Şimdi Ara

45TL'e sınırsız 4.5G'i test ettik 'özel video' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''HER ALANDA'' olduğu gibi iletişim alanında da halkı öpmede 1 numarayız. Bu gurur hepimizin. Nerde rezalet var o konularda sınırları zorlamayı seviyoruz coğrafyamız ortadoğu batağında olduğu sürece de bu böyle devam eder. Resmen araplar tarafından sömürülüyoruz, asimile ediliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Hazır gitmişken sokaklardan yemeklerden falan da ss alın tayvanı görelim bizde.

Merhaba,

En kolay canlı yayın platformu olan Periscope üzerinde hali hazırda çok sayıda canlı yayın yaptım ve yapmaya devam ediyorum. @fx57 adresi üzerinden takip ederseniz, canlı yayınları kaçırmazsınız.

Teşekkürler.
  • telefon numarasını gördünüz arkadaşlar arayın erdi beyi =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Hazır gitmişken sokaklardan yemeklerden falan da ss alın tayvanı görelim bizde.

Merhaba,

En kolay canlı yayın platformu olan Periscope üzerinde hali hazırda çok sayıda canlı yayın yaptım ve yapmaya devam ediyorum. @fx57 adresi üzerinden takip ederseniz, canlı yayınları kaçırmazsınız.

Teşekkürler.

Bu internet hattını alırken kimlik, pasaport falan isteniyor mu nasıl oluyor hattı alma şekli?

Merhaba,

Sadece pasaport fotokopisi yeterli oluyor.

Teşekkürler.

• Erdi hocam, peki bu hatlar kullan-at türü mü yoksa havaalanına gidince iptal gibi bir işlem yapmak gerekiyor mu? Video için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 30 Mayıs 2016; 19:40:12 >
  • Benim evde fiber var ama 3.gün 3mbit oluyor hız ve bu vidyoyu 720p zorlanarak takılarak izliyorum. Üstelik tek başımayım. Evde 1 kişi daha olsa ayvayı yedik.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi bey video haberleriniz uzun zamandir iphone'larda goruntulenemiyor. Bu konu biliginiz dahilinde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Bey siz Tayvan'a ayrı olarak mı gittiniz? İzlediğim başka kanalların videolarında gözler sizi arıyor, bulamıyor :((

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Benim evde fiber var ama 3.gün 3mbit oluyor hız ve bu vidyoyu 720p zorlanarak takılarak izliyorum. Üstelik tek başımayım. Evde 1 kişi daha olsa ayvayı yedik.

steam hesabın varsa normaldir.geçen warface e bir güncelleme geldi 4 gb bunun gibi 20 oyun olsa anca oyuna yetiyor internet.
  • Ttnet 3000 dk her yöne şebeke içi ve sabit hatlar sınırsız 10 gb artı haftada 2 gün kullanabileceğim aylık 2 gb internet toplam 63 tl ödüyorum bi alışmışınız ağlamaya hız yok kota yok diye alın buda hız testlerim çokta bi fark yok aramızda adam 10 günlük hattı 45 tlye veriyo ayda 135 eder o fiyata zaten 50 gb kotalı Turkcell tarife var çok istiyorsan ona geç arkadaş
    Bu mesaja eklenen görseller:

45TL'e sınırsız 4.5G'i test ettik 'özel video'

• tavyan zaten teknoloji ülkesi, dünya ya elektronik cihaz satıyor

bir çok markası dünya üzerinde herkes tarafından biliniyor

asus,htc,benq,gigabyte zyxel

bu kadar markası olan bir ülkenin gelip de 3 gigabyte kota, şu kadar da hızın şuna düşecek, yalın adsl erişim ücreti ödeyeceksin, böyle şeylerle uğraşması komik olur

biz de 4,5 g ihaleleri ya da 3g ihaleleri yıllarca Turk Telekom tarafından engellendi. Şu an zaten bu ihaleler yapılma nedeni devletin kasasına yüklü ihale parası girmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Şu günleri TRde görmeden ölmek istemiyorum :(

BTK Ağustos'ta bu AKK işini konuşcaktı bakam bir umut asgari 200-250GB' olursa bu AKK meselesi sorun kalmaz gibi.Ağustos'tada bir şey olur ertelerler...

HALA TELEVİZYONDA Yıl olmuş 2016 50GB AKK'Li 20mb Fiber Hızlı internet diye abaz abaz bağırıyorlar.

• 45 tl ye sınırsız internet veren tayvan
    120 liraya 45 gb internet veren türkiye işte naparsın kazık yemede üstümüze yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

Ttnet 3000 dk her yöne şebeke içi ve sabit hatlar sınırsız 10 gb artı haftada 2 gün kullanabileceğim aylık 2 gb internet toplam 63 tl ödüyorum bi alışmışınız ağlamaya hız yok kota yok diye alın buda hız testlerim çokta bi fark yok aramızda adam 10 günlük hattı 45 tlye veriyo ayda 135 eder o fiyata zaten 50 gb kotalı Turkcell tarife var çok istiyorsan ona geç arkadaş

turkcell
    3g de bir sayfa bazen 1 dk da açılıyor. facebook vs giremiyorum bile. sayfalar yüklenmiyor.
    altyapı yok bu ülkede 10g de gelse boş. keşke hiç gelmeyeydi 4,5g en azından internete girebiliyorduk.

kaldı ki, 40-50 mb hızlarda 10gb ı doldurmak 10-20 dk yı geçmese gerek. musrifliğin alemi yok derseniz 360p izle videoları dersenizde o zaman 4,5 niyo geldi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

Ttnet 3000 dk her yöne şebeke içi ve sabit hatlar sınırsız 10 gb artı haftada 2 gün kullanabileceğim aylık 2 gb internet toplam 63 tl ödüyorum bi alışmışınız ağlamaya hız yok kota yok diye alın buda hız testlerim çokta bi fark yok aramızda adam 10 günlük hattı 45 tlye veriyo ayda 135 eder o fiyata zaten 50 gb kotalı Turkcell tarife var çok istiyorsan ona geç arkadaş

turkcell
    3g de bir sayfa bazen 1 dk da açılıyor. facebook vs giremiyorum bile. sayfalar yüklenmiyor.
    altyapı yok bu ülkede 10g de gelse boş. keşke hiç gelmeyeydi 4,5g en azından internete girebiliyorduk.

kaldı ki, 40-50 mb hızlarda 10gb ı doldurmak 10-20 dk yı geçmese gerek. musrifliğin alemi yok derseniz 360p izle videoları dersenizde o zaman 4,5 niyo geldi ki?

Cihazım lg g4 ve o bahsettiğin sorunların hiçbiri bende yok youtube dan video izlerken kalite auto da kalırsa 1080p açıyor ve ben bazen izlerken takılma olmadığından farketmiyorum bile senin bağlantın yavaşsa sorun sende demektir hocam keza testlerde ortada zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnseLmo82 -- 30 Mayıs 2016; 23:45:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crashlone

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcanŞu günleri TRde görmeden ölmek istemiyorum :(
    BTK Ağustosta bu AKK işini konuşcaktı bakam bir umut asgari 200-250GB olursa bu AKK meselesi sorun kalmaz gibi.Ağustostada bir şey olur ertelerler...HALA TELEVİZYONDA Yıl olmuş 2016 50GB AKKLi 20mb Fiber Hızlı internet diye abaz abaz bağırıyorlar.

Bizde firmalar baskın çıkar, hep te çıkmıştır. Sabit ücret vak'asını unutmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

45 tl ye sınırsız internet veren tayvan 120 liraya 45 gb internet veren türkiye işte naparsın kazık yemede üstümüze yok.

ilk 10 gün sınırsız (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

45 tl ye sınırsız internet veren tayvan 120 liraya 45 gb internet veren türkiye işte naparsın kazık yemede üstümüze yok.

TÜrkiyedeki operatörleri kazikci olarak vurgulamisiniz.bir konuda size hak verebiliirim.sinirsiz internet artik her ülkede yaygin olmasi gerekir.ama fiyat konusunda katilmiyorum size.erdinin ödedigi ücret ise 10günlük 45tl ise 1ayligi 4 katidir.peki hangisi daha pahali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Git-Gel

500dk 1000sms 4gb -- 50 TL ödüyom lan. TTnete 63 tl Superonline AKK olmayan pakete geçsem 99 tl... Ne sömürüyolar be..

naptın sen ya :) heryöne 500 dk 1000 sms 2 gb net 18 lira veriom vodafone :D

git numaranı taşıt, taşıtanlara daha ucuz :)

• 4G hızına sövenler nerde. Tayvanda da durum farklı değil görüldüğü üzere

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.