Şimdi Ara

4500tl sistem (en azından kontrol edin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tabi Sanırım yeni mimariler nisanda çıkacak. Psu ucuzlayana kadar alma mı dersin?
  • diğer tüm donanım ekipmanlarını aldıysanız, beklemenize gerek yok psu alabilirsiniz.

yoksa daha hiçbirşey almadıysanız tabiki psu'yuda diğer parçalar ile birlikte alın.

sanıyorum ki amd zen + nvidia pascalla beraber tüm parçalarda ucuzlayacaktır.

tek üzüldüğüm nokta 7000 liraya alınacak bir pc nin bazı oyunları tüm ayarlar açık oynatamaması. bu verilecek parayı haketmiyorlar.

en mantıklısı beklemek.
  • 1- Seasonic 850
    2-Seasonic 750
    3-Thermaltake 750

Öncelik sırasına göre sıraladım. Tıklayarak linkini görebilirsiniz. Corsair fiyatları uçmuş, bildiğim kadarıyla Corsair'in üst düzey modellerini Seasonic üretiyor ancak arada fahiş fiyat farkları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarysma -- 8 Mart 2016; 23:03:47 >

• Bence bekleyin. Ama alacaksanız intel skylake bir işlemci ile 390-390x alın yada 980ti.970 ve 980 lerde sorun var ve vramleri düşük. Şu an bile 5gb vram isteyen oyunlar var. Uzun ömürlü bir sistem istiyorsan vrami en az 8gb bir kart al. 240 gb bir ssd alın bence 120 gb erken dolacaktır ve ssd ler doldukça performans kaybeder. Sakın ucuz diye kingston v300 lere bakmayın alanların hepsi şikayetçi. İyi de bir psu alın en az 600W lık. Sıvı soğutma gerekmez diye düşünüyorum ama 120 liraya iyi soğutucular var onlar yeter bu işlemciye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    Evet bende senin gibi düşünüyorum

• sukruneng kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinde bir tane bile doğru kelime yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 11 Mart 2016; 16:58:19 >
  • realthing kullanıcısına yanıt
    Aydınlat o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göksu Şalcı G kullanıcısına yanıt
    Sen arkadaşın yazdıklarını okudun mu?
    Neden söylediğim hiç bir şey doğru değil? Nerde hatam var aydınlat lütfen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göksu Şalcı G kullanıcısına yanıt
    Üstadım ben onu yukarda boş konuşan bir arkadaşa yazdım. Bak altta bahsedilenler var.
    Sen yanlış anladın :)
    Off pardon :( özür dilerim :)

• dostlar afedersiniz de o alınmaz bu alınmaz ne alınır o vakit?Elde belli bir bütçe var insanlarla ona göre en iyi f/p ürünü almaya çalışıyor,her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Birinin iyi dediğine biri kötü diyor.Hani sorun şu ki artık ekran kartı işlemci ram yetmezliğini çözdük ,artık psu savaşına başladık.Kimsenin fikirlerinin çatışmasına gerek yok bence.Yani burda ekran kartını iyi seçmeye bakcaz diyoruz işlemciyi i7 aldık diyelim 970 alma da 980 al 980 ti al,aradaki farkı biliyorsunuz fiyat olarak dizin o vakit 4500 liraya 980 ti en iyi psu gidip alsın kimse düşünmeden,bu paralar bedavadan ele geçmiyorki
  • Hocam uygun görürseniz ben de n11 den en azından +300 yorumlu satıcılardan topladığım amd ve intel sistemleri paylaşmak istiyorum
    isterseniz linklerini de koyarım
    Bu mesaja eklenen görseller:

4500tl sistem (en azından kontrol edin) 4500tl sistem (en azından kontrol edin)

• Yunus0303 kullanıcısına yanıt
    Bütçe 4600tl ise şu konuma bakabilirsin şimdi açtım :http://forum.donanimhaber.com/m_115539138/f_//tm.htm#115539138
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.