Şimdi Ara

Samsung 40f6470 TV 1.599 Sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun carefoor'da bu tv yi gördüm model samsung 40f6470 acaba bu modeli kullananınız var mı? Orada çalışan arkadaşa sordum kutudan 3d gözlük çıkarıyor mu diye bilmiyor acaba kutu içerigine gözlük dahil mi?. Ve 1.599 fiyatına sizce alınır mı ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Merhaba arkadaşlar bugun carefoor'da bu tv yi gördüm model samsung 40f6470 acaba bu modeli kullananınız var mı? Orada çalışan arkadaşa sordum kutudan 3d gözlük çıkarıyor mu diye bilmiyor acaba kutu içerigine gözlük dahil mi?. Ve 1.599 fiyatına sizce alınır mı ?.

normalde kutu içinden 2 adet gözlük çıkıyor.panel hızı 100 olan orta ayarda bir tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

quote:

Merhaba arkadaşlar bugun carefoor'da bu tv yi gördüm model samsung 40f6470 acaba bu modeli kullananınız var mı? Orada çalışan arkadaşa sordum kutudan 3d gözlük çıkarıyor mu diye bilmiyor acaba kutu içerigine gözlük dahil mi?. Ve 1.599 fiyatına sizce alınır mı ?.

normalde kutu içinden 2 adet gözlük çıkıyor.panel hızı 100 olan orta ayarda bir tv.

Teşekkür ederim cevabınız için.
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Ben de 55" olanını aldım. Fena değil. Kutu içeriğinde akıllı kumanda var gayet kaliteli ve kullanışlı. Ama normal kumanda yok. Huayu diye çakma kumandalar var ondan aldım. Carrefour satıyorsa garantisi Samsung Türkiye olmayabilir. Ona dikkat edin. Tv'nin çok fazla özelliği olduğu için hepsinden ayrı ayrı bahsetmek uzun sürer. Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayayım.
  • quote:

quote:

Panel gerçek 100 hz mi yoksa yazılımla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

quote:

quote:

Panel gerçek 100 hz mi yoksa yazılımla mı?

gerçek hız 100,yazılımla 200

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat icin ne dersiniz. 1.599 iyi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek hz 50 o serinin. 65 üstü serilerde 100 hz. (yabancı forumlarda öyle diyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

gerçek hz 50 o serinin. 65 üstü serilerde 100 hz. (yabancı forumlarda öyle diyor)

bu tv nin hızı ile ilgili çok yazılıp çizildi hatta yabancı forumda bile bazen 50 bazen 100 olarak yazıldı ama servis menüsündne bakınca tv nin hızı 100 görünüyormuş.
  • Arkadaşlar pc de .mkv uzantılı filmlerimi dosya paylaşıma açıyorum ama Tv de bir türlü bunları göremiyorum.Onun dışında resim ve windowsun kendi kısa filmlerini görebiliyorum tv de.Bu tv mkv leri görmüyor mu yoksa benim unuttuğum bir ayar mı var yapamadım bir türlü ?
  • merhaba elimde samsung ssg-5100gb 2 li gözlükler var sahibinden.comdaki ilanımhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-sookk-fiyaatt-2-adet-yeni-samsung-ssg-5100gb-d-es-f-uyum-sifir-143874912/detay/
    almak isteyenler pm atabilir veya arayabilirler şok kampanya son adetler acele edin pişman olmayın!!!!
  • KaRaSSS K kullanıcısına yanıt
    bu listeye bakinca .
    ya 6008,yada arkadasin dedigi 6470 dusunurdum.
    tabiiki 47 inc bakardim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    tv in 6470 mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

tv in 6470 mi.

Evet 6470 ama sorunu çözdüm şuan pc ye indirdiğim tüm filmleri tv izliyebiliyorum rahatça.Yalnız birkaç başka sorunum var. Tv nin altyazısı çok küçük ayarlarından altyazı boyutu 'Büyük' seçmeme rağmen hala yeterince büyük değil.Bunu başka türlü büyütemiyormuyuz ? İnternet Web Browseri kendi kendine restart atıyor nette gezinirken.Çok can sıkıcı. Birde TV nin Dil seçimi değişiyor kendi kendine.Dil ingilizce olunca FB TV de radyo çalıyor dili türkçe yapıyorum bu sefer e2 de ingilizce dizilerde altyazı çıkmıyor.Sonra bir bakmışım dil tekrar ingilizce olmuş.Her seferinde bu kanallarda dili değiştirmek zorunda kalıyorum.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    bende tv alma asamasindayim.

forumlari bir arastir istersen..

• merhaba ssg-5100gb gözlük arayanlar için fırsat..ürünlerim sıfırdır almak isteyenler pm atabilirler şok fırsat almak için acele edin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.