Şimdi Ara

(450TL) Western Digital 480 GB SSD - Yeşil /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Western Digital 480 GB 2.5" SATA3 SSD 545MB/S (WDS480G2G0A) Sabit Disk, Yeşil: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01M3POPK3

Fiyatı bu piyasaya göre iyi gibi. Normalde 500 - 550TL'den aşağı yok. Fiyatı sıcak ama ürünün kendisi sıcak mıdır? SSD'den anlayanlar yeşillendirsin lütfen.

WD’nin resmi sitesine göre ürünün 3 yıl garantisi varmış.

Ayrıca m2 isteyenler için aynı ürünün m2'si de var. Fiyat 457TL
    https://www.amazon.com.tr/WDS480G2G0B-Green-SSD-SATA-2280/dp/B07KYDYKQP/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Tarik -- 7 Mayıs 2020; 3:5:45 >

• Samsung Evo sata SSD yerine tercih edilebilir mi ? Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungdan şaşmayın derim her durumda problem yaşayanlar var. Yorumları incelemek lazım. Benimki tamamiyle kişisel deneyim. Samsungun kalitesi yüksek benzer fiyatlara bulabiliyorsanız 20 lira fazla olsun samsung olsun diye öneririm.

• bysahman B kullanıcısına yanıt
    Ben zamaninda ssdleri araştırırken kimse wd green onermiyordu. Wd blue bile değerleri iyi olmasina rağmen cok kullanilan bir model değildi. Samsung'tan şaşmayın derim.

• Tipi m2 ama aktarım hızı sata
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhaga42

Samsungdan şaşmayın derim her durumda problem yaşayanlar var. Yorumları incelemek lazım. Benimki tamamiyle kişisel deneyim. Samsungun kalitesi yüksek benzer fiyatlara bulabiliyorsanız 20 lira fazla olsun samsung olsun diye öneririm.
    Keşke 20 lira olsa fark. 200 lira fark var. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Ben zamaninda ssdleri araştırırken kimse wd green onermiyordu. Wd blue bile değerleri iyi olmasina rağmen cok kullanilan bir model değildi. Samsung'tan şaşmayın derim.
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Yarın alicam, bakalım ne olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu alacağınıza seagate barracuda ssd var amazonda aynı fiyat onu alın.5 yıl da garantisi var. Bunda dram yok. WD Blue aşağısı WD tavsiye etmem.
    https://www.amazon.com.tr/Seagate-ZA500CM1A002-BarraCuda-dahili-SATA/dp/B07LG9CC5L/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • fiyat sıcak değil. hatta pahalı bile denebilir. green iyi değil
  • ecanbjk E kullanıcısına yanıt
    Bunu sonradan gördüm bende. Hatta ssd konusunda da paylaştım sordum. Hakkında bir bilgiye sahip misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 34Tarik kullanıcısına yanıt
    Ürünü aldım hocam ben hdd bozulmuştu şu an %30u dolu olmasına rağmen vaat ettiği değerleri veriyor. Alırken fiyatları da göz önünde bulundurarak araştırdım ve çok memnunum şimdilik sistemi kuralı 3-4 gün oldu. İncelemelerinde mx500 evo 860 wd blue ve ultra 3d ile karşılaştırılmış yani hepsi dramli ssdler. Kontrolcüsü biraz eski demişler ama test sonuçlarına pek etkisi yok.
  • ecanbjk E kullanıcısına yanıt
    Ben de yavas yavas yeni sistem topluyorum. Bunu eski bilgisayarima takacagim ilk etapta. Daha sonra yeni sistem nmwe sdd’nin yanina depolama olarak düşünüyorum. Bende alacağım sizin de tavsiyenizle. Bu ssd konusunda samsung disinda hem fikir olunan bir ürüne, bir markaya rastlamadım daha. Samsung ise cok pahali

• 34Tarik kullanıcısına yanıt
    seagate 5 yıl garanti veriyorum diyor bence çok iyi şu an en mantıklı tercih yani. sandisk ultra 3d 420ye satmıştı hb onu kaçırdım mecbur bunu aldım çok da memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecanbjk -- 6 Mayıs 2020; 3:46:56 >
  • 420 tl ye üst modeli satıldı. fiyat normal fiyat
  • Dolar 7.20 TL rakam normal değil şuan için en uygun fiyatlı ssdlerden biri
  • 1 tb 600 lira olsa guzel

• Intel 660p 1 TB kullanıyorum. SSD'nin doluluk oranı ve testini atıyorum. Testin teknik detayından pek anlamıyorum, bilen yorumlarsa sevinirim.
  • divx4mc D kullanıcısına yanıt
    QLC bir SSD ye göre iyi değerler. Ancak 1gb test çok geçerli olmaz daha büyük dosyalarla yapmak gerek.
  • afergan A kullanıcısına yanıt
    32 GB ile test ettim daha yükseği yoktu. Sizce nasıl ?
    Tabii yorum bilgisi olan herkese açıktır.
  • divx4mc D kullanıcısına yanıt
    Yazma hızları beklenildiği şekilde düşmüş ancak halen QLC bir SSD ye göre çok iyi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.