Şimdi Ara

Corsair H110i soğutma sıvısı ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT: şuan bundan eminim ki soğutucu sıvı eksiltmiş. radyatörün pozisyonunu elle değiştirince bazı durumlarda devir daim yapamıyor ve corsair'in uygulamasından bakınca pompa hızı 6000 devirlere kadar çıkıyor ve devir daim yapamıyor. radyatörün yönünü aşağı yukarı oynatınca bi anda su akışı sağlanıyor devir 3000'lere düşüyor ve işlemci sıcaklığı bi anda düşüyor. radyatörü yerine montajlayınca gene bi kaç gün içinde gene sıvı akışını sağlayamayacak duruma geliyor.

https://www.itopya.com/thermaltake-tt-premium-4lu-paket-mavi-sogutma-sivisi//

linkteki ürünü alıp radyatörün sıvısını değiştirmeyi düşünüyorum ama ne kadar miktar sıvı eklemem gerek bilemiyorum

Merhaba herkese. Son bir kaç aydır soğutma konusunda kötüleşmişti. Atıyorum işlemci önceden 50 derecelerde gezerken 60 lara gelmeye başladı. Son bir kaç gündür ise nerdeyse hiç soğutamıyor işlemciyi.

İlk olarak aklıma pompa arızası geldi ama pompası düzgün çalışıyor gibi görünüyor 3050 rpm civarında çalışıyor, olması gereken değerde.

Hortumları kontrol ettim. Hortumlardan bitanesi ısınırken diğeri hiç ısınmıyor yani devir daim olmuyor gibi. Pompa düzgün çalışırken devir daim olmamasına anlam veremedim ben. Tıkanmış gibi sanki radyatör de ısınmıyor. Ama bu nasıl mümkün bilemiyorum, sonuçta kapalı sistem.

Bu konuda herhangi bir fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiasco -- 2 Aralık 2020; 16:43:14 >

• Biri sıcak biri soğuksa zaten tıkanıktır komple çıkartıp güzel bir şekilde salla olacak gibi değilse garantiye gönder garantisi yoksa sıvı alıp sıvısını değiştir bilgin var ise.
  • Termal macunu ne zaman yenilediniz sorun orda olabilir. Hortumlardan biri soğuk biri sıcak olması normal olması gerekiyor. Radyatörden soğuyup işlemci bloğuna gelen hortum daha soğuktur zaten.
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

biraz geç geri dönüş yapıyorum ama.. dediğin gibi radyatörü sallayınca bi süreliğine düzeliyor sonra tekrar eski haline geri dönüyor. garantisi maalesef yok sıvı takviyesi yapmam gerektiğini düşünüyorum

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

maalesef hortumlardan birinin sıcak olması, diğerinin soğuk olması sıvı akışının olmadığı anlamına geliyor

• Fiasco kullanıcısına yanıt
    Patates ozaman bendede vardı garanti bitmeden bozuldu gönderdim para iadesi yaptılar kule aldım geçtim uğraşılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.