Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
683
Cevap
29
Favori
238.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Evde merkezi sistemde bir cok Azerbaycan kanallarini izleyebiliyorum. Bunlar;AZ TV,ANS TV,XEZER TV,LIDER TV,ICTIMAI TV. Bunlarin disinda SPACE,LIDER, AZAD,MEDENNIYET. Tv izlemek istiyorum uydu da nasil arama yapmam gerekiyor? Yoksa istedigim kanallar lnb olmadan gostermiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar konu sahibine teşekkürler 2. çanak kuracaktım çanak kurmaktan kurtuldum.

yalnız sadece az tv, idman tv'nin olduğu frekansı bulabildim diğer frekansları bulamadım..

ince ayar lazım sanırım, süper olmuş konu kurulumuda çok kolay.
  • ben bu azerspace uydusu ayarını yapamadım.türksatın bağlı olduğu çanak anteninLNB nin yanına başka bir LNB bantla yapışltırdım.ama aramalarda sinyal olduğu halde azerspace kanallları neden çıkmıyor
  • Azerspace uydusunun otomatik arama freansı lazım acil lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: k.ceem

Azerspace uydusunun otomatik arama freansı lazım acil lütfen

sebeke tarama frekansi var mi bilmiyorum ama trkingofsattan azeri uydusundaki ise yarayan tpleri ekleyebilirsiniz

(buyuk ihtimal idman tv ve az tv yi izliceksiniz . onunda frekansi 11169 H 20400)

• Teşekkürler

• Konya merkezdeyim Türksat uydusu taktıracağım gelmişken bunuda ayarlattırmak istiyorum, 3 uyducuya sordum biz sadece türksat, hotbird, digitürk kurulumu yaparız diyorlar.
    Kardeş ülke dediğimiz Azerbaycan ın uydusunu bir Türk firması nasıl bilmiyorum ayarlayamam der. Ben utandım o lafı duyunca bunların hiç utanması yok.
    Birde esnaflık yapıyorlar.
  • abicim şu ıntelsat12 azetsat uydusuyla ayniymiş diye duydum internetten doğrumu doğruysa bende bu kanallari çikaricam

• Evde parabol çanak var. Lnb 3 tane aluminyum çubukla çanağa bağlı. O yüzden multifeed denilen parçadan takma imkanım yok. Zira internetten baktığım multifeedler offset çanaklar için. Bu parabol çanağı icat edenin
    Lnbyi TÜRKSAT lnbsinin sağına bantlayacağım. İyi olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Ocak 2015; 16:07:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur abi bende öyle yaptim olmasa biraaz oyna sinyali mutlaka yakaliycaksin olmassa kabloda disqte veya lnbde sorun var demektir ama çok siki bağla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi sinyali yakaladiktan sonra sikica bantla tamadir bende öyle yaptim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydukrali@ U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yeni bir sorun daha beni bekliyor. Lnbyi tutan demirlerden biri tam azersat lnbsini koyacağım yere denk geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim 1. sayfada 5 ve 6. resimde sorunun cevabı resimle var . sende aynen öyle yap

• bu konunun 5. yani son sayfasına neden giremiyorum ben..?

link forum anasayfasına yönlendiriyor.
  • 7 8 defa dene olur bendede öyle oluyor 7 8 defa üst üste deniyorum oluyor

• ben bant ve plastik kelepçe yoluyla yapmıştım ilkten ama sürekli sorun oluyordu.

3'lü multifeed aldım onu taktım şimdi sorunsuz izliyorum sinyalde de artış oldu.

takabilen multifeed taksın faydası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

ben bant ve plastik kelepçe yoluyla yapmıştım ilkten ama sürekli sorun oluyordu.

3'lü multifeed aldım onu taktım şimdi sorunsuz izliyorum sinyalde de artış oldu.

takabilen multifeed taksın faydası oluyor.

ben elektrk bandiyla bantladim uzun suredir oyle duruyor herhangi bir sorun yok suanlik

• Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    hava sıcaklığı değişimi sebebiyle bir süre sonra o bant işlevsiz duruma gelecek ve ayar bozulacaktır, geçici çözüm yani sizinki. bari plastik kelepçe kullansaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hava sıcaklığı değişimi sebebiyle bir süre sonra o bant işlevsiz duruma gelecek ve ayar bozulacaktır, geçici çözüm yani sizinki. bari plastik kelepçe kullansaydınız.

2 ay kadar oldu herhangi bi sorun yok eger sorun olursa gerekeni yaparim

• Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    olur hocam sıkma canını şimdi olmazsa yazın güneşten kavrulur

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.