Bildirim
46 SAMSUNG C750 - 46 TOSHİBA SV685 SİZCE HANGİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanım amacı diye soracak olursanız oyun film v.s. ne ararsanız takacam ps3 ve pc allah ne verdiyse işte ...arada bide tv izlerim seyrek olarak güzel bi maç yada program olursa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar... -
Zannedersem Samsung 3D . İsterseniz ilk önce 3D bir panel mi , Led bir panel mi alacaksınız onu kararlaştırın . -
led yada 3d panel olması aslında çok farkemez. hangi panel beni daha mutlu eder. hangisi üzmez. yada daha az üzülürüm. bunlar daha önemli .sonuçta dediğim gibi sd yayın pek izlemiyorum. forumda araştırdığım kadarıyla her iki tvyi de kullanıcılar övüyor. bende bu iki panelden biri olmasına karar verdim ama hangisi. kesinlikle şu diyemiyorum çünkü her ikiside iyi. işte burdada sizlerin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X