Şimdi Ara

46 - Erdal Beşikçioğlu & Yasemin Allen (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
17
Favori
23.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane bitiyor. Ahde vefa borcumuzu yerine getirelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölen ölene arkadaş bu nedir yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan boyle dizi varken millet yuksek sosyete gibi seyler izliyor ya akil alir gibi degil.

• Vay arkadaş ceset gömecek yer kalmadı

• Her yer ceset koktu bi durun artık yahu
  • diziyi harcadılar ya la...
  • ucu acık kaldı devam sinyalleri var
  • Yeni sezonda başka kanalda devam edecek star için finaldi bu

• finalde ben daha vurdulu kirdili sonda şok olumler iceren bir sey bekliyordum. Bu dizi devam eder imkan olursa.

• Aceleyle final yapmışlar. İnşallah devam eder.

• Superdi eheh devami gelecek.

• Eğer dizi finali ise hayatımda izlediğim en saçma finaldi.
    Çok aceleye getirmişler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erdal Beşikçioğlu devam edecek diyor ama hiç kimse resmi bir açıklama yapmadı şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şekilde bittiyse umarım yeni sezon olmaz.

ben beğenmedim son 20 dk yı.

murat, amca ve salim'in hareketleri çok güldürdü beni.
  • Hayvan gibi şii yapmışlar. Mükemmel bir sezon finaliydi. Umarım Erdal Beşikçioğlu'nun söylediği gibi devam eder. Mükemmel bir sezon olur bu şekilde devam ederse

• dizinin bölümlerini youtube üzerine koymayarak zaten baştan kaybetti star. bu devirde insanlar tv basında bekleyip izlemiyor artık dizileri acıyor interneti ordan bakıyor. insanımız direk acıyor youtube u ordan ızlemek ıstıyor sen gidip sadece star tv sitesine koyarsan tabi kitle toplayamazsın. yazık ettiler diziye. salak saçma birbirinin türevi ihtiras dizilerinden aptal romantik komedilerden geçilmiyor ortalık. bir de gelip savunanlar fanboyluğunu yapanlar var bu dizilerin ya cidden garip.
  • Büyük ihtimal bu saatten sonra kanal arayacaklar, bulamazlarsa zaten final yaptık diyecekler. Ki bence bulamazlar, reytingler ortada. Hiçbir kanal almaz bu reytingle. Ama almasını çok isterim. Benim en sevdiğim türk dizisi çünkü.

He bu arada :

Ezo - Murat ikilisi Harley Quinn - Joker ikilisini çok andırıyor, birde heralde sonunda Murat tamamen diğer Murat'a dönüştü. Adam ilacı yaptıktan sonra hiç eski haline dönmedi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

dizinin bölümlerini youtube üzerine koymayarak zaten baştan kaybetti star. bu devirde insanlar tv basında bekleyip izlemiyor artık dizileri acıyor interneti ordan bakıyor. insanımız direk acıyor youtube u ordan ızlemek ıstıyor sen gidip sadece star tv sitesine koyarsan tabi kitle toplayamazsın. yazık ettiler diziye. salak saçma birbirinin türevi ihtiras dizilerinden aptal romantik komedilerden geçilmiyor ortalık. bir de gelip savunanlar fanboyluğunu yapanlar var bu dizilerin ya cidden garip.

Bölümler 3 hafta sonra Türkiyeye açılıyor. Tabi bu dizinin çok küçük bir kitlesi olduğu için izlenme sayısı 100k bile olmuyor
    Star bunu tüm dizilere yapıyor. Mesela bir dizisi buna rağmen bölümleri 2 milyonu aşıyor. Mesela şuan daha Türkiyeye açılmamış sezon finali bile 2 milyon oldu
    Sürekli bahane aramayın. İzlenen dizi her türlü izleniyor

• bangez kullanıcısına yanıt
    Star'ın sitesinden izleyince bir yeriniz mi eksiliyor?

• İnsanları rahat bırak. Sana laf atan yok, fikrini soran da yok.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.