Şimdi Ara

45TL'e sınırsız 4.5G'i test ettik 'özel video' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan bir an türkiyede çıktı sandım ha nerde o günler..

• Adamlar neler yapıyor biz böyle bişey isteyince, Ölücü diye alay ediyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnseLmo82 kullanıcısına yanıt
    Ha işte bende okuyorum ne zaman çıkacak ülke Eyiye gidiyorcu
    Öpülme sevdalısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Öpülme sevdalısı.
    Adam sınırsızın ne olduğunu bilmiyor sanırım. 50GB internet var 135TL liraya diyor. Sınırsız bu sınırsız. İstersen günde 1TB veri çek. 12GB internete 63 lira veriyormuş bir de uygun diye anlatıyor. Fena değil ama sınırsızın yanında da lafı bile edilmez.

Edit: İlk bölüm uyarı üzerine kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 31 Mayıs 2016; 12:35:49 >
  • Fiberlemiyoruz biz S2 liyoruz. (telefonu yani, yanlış anlaşılmasın.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Öpülme sevdalısı.

Sen AKP'yi ölümüne savunmuyor muydun ülke gündemi bölümünde? Ne oldu da böyle karşı mesaj yazmaya başladın? Bak, asau, RealW, Treth tam gaz yandaşlık yapıyor, maaşları, ikramiyeleri götürüyorlar.

Adam sınırsızın ne olduğunu bilmiyor sanırım. 50GB internet var 135TL liraya diyor. Sınırsız bu sınırsız. İstersen günde 1TB veri çek. 12GB internete 63 lira veriyormuş bir de uygun diye anlatıyor. Fena değil ama sınırsızın yanında da lafı bile edilmez.

Ilk olarak sen git günde 1 tb veri çek bakalım ne oluyo donanım haberin ve shiftdelete netin yaptığı ülkelerdeki internet paketi fiyatlarına git bak ikinci olarak ben 63 lirayı orda 500 dk 1000 SMS 4 gb internete 40 lira veriyorum diyen arkadaşa yazdım çok isteyen varsa turkcelle geç dedim
    10 günün sonunda ne olduğunu erdi yazmamış ben söyleyim sana aynı pasaportla aldığın hattın süresini uzatmak istediğinde sana sınırsız diye bi seçenek sunmuyor ve aylık 10 gb için yaklaşık 35 dolar istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Benim evde fiber var ama 3.gün 3mbit oluyor hız ve bu vidyoyu 720p zorlanarak takılarak izliyorum. Üstelik tek başımayım. Evde 1 kişi daha olsa ayvayı yedik.

steam hesabın varsa normaldir.geçen warface e bir güncelleme geldi 4 gb bunun gibi 20 oyun olsa anca oyuna yetiyor internet.

Steam hesabım var tabiki. Hiç oynamadıığım bir oyun elite dengerous mu ne 8 gb güncellemiş mesela haberim yok. Tekenoloji sitelerinde çoğu incelmeeyi izlerim, tivibu kullanıyorum ara sıra, oyun vidyoları film dizi filan kota 3-4 gün sürmüyor. Sadece telefon tablet ve bilgisayarın kendi güncellemeleri zaten 10-20 gb tutuyor. İphoneda microsoft bir ofis güncellemesi yapıyor word excel power point 1 gb nerdeyse sırf ona gidiyor. Kotalarımız aşırı derecede komik.

• quote:

Öpülme sevdalısı.

15 senedir yaptıkları ve seninde yaptığın gibi felaket tellallığı yapmıyorum en azından memnunum yaşıyorum memnun değilsen özendiğin ülkelere giderken sınırdan el bile sallarım sana yeterki bi bitin bi gidin başka ihsan istemez ülke sizsiz daha güzel bi yer olacaktır eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Öpülme sevdalısı.

Sen AKP'yi ölümüne savunmuyor muydun ülke gündemi bölümünde? Ne oldu da böyle karşı mesaj yazmaya başladın? Bak, asau, RealW, Treth tam gaz yandaşlık yapıyor, maaşları, ikramiyeleri götürüyorlar.

Karıştırdın galiba bir tane akp yanlısı yazım yoktur ki Akp sempatikleri bana söver.

• Bizimkiler kota işine bir çözüm bulmaları gerek. Böyle olmamalı

• AnseLmo82 kullanıcısına yanıt
    3g dediğimiz teknoloji 14.4 mbit hıza sahip değil mi? ben 512 kbit hızla bile bağlanamıyorum hiçbir yerde diyorum :) sebebi de 4,5g.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

3g dediğimiz teknoloji 14.4 mbit hıza sahip değil mi? ben 512 kbit hızla bile bağlanamıyorum hiçbir yerde diyorum :) sebebi de 4,5g.

2015 yılı için konuşursak istanbul Çağlayan Adliyesi iş yerim yenibosnada oturuyorum evde ve işte ortalama 5 -7 mb hız alıyordum maksimum 27 mb gördüm işyerinde her türlü işimi gördü yani

• valla 45 tl ye sınırsız 4.5 g bedava türkiye olsa hemen geçerim biz 8 mbps adsl ye 50 tl ödüyoz. teknolojinin ucuz olmasının faydaları .
  • Ülkedeki her kurum tekelci olmak zorunda mı yav

Allahın Tayvanı bile bize toz attırıyor bazı işlerin acilen değişmesi gerek
  • Tayvan Taipe'deki 4.5 G tarifesini bizimkilerin gözüne, gözüne sokacaksın. Ouv 4.5'ye geçtik, 1 ay boyunca yer yerinden oynuyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 17:30:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu konudan bakıp milletin utanması gerek ama bazıları var buradaki daha iyi diye övünmeye çalışıyor yazık Sonra neden "insan" statüsünde görünmüyoruz ülkede tabi görünmezsin...
  • Dikkatinizi çekerim 10 günkül 45 tl sınırsız diyor.

135 lira aylık yapar sınırsız internet orada bu durumda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

2015 yılı için konuşursak istanbul Çağlayan Adliyesi iş yerim yenibosnada oturuyorum evde ve işte ortalama 5 -7 mb hız alıyordum maksimum 27 mb gördüm işyerinde her türlü işimi gördü yani

2015 yılında düzgündü, birde istanbulun diğer şehirlere göre artısı var. altyapı daha sağlam.

kahramanmaraştan yazıyorum. sadece 3g değil ttnette rezil bir durumda.

1080p film izlemeyi özledim. 720p ye hasret kaldım. dahada kötüsü bazen takılıyor diye 360 a çekiyorum.
    akk den sonra 3mbit e düşmesi lazım o bile yok. ttnet selam ederim

• Tam sinirsizsa tadindan yenmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.