Şimdi Ara

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
683
Cevap
29
Favori
238.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeBron James10

Okay'e basip(OK) elle kumandadan sayi girilmiyor mu?

elle değer girilmiyor ne yapacağım ortada kaldım yarın maç var ama kanalı bulamadık
  • Bizimde motorlu dönen bir çanağımız var. Neredeyse bütün uydular var ama Azerspace yok. Bunu eklemek için ne yapmam lazım ? Bu kablo falan eklemiş bazı arkadaşlar ama sanırım onların çanağı motorsuz olduğu için, kablosuz bir şekilde kumanda ile halledebilir miyim bu işi ? Malum akşam maç var , İdman Tv verecekmiş .

Teşekkürler
  • ayarları yaptık dıyelım biss key girmek gerekrıyormu maç saatınde biss keyler konsuunda yardımcı olcak varmı eskı bıss keyler mı

12345600065432100 aynı mı yoksa başka bısey mı

kimi site de bunlar yazıyor

Biss ID: 0x1FFF (eğer 6 haneli ise biss ID 0x001FFF olarak girilmelidir.)

Biss TP: 11168/20400 (H) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)

Key Değeri: 3453450034534500 (eğer 14 hane varsa key değeri 34534500345345, 12 hane varsa key değeri 345345345345 olmalıdır.)

yoksa sinyalı bulduk mu dırekt maç esnasında şifre gırmıcekmı son gun arkadaşlar yazrdımcı olun cıkcam catıya daha lnb felan takıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy_legend -- 2 Ekim 2013; 14:18:44 >
  • Gündüz görseydim bu konuyu bende türksatın yanına bağlardım lnb yi. Peki lnbyi direkt yan tarafa bantlasak ince ayar vs yapmaya gerek var mı? Yoksa takar takmaz çeker mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehirgulu

quote:

Okay'e basip(OK) elle kumandadan sayi girilmiyor mu?

elle değer girilmiyor ne yapacağım ortada kaldım yarın maç var ama kanalı bulamadık

Hocam uyduyu aldığınız yerden ya da başka bir yerden herhangi bir uyducudan yardım isteseniz aynı cihazı satan vs. ordan belki yardımcı olurlar uydu ekleme konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Gündüz görseydim bu konuyu bende türksatın yanına bağlardım lnb yi. Peki lnbyi direkt yan tarafa bantlasak ince ayar vs yapmaya gerek var mı? Yoksa takar takmaz çeker mi?

tabiki güçlü frekansı yakalamak koşuluyla

10973 H 28500

http://www.full-hdready.com/2013/08/azersat-uydusunu-uydu-alicisina.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 4 Ekim 2013; 20:32:05 >
  • technovaland kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında sistem değişik bizim. Merkezi sistem var binada. 2 çanak var. Birisi digitürk. Onu iptal edip başka uyduya çevirelim dedik ancak olmaz dediler çanakların bir tanesinde 4 girişli lnb diğerinde tek giriş var. Tek olan digitürk sanırım. Başka uydu için santrale yine 4 giriş daha gerekiyor filan dediler. Bu işleri bilmediğim için ne anlatmak istediler tam anlayamadım. Şimdi azersat uydusu için ayrı kablo mu çekicez alıcıya yoksa diseqc ile kablo çekilmeden santrali değiştirmeden olur mu? Tam anlatamamış olabilirim. Umarım anlatabilmişimdir.
  • santral olayı ile malesef bilgim yok.
  • Merhaba arkadaslar, kullandigim panasonic tv de dahili uydu alicisi var, tasindigim binada merkezi uydu var bagladim, otomatik tarattim 3 ayri uydu buldu hotbird,turksat ve eutelsat, fakat 1000 den fazla kanal cikti :) hep kablo tv kullsndim. ilk defa uydu kullaniyorum, fakat bu kadar kanal icinden izleyecekleri mi nasil ayarlayabilirim, yada ayarlanabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonic tv modeline göre google arattır panasonic ... hazır kanal listesi ve kanal taşıma illaki bişeyler bulursunuz
  • selam türksat ve intelsat azersat hakkında bilgileriniz için teşekkür ederim çanak antende bağlı olan diğer lnbler hangi uydulara ait bilgi verirmisiniz bu sistemin aynısını kurmayı düşünüyorum ona göre uyduların isimlerini gireceğim cihaza bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler...
    @
  • ben aparat kullanıyorum. 4 çanak turksat-19 astra -13 hotbird-46 azersat
  • quote:

Gündüz görseydim bu konuyu bende türksatın yanına bağlardım lnb yi. Peki lnbyi direkt yan tarafa bantlasak ince ayar vs yapmaya gerek var mı? Yoksa takar takmaz çeker mi?

Önü açıksa çanağın sinyal alma olasılığınız çok yüksek ama bina vs varsa ayar lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

quote:

10973 H 28500

Uyduda ince ayar yaparken güçlü frekans baz alınmaz,zayıf sinyal gelen frekansı ayarlarsanız diğer frekanslardada sinyal yüksek olma ihtimali yükselir.

quote:

Burada kısa açıklama yaptım isterseniz inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79778930//tm.htm#82638628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 16 Ekim 2013; 17:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frigyalı

quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

quote:

10973 H 28500

Uyduda ince ayar yaparken güçlü frekans baz alınmaz,zayıf sinyal gelen frekansı ayarlarsanız diğer frekanslardada sinyal yüksek olma ihtimali yükselir.

quote:

Burada kısa açıklama yaptım isterseniz inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79778930//tm.htm#82638628

güçlü frekans uyduyu bulmak için zayıf frekans ince ayar için gereklidir
  • Bu Azerspacede geçerli değil Turksat Lnb yanına zaten Lnb taktığında önünde bina tarzı bir engel yoksa sinyal alacaktır burda zayıf frekansı ayarlamak önceliktir.Ayrıca Uydu ayarlatacaklara tavsiyem Uyducu takıyorsa zayıf frekans ile ayar çektirmeniz ve adam çatıdayken yada balkonda kanalları taratın hızlı şekilde en azından seğredecğiniz kanalları kontrol edin uyducuyu bir frekans ayarlandığında tmm deyip göndermemenizi tavsiye ederim.yoksa adam güçlü frekansı ayarlar sonra diğer kanallarınızda Lnb vs yön ayarı vs olmadığından sinyalin geldiği yere odaklanmadığında kırılmalar olacaktır.Sinyalin kuvvetli ve sağlıklı geldiği noktaya Lnb ayarıda (ekseni etrafında çevirme)çekilirse sinyal kalitesi %30-da düşsede kırılma olmayacaktır.
    Hayırlı Cumalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 18 Ekim 2013; 11:54:00 >
  • Turksat ve Azerspace uydusunu yan yana bağlayarak iki uyduyu da izleyebiliyorum; yalnız bir sorunum var: Azerspace'den sinyal aldığımda TRT-HD ve TRT-1HD sinyalleri gidiyor, Azerspace sinyalini kestiğimde bu iki tv'nin yayını geliyor. Ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.
  • Simulcast ne oluyor arkadaşlar? Galatasaray-Kopenhag maçını liveonsat.com'da simulcast idman tv veriyor olarak gözüküyor ama. İdman tv Real Madrid-Juventus maçını veriyor gösteriyor.
  • quote:

Simulcast ne oluyor arkadaşlar? Galatasaray-Kopenhag maçını liveonsat.com'da simulcast idman tv veriyor olarak gözüküyor ama. İdman tv Real Madrid-Juventus maçını veriyor gösteriyor.

Kendi sorumu kendim cevaplıyor olarak gözüktüm ama :) Simultaneous ve Broadcast kelimelerinin birleşiminden oluşmaktaymış. Yani bizdeki karşılığı dönüşümlü maç yayınlamak oluyor. Gol olan maça geçicek muhtemelen idman tv o akşam. Sadece Galatasaray maçını yayınlamayacak ne yazık ki :(
  • quote:

quote:

Simulcast ne oluyor arkadaşlar? Galatasaray-Kopenhag maçını liveonsat.com'da simulcast idman tv veriyor olarak gözüküyor ama. İdman tv Real Madrid-Juventus maçını veriyor gösteriyor.

Kendi sorumu kendim cevaplıyor olarak gözüktüm ama :) Simultaneous ve Broadcast kelimelerinin birleşiminden oluşmaktaymış. Yani bizdeki karşılığı dönüşümlü maç yayınlamak oluyor. Gol olan maça geçicek muhtemelen idman tv o akşam. Sadece Galatasaray maçını yayınlamayacak ne yazık ki :(

aynen, liveonsat alınan bilgiye göre simulcast yani gol olunca gösterim olacak gibi.

adamların amator sayfasına bakınca belki azersata dönük uydusu olmayan arkadaşlarhttp://www.idmantv.az/about.php canlı izle üzerinden idmantv yi izliyebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.