Şimdi Ara

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
683
Cevap
29
Favori
238.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naruto dayı

azeri kanallarında la liga şamp ligi vs islenebilir mi?

monoblack lnb düşünüyorum.
    uydu alıcısı samsung led tv dahili.

bilgilendirirsen sevinirim.

Bir arkadaşım İnverto'nun monoblock LNB sini aldı. Şu an Türksat+Azerspace uydusunu sorunsuz izliyor bu lnb ile. O formula 1 için almıştı. Şamp ligi ve Avrupa Ligi maçları zaten halihazırda yayınlanıyor bu kanallarda. Seneye yine anlaşırlarsa tabii ki yayınlanır.
  • İdman tv frekansı değişmiş. 11175 - H - 27500 - 5/6 şeklinde değiştirmek lazım.
    Azerspace
    Satellite: Azerspace 1
    Orbital position: 46°E
    Downlink Frequency:
    (MPEG-2) f = 11175 MHz
    (Polarization- H)
    Symbol rate – 27500 Msymbol/s
    FEC - 5/6
  • quote:

Orijinalden alıntı: image

İdman tv frekansı değişmiş. 11175 - H - 27500 - 5/6 şeklinde değiştirmek lazım.
    Azerspace
    Downlink Frequency:
    (MPEG-2) f = 11175 MHz
    (Polarization- H)
    FEC - 5/6

Hocam kingsoft a baktığımda 2015 mayıs gübcellemesinde 11169 görünüyor frekans ama ben ne onda nede sizin yazdığınızda kanalı bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kingofsat ve lyngsat'taki bilgiler eksik. Ben bu frekans bilgisini idman tv web sitesinden alıntıladım. Ben sorunsuzca idman ve aztv'yi bu frekanstan bulup eklemiştim. Şu anda da kontrol ettim sorunsuz izleniyor.
  • hd uydu alıcım var ve turksat lnbsinin yanına+1 LNB ile azeri kanalları sorunsuz izliyorum. intelsat 45 derece uydusunu da izleyebilir miyim . nasıl ayarlama yapabilirim. intelsatı nasıl ekleyebilirim
  • hackman2011 H kullanıcısına yanıt
    azersat lnbsi ile izleyebilirsiniz birbirlerine çok yakın, ek lnb taksanız azerspace bozulur gibime geliyor.

intelsatta zaten şifresiz kanal yok gibi birşey, şifresizler bunlar;

http://tr.kingofsat.net/freqs.php?&pos=45E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear
  • Tek çanak üzerinde lnb eklenerek başka hangi uyduları izleyebiliriz? Azerspace bayağı işe yaradı.
  • 52 derece Türkmenalem/Monacosat uydusunu deneyebilirsiniz.

Türkmensport hd kanalı alabilirseniz işe yarar bir kanal.

http://www.flysat.com/TurkmenalemMonacosat.php
     46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next2012 -- 11 Ağustos 2015; 20:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: next2012

52 derece Türkmenalem/Monacosat uydusunu deneyebilirsiniz.

Türkmensport hd kanalı alabilirseniz işe yarar bir kanal.

http://www.flysat.com/TurkmenalemMonacosat.php

52 dereceyi nasıl ayarlayalım?

• Maçlar verilecekti yine azersattan

• 52 derece 90 lık çanakla edirne'den artvin'e rahatlıkla alınabiliyor. Fakat içerlere doğru sinyal zayıflıyor ve örneğin deneyenlerin belirttiklerine göre gaziantep ten 120 lik çanak bile yeterli gelmiyor.

Flysat'tan kapsama alanına bakabilirsiniz.

piyasada satılan üçlü multifeedlerden alıp türksat lnb sinin yanına azerspace lnb si ve de onun yanına 52 derece lnb sini takarak deneyebilirsiniz.
  • 52E bence gereksiz zaten orda verilen maclar idmandada veriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46e olan azersat uydusunun bütün kanallarını bulabiliyorum ama 45e intelsat 12 uydusuyla çok yakın olmasına rağmen hiç bir kanalı bulamıyorum aramada ilginç.
  • http://i.hizliresim.com/ZVYYa3.jpg
    Soldaki azer space uydusu doğru yerde mi 70 sinyal gücü alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

http://i.hizliresim.com/ZVYYa3.jpg
    Soldaki azer space uydusu doğru yerde mi 70 sinyal gücü alıyorum

Kanalları buluyorsa Problem yok.

• Arkadaşlar ben Türksat çanağımda ki LNB'nin sol tarafına aparatla bir LNB daha taktım fakat o kadar kanal aramama rağmen sinyal alamıyorum.Filbox Humax Uydu alıcısı kullanıyorum.Disecq1 Türksat, Disecq 4 Hotbird , Disecq3'e de Azerspace bağladım.Türksattan ve Hotbirdden sinyali sorunsuzca alıyorum fakat Azerspace uydusu için taktığım LNB'den hiç sinyal alamadım.
  • arkadaşlar ben gerekli olan her şeyi yaptım .lnb , diseqc ayarı her şeyi hallettim fakat hala sinyal alamıyorum.lnbnin önü gayet açık ondada bir problem yok.ama idman tv frekansını girince yeni uyduya sinyal alamıyorum.nedeni ne olabilir acana yardımcı olabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeem -- 20 Ağustos 2015; 18:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: image

İdman tv frekansı değişmiş. 11175 - H - 27500 - 5/6 şeklinde değiştirmek lazım.
    Azerspace
    Downlink Frequency:
    (MPEG-2) f = 11175 MHz
    (Polarization- H)
    FEC - 5/6

Bu frekanstan çıkıyorlar. Yoksa ara dur.

• Arkadaşlar resimde görülen Digi'den bozma MDU-4 tipi LNB yi Türksat LNB sinin yanına bantlayıp, uydu alıcıma Azersat uydusunu ve 3-4 tane frekansı ekleyip tarattırmama rağmen sinyal seviyesi % 90 göstermesine rağmen kalite % 0 da kalıyor. Acaba LNB frekansı aralığından dolayı mı bu eklediğim frekanslardan yayın alamıyorum. Bu LNB ile Azerspace uydusunu izlemem mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorahıskalı -- 4 Eylül 2015; 16:34:55 >
  • malesef değil, universal lnb almanız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.