Şimdi Ara

4500 TL en iyi laptop ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4500 tlye kadar bütçem var ve bulabildiğim en iyi laptop

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472736&kat=6453&lang=tr-TR#.VXLciahho29

belleği 2133MHz yükselttiğimde 4530 tl ye geliyor daha iyi bir önerisi olan var mı ? yardımcı olur musunuz ?

• Direk al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağım bilgisayıar seçmişsin :)
    Ben de araştırdım ve bunda karar kıldım.Windows ekleyince 4550 civarı bir şey oluyordu.Sen windows eklemeyi düşünmüyor musun?
    Bu arada bu fiyatta bence en mantıklı seçim bu.

• Windows eklemezsek nolur?

Standart-proffesionel arasindaki fark ne bir de neden bu kadar pahali windoss kenximiz internetten indiremez miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Windows eklemezsek nolur?

Standart-proffesionel arasindaki fark ne bir de neden bu kadar pahali windoss kenximiz internetten indiremez miyiz

şimdi şöyle durum var alacağın laptop istersen windows kurulu olarak geliyor + 250 tl civarı fakat bunu vermek gereksiz
    bunun yerine ram hızını yükseltirsiniz .

freedos olarak geliyor eğer windows seçmezsenzi bu da demek oluyor ki siz kurucaksınız

nasıl derseniz şöyle googleda freedos windows 8.1 kurulum olarak aratabilirsiniz tam olarak durumu özetlemek gerekirse

flash diskinize bir program yardımıyla cd gibi gösteriyorsunuz pcnize ve kurulumu yapıyorsunuz

boşyere pra vermenzie gerk yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erelemre

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Windows eklemezsek nolur?

şimdi şöyle durum var alacağın laptop istersen windows kurulu olarak geliyor + 250 tl civarı fakat bunu vermek gereksiz
    bunun yerine ram hızını yükseltirsiniz .

freedos olarak geliyor eğer windows seçmezsenzi bu da demek oluyor ki siz kurucaksınız

nasıl derseniz şöyle googleda freedos windows 8.1 kurulum olarak aratabilirsiniz tam olarak durumu özetlemek gerekirse

flash diskinize bir program yardımıyla cd gibi gösteriyorsunuz pcnize ve kurulumu yapıyorsunuz

boşyere pra vermenzie gerk yok .

Laptopta optik surucu yok diyo bu cd sokma yerinin olmadigi anlamina mi geliyo? Oyleyse cok sacma degil mi?

Bir de o 250 tl sadece kurulum bedeli mi? Ben daha once formatda attim kurulum da yaptim. Zaten 2 3 ay sonra windows10 a gecicem ama windows8 den gecis ucretsiz olucak benim internetten buldugum windowslar lisanssiz olmaz mi? Sikinti cikmasim

• Senin internetten bulucağın windowslar lisanssız windowslar(yani korsan).Windows yükleme internette var diyenlere kulak verme internette olan korsanları kardeşim.Sen lisanslı kullanmak istiyorsan her yerde fiyatları aşağı yukarı aynı zaten.Standart lisans ile profesyonel lisans arasındaki farkları ben de tam olarak bilmiyorum.Ama profesyonel bana pahalı oluyor onu da ekleyince 5.000 tl yi buluyordu o yüzden standart lisans almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Winterfell-

Senin internetten bulucağın windowslar lisanssız windowslar(yani korsan).Windows yükleme internette var diyenlere kulak verme internette olan korsanları kardeşim.Sen lisanslı kullanmak istiyorsan her yerde fiyatları aşağı yukarı aynı zaten.Standart lisans ile profesyonel lisans arasındaki farkları ben de tam olarak bilmiyorum.Ama profesyonel bana pahalı oluyor onu da ekleyince 5.000 tl yi buluyordu o yüzden standart lisans almayı düşünüyorum.

Ben daha once torenntten w7 indirmiştim o lisanssiz oluyor heralde. Ancak ben 4 yil once packerdbell laptop almıştım onun lisansi var midir

• erelemre E kullanıcısına yanıt
    Direkt felan alma, bulabilirsen MSI , ASUS gibi markalardan bakmaya çalış şu monstera bulaşmayın hemen.

970M ' li bu paraya farklı bulursanız bakınız, ben baktım şuan göremedim ama bakmaya devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.