YARDIM LÜTFEN BENDE PRE OLMADII İÇİN SBAH 11 DEN SONRA OYUNA GİREMİYORUM SABAHLARI DA 8 DE İŞE GİDİYORUM AKŞAM 6-7 GİBİ DÖNÜYORUM İŞTEN O SAATLERDE HİÇ GİRMİYOR SABAHLARI İİ PATİ OLMUYOR NASIL KASABİLİRİM?? YARDIM PİLİZ
quote:
Orjinalden alıntı: aleminyum
YARDIM LÜTFEN BENDE PRE OLMADII İÇİN SBAH 11 DEN SONRA OYUNA GİREMİYORUM SABAHLARI DA 8 DE İŞE GİDİYORUM AKŞAM 6-7 GİBİ DÖNÜYORUM İŞTEN O SAATLERDE HİÇ GİRMİYOR SABAHLARI İİ PATİ OLMUYOR NASIL KASABİLİRİM?? YARDIM PİLİZ
Macro kullan Actool gibi
git 1 hafta köpek kes sonra canını gösteren yer warya onun üstünde 46 yazarkene 55 yazacak git git hemen basla koxp kurmadan kes dur her gün 15 saat kes bak arada görewde yap nası 55 yazacak orada bnce party e gir daha seri olur ama koxp suzzz oke ? demicem tamam mı ? dicem
pardon bn sadece başlığı görmüştüm çok özür dilerim arkadaslar arkadasın dediği gibi enter macro yu kullan kur onu en fzla 20dk sürer sen git işlerini yap oyuna girince oynarsın gece 11 den snra ztn girior
charın ney olduğunu söleseydin daha yardımcı olurdum.okçuysan koxp tepesinde mageysen mage party sinde alanla priestseb healsen deru apost asas sa da eline bi yay alıp yine bi ok skiliyle koxp tepesinde kasılabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme