Şimdi Ara

65 tv öneri. Samsung 65Q60d iade ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karışık. 40 bin tl verip samsung 65Q60D aldım fakat beğenmedim. Tizenden nefret ettim. Ayrıca maç izlerken top hızlı atılınca buğu gibi görünüyordu. İnternete girince çok kasılıyordu daha çok şeyler

sonra internette araştırmaya başladım herkes kendi aldığı tv övüyor. Grundig Q9500 modeli 28 di onu alayım dedim o da 41 oldu.

tv den beklentim maç izlemek netflix vs. Öyle oyun vs işim olmuyor. Açıkçası uzun yılllar bozulmadan gidecek güncel bir tv arıyorum. Pahalı olmasına da gerek yok

siz değerli dostlarımdan yardım bekliyorım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tcl 65c755 modeline bakabilirsiniz.

• supreius S kullanıcısına yanıt

İnternette ilerde dınma kasma vs sorun olacağını yazanlar çok. Tcl çin malı mı ?

• edebiyatci76 E kullanıcısına yanıt

Xiaomi tv box dan daha hızlı. Diyelim 5,6 yil sonra yeni gereksinimler ortaya çıktı. O zaman o günün şartlarına göre alirsin bir tvbox bitti gitti. Muhim olan panel. C745 i full bir golf olarak düşün, c755 passat comfortline c855 mersedes

• LG -65QNED86T6A modelini öneririm hem QNED (Qled'in bir üstü) hemde 120 Hz

120 Hz olduğu için hızlı hareketli görüntülerde çok daha iyi bir performans alırsınız, ayrıca 5000 TL'de yakıt puan hediyesi var.

https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/qned/65qned86t6a/

internet kullanıyorsanız WebOS sizi mutlu eder, hem hızlı hemde pratik bilgisayar mouse'u gibi kullandığınız bir kumandası var.

LG WebOS için 5 Yıl boyunca güncelleme desteği verecek, 5 Yıl sonra şuan piyasadaki birçok Tv'ye uygulama yüklerken zorlanabilirsiniz 5 yıl güncelleme desteği önemli bu yüzden.

Eğer bütçenizin üzerinde kalmıyorsa bu modeli tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 9 Ekim 2024; 10:6:50 >

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

Çok teşekkğr ederim. Buna odaklanayım o zaman. Önceki tv de lg idi. Severim lg

• edebiyatci76 E kullanıcısına yanıt

Rica ederim Hocam aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım tekrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağ olun. Kafam o kadar karıştı ki anlatamam. 65Q60D bugün iade edeceğim tv siz kalacağım ama kararlıyım istediğim tv ler indirime girmeden almam. 40 ı görmüş tv şimdi 56 hayatta almam. Bekleyeceğim aynı fiyatları görsün
    Ayrıca şu samsung tizen sistemini de hiç beğenmedim. İnat tv falan yükleyemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lg 47 e falan düşerse hemen alacağım. Aklımı karıştıran tcl 855 ama çin malı ya. Xiaomi gibi 200 mp kamera vaad edip de işemyaramayan fotolar çeken tlf gibi olmasından korkuyorum. Kağıt üstünde iyi özelikler ama uygulamada nasıl?

• konuştuğumuz LG modeli hiç o fiyatlara düşmedi diye biliyorum 60 Hz modelleri o fiyatlara düşüyor.

Açıkcası konuştuğumuz şey TV ise ben LG veya Sony renk detay kalitesi anlamında tektir.

Alternatif olarak samsung olabilir fakat oda genelde parlak ekran kullandığı için bana pek hitap etmiyor çok cırtlak patlak renkleri var. (yeşiller fosforlu, kırmızlar pembemsi gibi) ve insan yüzleri pudralı makyajlı gibi sanki.

Ama TV ise alınacak şey bu 3 marka dışındakiler benim için yok hükmündedir.

Tabiki malesef herşeyde olduğu gibi burda da bütçe devreye giriyor o yüzden insanların tercihlerine saygı duyarım tabiki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 10 Ekim 2024; 9:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayrakk084

konuştuğumuz LG modeli hiç o fiyatlara düşmedi diye biliyorum 60 Hz modelleri o fiyatlara düşüyor.

Açıkcası konuştuğumuz şey TV ise ben LG veya Sony renk detay kalitesi anlamında tektir.

Alternatif olarak samsung olabilir fakat oda genelde parlak ekran kullandığı için bana pek hitap etmiyor çok cırtlak patlak renkleri var. (yeşiller fosforlu, kırmızlar pembemsi gibi) ve insan yüzleri pudralı makyajlı gibi sanki.

Ama TV ise alınacak şey bu 3 marka dışındakiler benim için yok hükmündedir.

Tabiki malesef herşeyde olduğu gibi burda da bütçe devreye giriyor o yüzden insanların tercihlerine saygı duyarım tabiki..

Valla ben de samsung lg den yana hakkımı kullanmak istiyorum ama tcl alıp da beğenen de çok. Bütçem 30-40 arası iken şimdi max 45 verebilirim

• SAMSUNG 65QN85D
  • arkadaşım burada samsung lg diyenlere pek bakma. hele tv satıcılarına hiç bakma. grundıg mağazalarına gidip bakabilirsin. gerçekten iyi tv'leri var.

• cells C kullanıcısına yanıt

karşı taraf televizyonu iade almadı ben de tüketici hakem heyetine verdim. 4 ay sürer dava. 4 ay sonra iadeyi almak zorunda kalacak. Ben de ı zamana kadar tv kullanacağım ve de indirim kovalayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.