3. LG LG 47LA660S + LG leri epey uygun fiyata alabilmem. - Hz Çok bir bilgim yok görerek incelemedim.
Değerli bilgilerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
LG leri ucuza alabildiğim için LG üzerinde yoğunlaşabilirim sanırım.
OnurunveRO
kullanıcısına yanıt
merhaba dostum,
47PFL619K gayet güzel bir televizyon. Ben de Philips kullanıyorum ve çok memnunum. Televizyonu izlerken güzel keyif almak ve oyun oynamak için alıcaksan al derim durma zaten şu anda güzel bir kampanyası da var. Smart tv konusunda da güzel olduğunu düşünüyorum Turkcell tv olsun gerekse Film box olsun bunları severek kullanıyorum bunun dışında facebook gibi twitter gibi applicationları da var ama televizyondan neden gireyimki zaten bunun için bilgisayar ve telefon var işimi gören. En güzel özelliği de ambilight bu özellik Samsung'da olsaydı ambilight özelliği patlardı Philips cool takılıp yeterince pazarlama yapmadığı için kaybediyor. Ama diyorsan illaki smart tv benim için çok önemli o zaman LG'ninki daha iyi daha çok application var ve daha dinamik. Alacağın tv şimdiden hayırlı olsun, iyi seyirler.
Açıklamaların için çok teşekkür ederim, sizin yorumunuzda çok etkili olacaktır. Teşekkür ederim.
LG den dip fiyatları bekliyorum, çok büyük bir fark olmazsa Philips'i alacağım büyük ihtimal ile...
Alınca aldığım fiyatla birlikte buradan paylaşırım.