FT E SADECE 1. SERVER LARDAN MI GİRİLİYO YOKSA HEPSİNDEN GİRİLEBİLİYOR MU
BUNU MERAK EDİYORUM...
sen lvl kasmana bak onu boshver
quote:
Orjinalden alıntı: burnicx
allah aşkına sizin level kaç ya????? siz prd da 25 dk yatmamak için taktiklerle orda kalıp üstüste gelen yaratıklaır ki geldikçe sayıları artar ilkokul bilgilerini zorlayın-toplama- 5 dkda mı öldürüceksiniz valla işi bilenler bu yazıdklarınıza bi tarafıyla güler.event in zor olması da o ztn orda çıkan herşeyi en hızlı şekilde kesiceksin ve en son yaratığı da kestiğinde kutu kalır ztn osırada 3-5 sağlam adam kalır orda.eğer öyle taktiklerle herkes kalabilseydi ordan çıkan uniqueler bukdr değerli olmazdı biraz kafayı çalıştırın
sen ne *al adamsın ya boşuna mı ft de mage lere öncelik werilio herkesi bug a sokuyo mage ler biz manes gibi yeni bi server da son 2 dk de alayını kestk eer siz hepsini çıktıı an kesmee çalışırsanız CW, TW gibi yaratlar çıkar... ama artk bug olmuyo bug a sakonca gm içeri bide spekter atıyo 2nowa da ayakta kimse kalmio o yüzden artk anca sağlam adamlar alabilecek kutu yu
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
işi bilmeyenler girmesin diye boşuna demiyolar.yaklaşık 5 ftdir giriyorum ve hepsindede kutuyu aldık.ben 60-70 ftsine giriyorum.ft de olay ölmeden sonuna kadar durup bütün canavarları kesmektir.bunun takdiğini de söliyim.içerde herkes bi partye girer ve partydeki mage ler 3 defa esc çeker.esclerde kıpırdamadan durmanız gerekiyor.3 defa esc çekilmesinin sebebi de buga girmektir.buga girince canavarlar sizi görmez ve dalamaz.ayrıca karenin dışına çıkmamalısınız.ilk 20-25 dakika her kestiğin canavarın yerin yeni ve daha güçlüsü çıkar dalmayın demelerinin sebebi de bu. son 5-10dk hepsini kesersiniz ve kutuyu alırsınız. dalarkende alan değil teker teker ve karenin dışına çıkmadan kesmelisiniz.kutudan da shell falan çıkar. bi daha bilmeden konuşma derim saygılar...
kardeş düzeltiim artk o 60-80 ft si
quote:
Orjinalden alıntı: aspo
Al işte saçma sapan bilgiler Al işte kops vs. cemiyetinin yetiştirdiği lvl i yüksek oyun bilgisi ezik oyuncular.
1. FT çıkan bütün yaratıklar berserker modundadır yani çılgın sizi görürgörmez dalarlar 2. stealh i çekicek adamı alnından öperim.
2. 46-59 FT da kesinlikle 55+ adamlar girmeli gerisi en fazla troll görür.
3. Eğer eventin sonunu görmek istiyorsanız kesinlikle içerdeki 32 kişininde dalması gerekiyor.
4. Bu bence oyundaki en güzel event ben 60-70 de anca fallen angela kadar dayanabiliyorum.
5. İçerde kurulacak en iyi parti 5 mage 1 tank 1 buffer 1 healır.
Gerisi boş
içerde kullanılcak en ıyı party 1 mage ve sen mage senı ceker kıpırdamazsın al sana bug ılk once kotu yaratıklar cıkar sen bunlara ellemezsın gucluler cıkmaz boylelıkle ft kapanmasına 3 4 dk kala ezık yaratıkları kesersın ve kutu senın ft den kutu dusurenler boyle dusuruyo
NOT: FT artık kapalı buglar yuzunden ....
quote:
Orjinalden alıntı: CoMe_On
forgotten tample bi komedi ya o trollerle golem geldimi bi çakiolar anında yatiosun
sen eziqsen yatarsın tabi buff sızken golem bana anca 2 çekio ve mage yim ama troll ya tek atio yada 10-20 hp kalio wurunca
quote:
Orjinalden alıntı: Nerkek
Bug mug kalmadı... Servere girerken yazıyo OKUYUN Son 5 dakkada da gidin onca yaratığı kesin... Kimin ne olduğunu gayet iyi biliyom.... Kimlerin dalmayın diye bağırdığı da belli oldu zaten. Hem babayiğitlik bug kullanmayla da olmaz. Güzellerim benim...
baba yiğitlikmiş heh adama bak taam sen bug sız oraya gir ozaman alayına dal eziq leri kesersin sora bi specter çıkar (800ac li adama 5.5k wuran haywan dan bahsediom) arada tabi TW olur CW olur oları da kesersin sen tek başına, alırsın kutu yu gidersin...adama bak ya LoL sen hiç ft ye girdinmi kestikçe her haywandan 70 tane çıkıyo la bi 70 tane Baron etrafını sarsın bakalm 1sn de yatarsın la bug sız ft işi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook zor bunu anlayın artk
zormuş ama exp düşüomu?bide hangi saatler
bug olmadan ft ye gitmenın bi anlamı yok nasıl olsa saatleri napacan
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: Nerkek
Biraz kaba konuşcam ama bağışlayın. Bu evente giren arkların büyük bir kısmı (yaklaşık %65 i :))) tam bir *alak. Herifin biri kimseye dalmayın yoksa yatarsınız diyo, kimse dalmıyo sap gibi bekliyo.10-100-1000 defa yazıyom dalın bunlar bakmayla ölmez diye, ba iki üç kişi dalıyo gerisi bakıyo. Dolayısıyla dalanlar da ölüyo hemencek. Bkın buradan tekrar söylüyom yarım saat içerisinde çıkan bütün yaratıklar ölmezse kutu mutu yok. Event kaç kurtul kazan eventi değil. Geri zekalının teki de atak almadan yarım saat kalmanın taktiklerini veriyo. Ya bunlar asabımı bozuyo.
işi bilmeyenler girmesin diye boşuna demiyolar.yaklaşık 5 ftdir giriyorum ve hepsindede kutuyu aldık.ben 60-70 ftsine giriyorum.ft de olay ölmeden sonuna kadar durup bütün canavarları kesmektir.bunun takdiğini de söliyim.içerde herkes bi partye girer ve partydeki mage ler 3 defa esc çeker.esclerde kıpırdamadan durmanız gerekiyor.3 defa esc çekilmesinin sebebi de buga girmektir.buga girince canavarlar sizi görmez ve dalamaz.ayrıca karenin dışına çıkmamalısınız.ilk 20-25 dakika her kestiğin canavarın yerin yeni ve daha güçlüsü çıkar dalmayın demelerinin sebebi de bu. son 5-10dk hepsini kesersiniz ve kutuyu alırsınız. dalarkende alan değil teker teker ve karenin dışına çıkmadan kesmelisiniz.kutudan da shell falan çıkar. bi daha bilmeden konuşma derim saygılar...
bu esc dediğin escape mi hani şu topluca re-spawn taşına gidilen
59 ken bana eziq demişlerdi
ya ARK. LÜTFEN MANTIKLI OLUN BİRAZ FORGETTEN TEMPLA A GİREN 32 KİŞİ İÇERİDE ORTADAKİ KARENİN İÇİNE GİRERLER SORA MAGE ORDAKİ HERKESİN PARTSİNE GİRİP HERKESİ ÇEKER SORA DİĞER ORDAKİLERİ TPTPTP YAPAR ARDINDAN İLK 27 DK. BOYUNCA KIMSE DALMAZ EĞER BİRİSİ DALARSA SPECTER ADINDA BİŞİ ÇIKIO VE BİRİSİ ONA VURURSA DİREKTMAN ORDAKİ HERKES ÖLÜO.FAKAT GEREKLİ 2 ŞEY VAR İŞTE: 1. İŞ MAGE YE TPTP OLCAKSINIZ 2. İŞ= İLK 27 DK. BOYUNCA ORDAKİ HİÇ KİMSENİN DALMAMASIDIR.ZATEN ORDAKİ HERŞEY ÇOK KOLAY ÖLÜO BİRAZ TROL BELKİ ZORLAR YADA GOLEM AMA DİĞERLERİ ÇOOK KOLAYY .... BEN MANESTE GÜNDE 3 KERE GİRİODUM SABAH 09,00 AKŞAM 21,00 GECE 04,00 ( FAKAT BUG YAPILDIĞI GEREKÇESİYLE FORGETTEN TEMPLA YENİ PACHT GELENE KADAR KAPATILDI) [sm=
YUKARIDAKİ YAZIYI OKUYUN YENİ PACHTA SİZDE FT DEN KUTU ALIN TEST EDİLDİ % 99999999999999999 GARANTİ OLUO ANLAMAYAN TEKRAR OKUSUN
İŞİNİ BİLMEYENLER GİRMESİN BENCE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme