Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1063 (Bu ay: 0)
bagaj amortisör değişimi
arkadaşlar iyi akşamlar. bagaj amortisörünü değiştirmem gerekiyordu öncekiler işlevini kaybetti tamamen.aşağıdaki linkteki ürünü aldım. fakat takamadım yarım santim kadar büyük geldi. onu geçtim anlam veremediğim olan amortisör'ü yukarıdan aşağıya sertçe sıkıştırmama rağmen tamamen hareketsiz kilitli gibi duruyor. varmıdır bu konu hakkında bilgisi olan
silinebilir
silinebilir
ev değişikliği sonrası fiber'e geçmiş bulundum fakat evin bazı bölgelerinde internet neredeyse hiç çekmiyor, turk telekomun modeminden kaynaklı bir durum sanırım. önceki modemi'mi repeater olarak kullanma yolu var mıdır ?
İntel xtu voltaj ayarı kapalı
İ5 9300h lu laptop kullanıyorum, sıcaklık yüksek olmasından ve batarya kullanım süresinin bi tık artmasından dolayı laptopta hep voltajı ne kadarını kabul ederse düşürürüm. Önceki laptopumda i5 6200u vardı ondan öncekinde i7 4700mq vardı ve voltajı düşürebiliyordum ama 9300h yi düşüremiyorum voltaj ayarları kapalı görünüyor nedenini bulamadım ama laptopun buna ihtiyacı var işlemci çok ısınıyor oyunda..
Laptop lenovo L340
Corsair H110i soğutma sıvısı ekleme
EDİT: şuan bundan eminim ki soğutucu sıvı eksiltmiş. radyatörün pozisyonunu elle değiştirince bazı durumlarda devir daim yapamıyor ve corsair'in uygulamasından bakınca pompa hızı 6000 devirlere kadar çıkıyor ve devir daim yapamıyor. radyatörün yönünü aşağı yukarı oynatınca bi anda su akışı sağlanıyor devir 3000'lere düşüyor ve işlemci sıcaklığı bi anda düşüyor. radyatörü yerine montajlayınca gene bi kaç gün içinde gene sıvı akışını sağlayamayacak duruma geliyor.
https://www.itopya.com/thermaltake-tt-premium-4lu-paket-mavi-sogutma-sivisi//
linkteki ürünü alıp radyatörün sıvısını değiştirmeyi düşünüyorum ama ne kadar miktar sıvı eklemem gerek bilemiyorum
Merhaba herkese. Son bir kaç aydır soğutma konusunda kötüleşmişti. Atıyorum işlemci önceden 50 derecelerde gezerken 60 lara gelmeye başladı. Son bir kaç gündür ise nerdeyse hiç soğutamıyor işlemciyi.
İlk olarak aklıma pompa arızası geldi ama pompası düzgün çalışıyor gibi görünüyor 3050 rpm civarında çalışıyor, olması gereken değerde.
Hortumları kontrol ettim. Hortumlardan bitanesi ısınırken diğeri hiç ısınmıyor yani devir daim olmuyor gibi. Pompa düzgün çalışırken devir daim olmamasına anlam veremedim ben. Tıkanmış gibi sanki radyatör de ısınmıyor. Ama bu nasıl mümkün bilemiyorum, sonuçta kapalı sistem.
Bu konuda herhangi bir fikri olan?
delid sonrası metal plakayı yapıştırma
|
Dizide aranan sayıya en yakın ilk 3 sayıyı bulma.
|
lenovo onekey recovery
|
rx 580'a aio sıvı soğutma montajı
|
xperia xz1 wifi problemi
|
Meslek: B.PROG
By the People, for the People |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 689
İkinci El Bölümü Mesajları: 226
Konularının görüntülenme sayısı: 73.135 (Bu ay: 425)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 392 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware