Şimdi Ara

4599 TL- hp-15-dw2009nt-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-mx330-freedos-15-6-fhd-ips (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 liraya satiyolar bulamazsan eğer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    satıcı hepsiburada ama, başka satıcı olsa yanıltmıştır diyecem ama. hepsiburada artık o kadar aldatmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

20 liraya satiyolar bulamazsan eğer
    Eyvallah.. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Bir hp var ama kasanın altındaki etiketler silinmiş. Bu bilgilerin nasıl edinirim? Biosta var mı?
    kolaylıkla bulabilirsiniz google de ararsanız farklı yollarıda var.
    Ürün numarası ve seri numarası da dahil ürün bilgilerini BIOS'taki Sistem Bilgisi penceresinden bulma.
    Bilgisayarı kapatın.
    Güç düğmesine basın ve hemen ardından başlangıç menüsü görünene dek Esc tuşuna arka arkaya basın.
    F1 tuşuna basın veya Başlangıç Menüsü’nden Sistem Bilgileri öğesini seçin.
    support.hp.com
    HP Dizüstü Bilgisayarlar - Ürün Adımı veya Numaramı Nasıl Bulabilirim? | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c01736645

• IPS ekran olduğuna eminsek 1 tane alıyorum. Var mı önerisi olan?
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Merhaba cmd üzerinden wmic bios get serialnumber yazıp seri numarasına biosa gerek kalmadan öğrenebilirsiniz.
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Hayır bilgisayarı göndermiyorsunuz eğer isterlerse sizden seri numarasını kanıt olarak görünecek şekilde fotoğraf isteniyor
  • Mehmetgec M kullanıcısına yanıt
    En az 5 yıllık olması konusunda eminmisin. 2017 de aldığım garantisi bitmiş laptop seri numarası versem olurmu.

• Az önce aradım. Seri numarası kontrol edildikten sonra arızası soruluyor. Daha sonra ise seri numarası gözükecek şekilde ürün fotoğraflarını istiyorlar. Arayacak kişiler ürün fotoğraflarına ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Seri numarası tek başına yeterli değil artık

• quote:

Orijinalden alıntı: WEAS

kolaylıkla bulabilirsiniz google de ararsanız farklı yollarıda var.
    Ürün numarası ve seri numarası da dahil ürün bilgilerini BIOS'taki Sistem Bilgisi penceresinden bulma.
    Bilgisayarı kapatın.
    Güç düğmesine basın ve hemen ardından başlangıç menüsü görünene dek Esc tuşuna arka arkaya basın.
    F1 tuşuna basın veya Başlangıç Menüsü’nden Sistem Bilgileri öğesini seçin.https://support.hp.com/tr-tr/document/c01736645

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mx330 hangi ayarda bir karttır? bir de hp olunca insan tırsıyor
  • bu pc'yi ben de almaya niyetlendim ancak hb'deki kullanıcı yorumları çok kötü. aramızda var mı kullanan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

mx330 hangi ayarda bir karttır? bir de hp olunca insan tırsıyor
    araştırdığım kadarıyla gtx950m - mx150'ye yakın bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur911

bu pc'yi ben de almaya niyetlendim ancak hb'deki kullanıcı yorumları çok kötü. aramızda var mı kullanan?
    Bende yorumlardan sonra vazgeçtim. 4000 TL veripte ısınan bir bilgisayar almak ne kadar mantıklı emin olamadım. Yorumlarda hep ısınma probleminden bahsetmiş. Şirket bilgisayarım günde 10 saat açık kalıyor hiç ısınmıyor. (HP Probook)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Bende yorumlardan sonra vazgeçtim. 4000 TL veripte ısınan bir bilgisayar almak ne kadar mantıklı emin olamadım. Yorumlarda hep ısınma probleminden bahsetmiş. Şirket bilgisayarım günde 10 saat açık kalıyor hiç ısınmıyor. (HP Probook)

Alıntıları Göster
    elimde hp iade kodu var 480tl'lik, alacak hp laptop bulamıyorum:) geçen ryzen 7 3700u vardı 4300'e. kaçırdım onu.
  • Valla gözümü karartıp aldım. Bir türlü 17 inchlerde indirim yakalayamadım.
    Alan arkadaş varsa bi zahmet ekranın ips olup olmadığını kontrol eder mi? İps değilse açmafan iade edeceğim

• Aynı kasadan farklı bir model hp almıştım. Ekran ips olmadığından satmıştım. İ5 8265 model mx150 ekran karlı bir modeldi. Kasa aynı olduğundan bilgisayar bileşenlerinin yerleşimi aynıdır diye düşünüyorum.
    Film izlerken ve surf yaparken ses yok gibiydi. Video işleme programlarında fan sesi yüksekti.birde bu kasada iki usb girişi var sadece. Bir de typc girişi. Kasa oldukça ince

• dw2009nt modeli ips değil başka bir siteden almıştım iade ettim. sonra amazondan dw2012nt modelini aldım ips olan. HP sayfasında da görülüyor zaten ips olmadığı. Aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz ekran kısmına.

ürünün kasası baya ince ve hafif. internette dolaşırken vs fan sesi gelmiyor. işlemciye yük binince geliyor.
    support.hp.com
    HP Laptop - 15-dw2009nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06620547

support.hp.com
    HP Laptop - 15-dw2012nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06620545

• WEAS W kullanıcısına yanıt
    kesin olarak ips değil aldım iade ettim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.