Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 55EG920V Oled tv'yi dün mağazada kontrol ettim. Kralım diyen Led Tv'den bile çok daha iyi görüntü kalitesine sahip. Sanırım Led Tvlerde zamanla Plazmalar gibi eski teknoloji kalacak. Kaldı ki Led tvlerde ki bir çok sorun bir türlü çözülemiyor.
    Oled tvnin de kendince sorunları çıkacaktır elbet fakat şu saatten sonra 4.000 TL üstü bir Led tv almak sanırım saçma olacaktır. Acaba Oled tv'ler nezaman indirime girer. 5000-6000 civarına düşerse alınabilecek bir televizyon.

Denk geldiğiniz mağazalarda veya İnternet sitelerinde ki İndirimleri paylaşabilirseniz sevinirim. Forumları takip ettiğim kadarıyla bu Tvlerde kampanya bekleyen birçok arkadaş var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende eg920 takibindeyim. her yönden harika bir cihaz, ama fiyat olarak yüksek. mağaza fiyatı olarak en uygun 7800 civarı fiyat alabildim, ama 7500e bırakacaklardır. fiyatların düşmesi uzun sürer, onun yerine kampanya kovalamak ve böyle fiyat almak daha mantıklı...
  • Valla dostlar herkese önerdik kimse iplemedi led tv alma derdinde millet sonra da ışık sızıyor banding var maç izlenmiyor vs vs şahsen 4 ay önce ec930 aldım hayatımda verdiğim en iyi karar bu kadar muazzam bir görüntü kalitesi olamaz 720p ler bile bluray kalitesinde heleki bluray ler 4k filan halt etmiş inanın remux film indiriyorum 20-30 gb arası resmen uçuşa geçiyor tv tabi sonra bizim malum platform lara dönünce bööö bune diyorsunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4K led almak için gittim taki eg960 görene kadar onu görünce led ler resmen çamur imiş ben vatan dan 920 için 8000 fiyat aldım teknosadan da kasko hediyesi verdiler
    Arkaşlar 960 ile 920 arasında ne fark var fiyat farkı baya var paneller farklımı acaba
    benim canlı izlediklerim hep 960 idi 920 açık göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gectigimiz yil sonuydu hatirladigim kadariyla LG nin buyuk umutlarla kurdugu OLED fabrikasinda gaz sizintisi olmustu. Tam da 4K panelleri uretiyorlardi ama guvenlik nedeniyle tesis birkac ay kapali kaldi urunler de gecikti. 960 modeli de aslinda 2014 model olmasina ragmen 2015 e kaydi auricq fiyatida yuksek heldi haliyle . 920 ise bu senenin modeli daha yeni oldugundan hem HDR var hemde daha uygun fiyatli.
    Ben LG nin yil basi somrasinda kalirsa 960 modelinde fiyat dususleri bekliyorum ama 920 modeli daha parlak goruntu uretiyor o kesin.

• Şu meretler yaygınlaşsa bir an önce artık ledler gitmiyor. Özellikle maç ve filmlerde gerekli.

• Arkadaşlar bugün teknosaya gittim. Eg920 modeli eg 960 modeline göre bana da daha canlı geldi. Görevli arkadaş hemen yanıma geldi. 8.750 TL fiyatı vardı. Eğer düşünürseniz oled tvler için özel fiyat isteyebiliriz dediler. Daha da indirim yaparız dediler. Olur bile demeden hiç pazarlığa girişmeden 1.000 TL fiyat düştü. 7.750 yapalım dediler. Belki pazarlığa girişsem 7000-7500 arası bir rakama düşerlerdi. Teknosa da pazarlık olayını da ilk defa gördüm:) sanırım yılbaşından sonra oled tvlerde fiyatlar düşecek. 2016 avrupa şampiyonası öncesi ciddi kampanyalar bekliyorum. Şimdiden 7.000'e kadar düşebilecek potansiyelleri varsa, dolarda ani bir değişiklik olmadığı sürece mart-nisan-mayıs aylarında 5.000-6.000 tl Bandına inebilir kanaatindeyim. 4.000-5.000 TL'ye Led alacağıma bi süre daha beklemeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    5500 tl ye 55uf950 satıyorlar oled i o fiyatlara çekmezler benim tahminim eg920 7000 altına inmeyecek eg960'ın şuanki fiyatından bayağı bir düşüş bekliyorum ama led fiyatına oled vermeleri 4k da pek mümkün gelmiyor bana inşallah yanılırım bende çünkü avrupa şampiyonasını 4k izlemek için elimdeki ec930 umu satsam üzerine koyup eg920 mi alsam yoksa 40" bir 4k led mi alsam kararsızım...

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    O kadar kisiye OLED onerdikten sonra kalkip LCD alirsan carpilirsin bak ona gore

• Hocam oled lerin enerji tüketimi led lerden fazlamı arkasında ki etikette 380w yazıyor da

• murats123 M kullanıcısına yanıt
    Elektrik faturamda oynama olmadı sürekli 90 tl civarı geliyor..

• Enerji tuketimi OLED de bir tik daha fazla ama plazmalar kadar da degil. Bu arada LED tvlerin arka isiklarini en yuksek seviyeye getiriseniz hatiri sayilir tuketim yaparlar.
    Bence pek kafaya takacak birsey yok arada.Amerika da yilda 45 usd lik fark cikmis orada elektrigin bizden birkac kat daha pahali oldugu dusunulirse burada 50 tl gibi bir farka gelir ki OLED farki icin verilir be....

• Peder de 106 ekran hd ready lg plazma vardı elektrik 80 civarı gelirdi vestel 48ua9300 den sonraki iki fatura 60 tl geldi 3 senede tv nin parası çıkar elektrik tasarrufundan

• Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    şimdilik LED bandına düşmez, düşsede uzun zaman ister... Led bandına inmesi ancak OLEDlerin LED tvlerin yerini almasından sonra gerçekleşirki gödüğün üzere millet halen deli gibi LED alıyor, yani kampanya denk gelmesi hariç 5-6 bin standart fiyat için zaman gerekli, tabi bu benim düşüncem, bakarsın tam tersi olur :)) Eğer 7 bine çekerlerse fiyatı imkanında varsa al derim. ben İnşaAllah yılbaşından önce düşünüyorum, ama henüz tam olarak gidip fiyat araştırmasını yapamadım, sadece bir defa gittim ondada 7800 gibi bir fiyat çektiler, 7000e bulabileceğimi düşünüyorum bakalım hayırlısı...
  • enerji tüketimi bakımından eg920 A sınıfı, eg960 ise B sınıfı yazıyor...
  • rorschachh R kullanıcısına yanıt
    Dediğn gibi millet deli gibi led alıyor. Bir çok kullanıcınında dikkatini çekemediler aslında milletin deli gibi led alması bile oledler için ciddi kampanya gelmesine sebep olabilir. Dikkat çekmek amaçlı. Pazarlama stratejiside biraz böyle işliyor aslında. Önce piyasaya çok pahalı gir ve ulaşılmaz olduğunu düşündür, sonra fiyatları bir süreliğine dibe çek ve her eve girmeye çalış. İnsanları alıştırdıktan sonra yeni ürünleri tavan fiyattan sat. O yüzden ciddi kampanyalar yakın zamanda gelecek diye tahmin ediyorum. 2 yıl bu alanda çok uzun bir süre. 2 yıl sonra eg920v çok tırt bile kalabilir. Özellikle piyasaya başka oled tv markaları girerse oled tvler 3000 den başlar. Tabi bu öngörü senin dediğinde olabilir. Ama en az 3 ay içinde ne olacağı belli olur.
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Büyük hata yaparsın led almakla 4K led sana full hd oled tadının yarısını vermez maçlarda.

• Merhaba bu gün Teknosa'dan uzun bekleme ve pazarlık sonucu 7.500₺ ye 9 taksitle eg920v oled tv'mi aldım arkadaşlar.
    Yarın teslim edip kurmaları için bekliyorum bakalım, almak için daha fazla bekleyemedim bu yönde biraz zafımız var.
    Umarım hayırlısı olur.
    Bu tv'yi görmeden önce UF8507V düşünüyordum, teşhirdeki tvlerde elimde bulunan usb bellekte kendi çektiğim 4k video kaydını her iki tvde test edince aradaki farka satıcı çocuklar bile şaşırdı.
    Bense şok.! aynı yüksek çözünürlüklü video'yu oled tv daha canlı ve saydam gösterince dedim ki bu tv alınır. O an karar verdim, çünkü aynı videoyu evdeki imac bilgisayarda ki gibi daha büyük bir ekranda aynı canlılık ve renkte izlemek muhteşem di gerçekten.
    Alım gücü olan arkadaşlara eg920v tv'yi şiddetle tavsiye ederim.
    Ayrıca bu tv'yi alana 1.399₺ fiyata satılan LG Music Flow LAS855M Kavisli Kablosuz Soundbar ses sistemide hediye gelecek, şimdiden kaydımı yaptım bekliyorum.

• Hayırlı olsun. Umarım mutlu olursunuz ve yorumlarınızı paylasirsiniz.
    Ben ces 2016 LG oled 4k serilerini merak ediyorum.
    LG nin önümüzdeki dönemde oled serisini led seviyesinin altına konumlandırma amaçları olduğuna dair bir yazı okumuştum.
    Teknosa'da lg sorumlusu, 65eg960v yi geçmişte 2 günlüğüne 11500 liraya sattıklarını söyleyince bekleme kararı aldım.
    2016 için 9000 civarında 65 veya 6bin civarında 55 inç sanırım beni baştan çıkaracak. Genede bekleyip göreceğiz.

• dryman72 kullanıcısına yanıt
    Super bir is yapmissiniz. Hayirli olsun...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.