Şimdi Ara

46.6 dan kaldım :(((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.sınav 53
    Telafi 40
    Sözlü 40
    Perf 70
    ortalama 46.6 40 sözlü nedir allah aşkına ne yapıcam benya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne güzel geçme notu 45ti önceden

• Etiketler: 2000, lise, liseli, çömez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heleseq

Etiketler: 2000, lise, liseli, çömez.

98 liyim lise 3 um

• quote:

Uzun birşey yazacaktım vazgeçtim.

Sadece biraz büyü

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Uzun birşey yazacaktım vazgeçtim.

Sadece biraz büyü

boşver yav elini yormaya değmez
    off ya biodanda kaldık vala

• 40 sözlüye şükret be. Arkadaşın 70 ortalamasını 29 mu ne öyle bişey verip 49 a düşürdü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    18 yaşında 1.70 kaldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

40 sözlüye şükret be. Arkadaşın 70 ortalamasını 29 mu ne öyle bişey verip 49 a düşürdü.

yav bunların amacı ne.ögretimci olabilirler ama eğitimci asla olamazlar.bide kimyacı var adam bildiğin kahve adamı ya lanlı lunlu konuşmalar felan.geçen sure tuttum tam 20 dakika yoklama aldı.ismini saydığını ayağa kaldiracak illa egosu tavan.birşey bildiği yok ders anlattığı yok.saçma sapan muhabbetlerinden konu olarak geri kaldığımız için 2 ünite atladı. 2 ÜNİTE ne demek yaa! ve sınavda sorumlusunuz dedi.off cildiricam.bu hocaları atamadan önce bi psikoloji testine sokmalari lazim nerde deli var bizim okulda zaten milyon tane derdim var bide bunlarla ugrasiyorum

• Eğitimin kalitesini yükseltmek bu ülkede imkansız. Öğrenciler ayrı havada öğretmenler apayrı bi havada. Geçen yine konuştuk biriyle tam 8 saat kafa patlattık yok çıkar yol. En iyisi çık git başka ülkeye. Her sene değişen sınav sistemine yetişmeye çalışmak bi yandan hocalar bi yandan herşeyi ezberlemeye çalışmak bi yandan artık ne desem boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Eğitimin kalitesini yükseltmek bu ülkede imkansız. Öğrenciler ayrı havada öğretmenler apayrı bi havada. Geçen yine konuştuk biriyle tam 8 saat kafa patlattık yok çıkar yol. En iyisi çık git başka ülkeye. Her sene değişen sınav sistemine yetişmeye çalışmak bi yandan hocalar bi yandan herşeyi ezberlemeye çalışmak bi yandan artık ne desem boş

lanet olsun
    hayatta gidip not dilenmem dilenmiycem onlarin egosunu tatmin eden ben olmuycam.

• aynı bizim kimyacının erkek versiyonu iddia ediyorum bütün kimya ile bildiklerim onun bilgilerinden fazladır gram bildiği yok işi gücü kitabı açıp aynısını okumak yada kitabı ezberleyip anlatmak öyle bende öğrenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

aynı bizim kimyacının erkek versiyonu iddia ediyorum bütün kimya ile bildiklerim onun bilgilerinden fazladır gram bildiği yok işi gücü kitabı açıp aynısını okumak yada kitabı ezberleyip anlatmak öyle bende öğrenirim

bizimkide erkek zaten
    50-55 yasında felan

• Düşünmekle yada orta yolu bulmaya çalışmakla hiçbişey olduğu yok. Kendi kendini imha moduna girmiş sistem

• İykide öyle hocalara denk gelmemişim.Haksızlıklara hiç gelemiyorum direk yapıştırasım geliyor.98 doğumluyum 1 senem kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacarLife

İykide öyle hocalara denk gelmemişim.Haksızlıklara hiç gelemiyorum direk yapıştırasım geliyor.98 doğumluyum 1 senem kaldı

ne yapım kardeş elden bişi gelmez.matematikten nefret ederdim suanki hocamız sevdirdi ama oda tayin istedi gitcek.durum vahim vala

• Bende lise 3'üm matematikçi sözlüme 50 vermiş ortalama 49.25 .53 verse geçiyorum.3 puanı kıskandı benden.Genel ort.72 teşekkür alacaktım alamayacağım mat yüzünden.Hayır zaten 50'yi haketmiyorum 50 şer liralık kitaplar aldırdı dersi hep dinledim en düşük sözlü notum 75 ken bunu görünce şok oldum.Ne zaman aklıma gelse hocanın kulaklarını çınlatıyorum bol bol.. Neyse bende yazıp içimi dökmek istedim...

• Geçen seneki Felsefe notuma bak ve şükret
     46.6 dan kaldım :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 16 Ocak 2015; 23:34:30 >
  • Gençler üzülmeyin ortalamayla geçersiniz zaten durumunuz çok kötü değilse düzeltmenize gerek kalmıyor ama üniversitede tek dersi bile veremediğinizde okul uzuyor o yüzden pek canınızı sıkmayın bu duruma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.