Şimdi Ara

459 TL Sabrent 512GB Rocket Nvme m.2 SSD (3400-2000MB/s) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
13.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ssdler bozuldu diyelim ne yapacaksınız? Garanti yurtdışında. Yurtdışına kargo gönderme eskisi gibi ucuz değil. Geri dönüşünde de gümrüğe takılma ihtimali var. 50-100 TL gibi bir fark için bu risk alınmaz.
  • Geçen yine senin attığın şu ezcool'un SSD'sini aldım. SSD bağırıyor. Seramik tabakaları arasında sıkıntı olanlar bu sesi yapıyormuş.

Şimdi işin yoksa TR'de ki en rezil firmalardan biri ile iade ile uğraş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Geçen yine senin attığın şu ezcool'un SSD'sini aldım. SSD bağırıyor. Seramik tabakaları arasında sıkıntı olanlar bu sesi yapıyormuş.

Şimdi işin yoksa TR'de ki en rezil firmalardan biri ile iade ile uğraş.
    Her markada sorunlu ürün çıkabilir. Bu konuda beni suçlamanız garip
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Amazon Amerika dan ilk alışverişim değil ! Bu saydıklarınızı zaten biliyorum. Ben Türkiye deki değişikliklerden dolayı güncel durumu soruyorum.
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    Ben de guncel durum icin yazdim zaten. Eskiden Amazon sadece yasal limitin uzerindeki siparislerde vergi ekliyordu, artik tum siparislerde ekliyor. Guncel durum bu.
  • Benim pp'min sizde ne işi var
    Peki o zaman, yine Yurtiçi kargo yada ülkeye girince kime geçiyorsa aynı şekilde exstra ücret ödemeden gelmesini umud ediyorum.
    15-16 Temmuz Tahmini teslim veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Peki o zaman, yine Yurtiçi kargo yada ülkeye girince kime geçiyorsa aynı şekilde exstra ücret ödemeden gelmesini umud ediyorum.
    15-16 Temmuz Tahmini teslim veriyor.
    Ekstra ücret odemezsin, teslim tarihinden de önce eline geçer.
  • Nasıldır bu model bilen var mı problemi vs. Var mı?
  • Güzele benziyor
  • Ben aldım bakalım. Başlık sahibine teşekkürler. Yanına birde pcie x4 kart aldım.
    Anakart 2012'den kalma asrock z77 ama adamlar bios update'i çıkardılar yeni nvme'den boot edilebilsin diye. Deneyeceğiz.
  • 2 tane alıp birde raid bağlantı yaptın mı off diyorum
  • DHL den bu şekilde mail alan var mı ?

Sayın Müşterimiz,

Aşağıda ürün detayları verilen eşyanız gümrüğe tabi bir gönderidir. Gönderinizin size ulaşabilmesi için resmi gümrük çekim işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Gönderiniz, Atatürk Hava Limanı Kargo Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı, DHL Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş.' nin işletici olduğu Geçici Depolama Alanı' na alınmıştır. Gümrük kanununda belirtildiği üzere, geçici depolama süresi 20 gündür.Depolama süresini aşmamış ve gümrük çekim evrakları alınmamış gönderilerinizin iade talepleri ile ilgili müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

ONEMLI ! Değerli müşterimiz, adınıza gelen ---X-X-X-X--- konşimento numaralı gönderiniz gümrüğe tabi olmuştur. Gönderinizin gümrük çekim işlemlerini tamamlamak için TC Kimlik numaranızı ve eksiksiz ,doğru içerik bilgisini konu bölümüne takip numaranızı ekleyerek tr.eithalat@dhl.com mail adresine iletiniz. Doğru ve eksiksiz bilgi ile iletilen talepler işleme alınmaktadır. Bu nedenle mailinizin ulaştığına dair otomatik cevap aldığınızda dönüş yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Bunun dışındaki soru ve talepleriniz icin 444 00 40 nolu telefonumuzdan arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 5 Temmuz 2019; 14:29:58 >

• değerlendirilebilir hız olarak kötü değil garanti kapsamında
  • Yeri burası değil ama yeni sistem topluyorum ve dün 325tl ye normal toshiba 480GB ssd aldım,
    Bu m2 ile arasında çok fark olurmu günlük hayatta
    İptal edip m2 ssd mi alsam
  • Bende almıştım gümrüğe takılmış dhl aradı bilgileri verdim 3-4gune sonuçlanır ekstra vergi ödemeden gelir dedi
  • grag0r kullanıcısına yanıt
    Gumruge takilma meselesi degil, prosedur meselesi. Gumruk alt limiti 0,01 TL’ye indirildiginden beri hem posta hem kargo gonderilerinde durum boyle. Posta ile gelenlerde UKiM’e ekstre ve kimlik fotokopini gonderiyorsun, UPS/DHL vb. ile gelen urunlerde de ilgili firmaya yetki belgesi imzalayip gonderiyorsun. Standart prosedur. Amazon gonderilerinde ucret cikmaz.
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    Bana sms olarak buna benzer bir mesaj geldi. Müşteri hizmetleri ile konuştum. Artık yurtdışından alınan her ürün gümrüğe takıldığı için standart proserdür gibi birşey söyledi mh.
    Vergi ücreti amazon ödediği için çıkmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 5 Temmuz 2019; 18:42:30 >
    Benden yetki belgesi felan istemediler sadece gelen ürünün ne olduğunu sordular vs tc kimlik istediler bu kadar
  • grag0r kullanıcısına yanıt
    UPS aynı bilgileri yetki belgesi başlıklı bir forma doldurarak göndermeni istiyor. SMS ile form için PDF linki yolluyorlar. TC, adres, paket içeriği vb. bilgileri yazıp gönderiyorsun. Prosedür gereği istiyorlar. DHL de aynı formu kendisi doldurup gümrüğe beyan ediyordur.

Ek: Benim SSD ve MacBook icin NVMe adaptoru bu sabah gumruge girmisti, cikmis. Yarin olmasa bile pazartesi kesin teslim edilir.

459 TL Sabrent 512GB Rocket Nvme m.2 SSD (3400-2000MB/s)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 6 Temmuz 2019; 21:45:5 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.