kentsel dönüşüm fiyaskosu
şimdi devlet kentsel dönüşüm için 400 bin tl kredi veriyor. ama bir evin maliyeti olmuş en az 700 bin. mütahitte doğal olarak senden en az 800 bin istiyor. tamam evler yapıldıktan sonra 1200-1500 arası edecek ama milletin cebinde çektiği krediye ek olarak 400 bin daha olması lazım ki kentsel dönüşümden ev sahibi olabilsin. devlet kredi limitini piyasa değerine getirip vadeyi uzatırsa işte o zaman halka hizmet etmiş olur. yoksa halk çok mağdur. ben silivri de yaşıyorum. buradan yüzlerce bina yıkıldı. kentsel dönüşümden yapılan bina sayısı en fazla 5 tanedir. sokaklar yıkılan binaların boşlukları ile dolmuş. çünkü millet parasızlıktan kentsel dönüşüme gidemiyor. buna acilen çözüm bulunması gerekiyor. bir insanın evi yoksa ne yapacak? mültecilerden dolayı kiralık ev de bulamıyor millet. bulunan evlerin kirası da çok yüksek zaten. bunlara acilen çözüm bulunması gerekiyor.
viefaucet sitesi bedava coin kazanın
yoğun araştırmalar sonucu bulduğum bu güzel siteyi sizlere tanıtmak istiyorum. iki dakikada bir 2-3 coin kazandıran, ayrıca tıkladığınız reklamlardan bolca coin kazandıran bir site. şu an piyasada en çok kazandıran sitedir.
son zamanlarda keşfettiğim bir siteyi sizlere tanıtmak istiyorum. bu sitede reklamlara tıklayarak, mobil uygulamaları telefonunuza indirerek ve anketler çözerek dolar kazanabilirsiniz. kazanılan miktar 3 dolara ulaşınca coin olarak istediğiniz cüzdana çekebilirsiniz. coin piyasasında düşüş olsa bile sizin kazancınızı etkilemediği için hiçbir şekilde zararınız olmayacak. mesela ben geçen ay 70 dolar kazandım. boş zamanlarınızda oturduğunuz yerden ufakta olsa kazanç elde edebilirsiniz. arada sırada bu siteden kazandığınız paralar ile ihtiyaçlarınızın bir kısmını karşılayabilirsiniz. biraz sabır ve özveri ile kendinize ufakta olsa gelir kaynağı yaratabilirsiniz. siteye referans linkimden üye olmak isteyenler alttaki linkten üye olabilirler.
çivi ya da civata fabrikasında çalışan var mı
çivi ya da civata fabrikasında çalışan var mı. işe başlamayı düşünüyorum. çok ses varmış. doğru mu? kulaklara zarar verir mi.
internetten kolayca para kazanmak
sizlere iki tane çok güzel iki site tanıtmak istiyorum.
1.çok temiz coin kazandıran bir site. çok defa ödeme aldım. epeyce sağlam. referans linkimden üye olursanız sevinirim. minimum coin çekme işlemi 3 dolarda yapabilirsiniz. sitede biraz kıdemli olunca yani level atlayınca kazançlarınızda katlanıyor. her gün 10 dakika takılıp boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz. kazançlarınızı istediğiniz cüzdana atabilirsiniz.
2.yüksek oranda bedava coin toplama sitesi. düzenli olarak güzel coinler ve ruble kazanabilirsiniz. şiddetle öneriyorum.
internetten kolayca para kazanmak
sizlere çok güzel paralar kazandıran bir site öneriyorum. işsizseniz ya da ofiste boş vakitlerinizi ekstra para kazanmak için değerlendirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın derim. ben şahsen işsiz olduğumdan genel sağlık sigortasını ödemek için bu site üzerinden para kazanmaya çalışıyorum. lafın kısası altta verdiğim referans linkten üye olabilirsiniz. hem siz kazanın hem de ben. şu an piyasadaki en iyi kazandıran sitedir.
asdep destek personeli
arkadaşlar asdep destek personeli olarak çalışan var mı?
yurt dışına ilaç gönderimi
merhaba arkadaşlar. fas'da yaşayan bir arkadaşıma türkiye'den epilepsi ilacı göndermem gerekiyor. kur farkından dolayı ilaç orada çok pahalı. buradan daha ucuza alıp göndermek istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim. daha önce fas'a ilaç göndermiş birileri var mı? ya da yakın zamanda fas'a gidecek olan var mı? durum çok acil. çok sevaplı bir iş. ailenin ilaçları alacak gücü gerçekten yok.
üst baldırların ağrıması
|
kpss fotoğraf geçerlilik süresi
|
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 214
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.281 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic