirim saygılar.

• gio
  • dokunmatik alma oyunlada işin yoksa nokia c3-00 al :) nokia ile işim olmaz diyosun ama ben 1.5 yıldır kullanıyorum.. s40 olmasına rağmen sevdim telefonu.. internetteyim sürekli!! oyun var ama oynanmaz tuşları küçük.. mesajda e-postada felan güzel oluyo klavyeli çünkü telefon.. video izlenmez görüntü çok kötü gösteriyo. fotoğrafı güzel çekiyor 2.0 mpye rağmen. yakın çekimleri kötü ama.. ve 300tlye felan bulabilirsin belki. telefonu sürekli elinden düşürmezsen 2 gün çok rahat kullanırsın ama günde 1 saat felan baksan bu telefon 4-5 gün dayanıyor. kendimden biliyorum :D
  • xperia mini veya x10 mini
  • Gio
  • benim bahsettiklerimden çok gio diyen olmuş,ancak ace daha iyi giodan sanırım:) sonyericsson lar ufak ve gerçekten sağlamlar bildiğim kadarıyla,ne zor iş ya sonu yok bu işin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b16ursa

benim bahsettiklerimden çok gio diyen olmuş,ancak ace daha iyi giodan sanırım:) sonyericsson lar ufak ve gerçekten sağlamlar bildiğim kadarıyla,ne zor iş ya sonu yok bu işin...

bu kadar zor buluyosan git bi telefoncuya veya teknoloji marketine telefonları kurcala kendine bi tane seç o iş orda biter:) ben bi gittim nokia 603te takılı kaldım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefoncular fala uçuyorlar,birde yaşadığım yerde teknoloji marketi yok uzak kalıyorlar biraz internet hepsinden yakın şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b16ursa

Telefoncular fala uçuyorlar,birde yaşadığım yerde teknoloji marketi yok uzak kalıyorlar biraz internet hepsinden yakın şuan :)

senin işin zormuş o zaman :) dokunmadan ellemeden alacaksan kıyas la diye bi site var googledan araştır orda düşündüğün modelleri bi kıyasla üstün basanı bulmaya çalış;) kendinde fazlaca bilgi edinmiş olursun;)
  • Gio al ya da ace al
  • Hb de nokia 6700 slide var 389 tl ye şeytan diyor git onu al :) ama ikinci elde 500 tl ye experia mini ve neo ile pazarlık halindeyim onlardan biri uyarsa oda olablir,bu arada 500 t civarlarında ace teklifleride var ama dedim ya samsung sanki ıphone taklidi olmaya başladı,montyi parçaladıktan sonra samsunga uzak bakıyorum biraz.
  • se bulursan iyisinden ve ucuzundan al gitsin ama ace düşünme o iyi değil ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.