Şimdi Ara

LG 55EG920V Oled 4k Kampanya ve İndirim için Bilgilendirme Forumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
28
Favori
67.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gazan mubarek oksun kardesim
    soundbar icin su sitedeki formu doldurman gerek:http://kusursuzses.com/
    ayrica bu n11 iddirim kuponunu falan nasil ediniyoruz? Gecmis alisverislerden puan falanmi yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschachh R kullanıcısına yanıt
    Her hafta dağıtıyor ilk ikisinde alamamıştım bugün denk geldi 5000/444 tl indirim var siteye gir kampanyalar kısmında görürsün hemen kap bir tane kaçırma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Hocam İndirim o anki alınan üründe mi oluyor yoksa sonraki alışverişte mi kullanılıyo .Beyaz eşyayı n11'den almayı düşünüyorum da :)
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Hemen aldığın üründe geçerli anında görüntü
    Bende n11 den buzdolabı aldım annemlere sıfır sıkıntı piyasadanda ucuza buldum 200 tl de kupon vardı ballı börek oldu eg920 içinde mağaza tlf numu istedi bekliyorum bakalım ne çıkacak hanımada dicem eskiyi 4500 e sattım kullanmadığım birde laptop vardı onuda 2500 e satıcam tv için cepten para çıkmıcak kandırabilirsek tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Hemen aldığın üründe geçerli anında görüntü
    Bende n11 den buzdolabı aldım annemlere sıfır sıkıntı piyasadanda ucuza buldum 200 tl de kupon vardı ballı börek oldu eg920 içinde mağaza tlf numu istedi bekliyorum bakalım ne çıkacak hanımada dicem eskiyi 4500 e sattım kullanmadığım birde laptop vardı onuda 2500 e satıcam tv için cepten para çıkmıcak kandırabilirsek tabi

Hocam sen yolunu bulmuşssun Eg920'ye içim gitti ama 910 bile cok aştı bütçemi diğerini alsam evlenmeden kavga gürültü olurdu eg910'u da 2.500'e aldım dedim hatuna

• bana eMail den soran arkadaş;ben epeyi zamandır yoktum ve çoğu eMailler hala bekliyor ve cevabımın bir kısmını da ilgili bahsettiğin başlıkdan geçmişte vermiştim
    sanırım bazı sildiğim msg lar arasında olabilir senin sorduğun durum! o başlığa bir daha bak sen;hani deriz ya "bilen-bilmeyen konuşuyor" diye ama ben bilene elbette
    razıyım ama bilmeyenler çok fena sallayıp milletin de kafasını karıştırıyorlar ve sonbra bana soruyor o kişiler,ben de bıktım artık aynı şeyleri yazmakdan yaw

OLED denen meretlerin ilk çıkış gününden sonrasına kadar zaten çalıştım ben işin içinde hem LGD hem de Samy de iken hem de AUO da iken!
    tam 7 tane teknik(ana olarak) bir de bunların altında 6 tane de alt-yapı teknikleri var) en iyisi tabiki senin sorduğun SONY dir ben Sony de XEL1 içinde altyapı
    çalışmasından geldim ve orada Kurs almıştım bu konuda ama LG nin her işi çakma dır yaw,zaten biz "çakmacılığı" da buradan öğrendik,sağolsun KORE liler bu konuda kesinlikle
    en iyisidirler

Sony işi hala yaş gibi! ben onların yerinde olsam LCD yi külliyen bırakırım! Oled üretirim ki en iyisini zaten Sony yapabiliyor bu konuda
    Samy de çok iyi Oled işinde ama onlar bir sakat buldular ve devam etmediler şimdilik beklemedeler!
    Pany Oled CX9x çıktı ama rakamı biliyorsun tam absürt yaw örneğin ben rakama yine istersem çok rahat "sattırırım" ama benim elim de gitmez içimde el vermez
    o rakamlara! bu ne yw herifler soygunamı çıktılar kardeşim,üstelik "Latency" değeri de çok yüksek,o zaman LGE Oled varken neden Pany alayım(ancak heriflerin doğru resim
    üretimi felaket iyi laf aramızda,Sony den biraz iyi sayılır)

LGE Oled leri F/P oldu gibi! beni hala hiç kesmiyor ama bu herifler mal satmasını çok iyi biliyorlar günümüzde ne kaliteden anlayan kaldı ne de çoğu şeyi zaten bilmiyorlar
    dolayısıyla Kore liler işte buradan çalışıyorlar ve korkunç adetleri satabiliyorlar,helal olsun heriflere

LGE "ana üretici" dir dolayısıyla maliyet açısın dan ve kullanılan HW kalitesi(+maliyeti) olarak hiç kimse LGD/LGE ile baş edemez! biliyorsun EA9x Oled paneli 25 kağıt dan çıktı sahaya
    ben o zaman 5/6 kağıda yakında inerse kimse şaşırmasın diye çok yazmıştım,kimisi daha doğrsu bazı tipler vardır forumda maksat tartışma çıkarsın,laf soksun hatta alay etsin v.s
    bana "gülmüşlerdi" neyse sonra bende onlara gülmüştüm,herif tam tip yaw,ülen ben bu üreticilerin içinde doğdum büyüdüm sayılır ama adam bana laf sokuyor yaw
    senin bahsettiğin tipi de çok iyi tanıyorum,yaw salla geç böyle tipleri kardeşim yada bana havale et,takılma sen bunlara şimdi

Fiyat konusu sorun olmaz LGE de! zaten amaç bu çok çok az sayıdaki panelden para kazanma da değildir onlar için! isterlerse zararına verirler ki zaten öyle yapıyorlar çoğu durumda
    ama adamlar "işi bildiği" için o kalemden ettiği zararın,10 katını veya 5 katını veya 20 katını zaten diğer panellerin den çıkarıyor onun için bu "sürpriz" dediğin rakamlar
    benim için çok çok normaldir yaw,ne sürprizi kardeşim,"3-kuruş" maliyeti var bunları(HW olarak)!!!! adam "MARKA" satıyor adam "İLK" satıyor adam "OLED" satıyor!! bir de adam
    Smart/WEBOs v.s gibi ıvır-zıvırları bile acaip satıyor! ortada maliyet filan yok kardeşim!(aynı paneli Çin li içeri de $ 400/800 kağıda satıyor ve müthiş para kazanıyor!)

++

Teknik olarak panel bana göre hala "kötü",PDP tabalı olmasına rağmen HIZ konusu hikaye hala!!
    yukarı da yazdığım Oled tabanlarının en dandik ve ucuz olan basit sistemi kullanıyorlar! zaten fiyatlar bu yüzden acaip inebiliyor! gerçi LGE kafası bozulursa "ZARAR" da eder yine satar
    ama gördüğüm kadarıyla şimdilik böyle bir şey yok! bu fiyatları insanlar absürt rakamlı "TFT-LCD" lere göre mukayese ediyorlar doğal olarak ve o zaman ortaya anlaşılmaz bir
    durum çıkıyor! zira TFT-LCD ler acaip pahalı,aynısı Çin de $ 200/300 veya 500 kağıt,hepsi "ÇİN" üretimi ama parayı insanlar MARKA veriyorlar+bir de "geçirmece" risk bedeline
    ödüyorlar! Çin li bir şey ödemez yaw millet de capon malı aldım kore malı aldım diyor,yaw bunlar geçti artık eskiden di o işler!

benim panel veya senin Pany PDP iler Pio PDP panellerin harbi "capon" du!! bunlar da yok artık alayı Çin işi,hani süper olsa veya kalite olsa amenna ama nerdeeee!!

LGE Oled de renk üretimi doğru değil kesinlikle! aşırı vivid-canlı/sature ve renklerin üretmi bir tuhaf zaten wax-effect tarzı veya suluboya/anime v.s kısaca anlam
    veremediğim bir resim var bana hiç gelmiyor,çok kötü ama bunu sanırım SW den kendileri "mahsus" böyle yapıyorlar çünkü biz her örnek de çalıştık LGE de iken
    resim kalitesi de çok iyiydi

bahsettiğin gibi sen de gördün MAÇ lar da "yeşil" saha kötü ve yalnış renk sistemi üretiliyor!
    panel çok HIZ lı olmadığı için de özellikle en zor üretilen renk "yeşil" de iyice çuvallıyor resim! Latency yüksek çünkü

"tint" sorunu hala var,ama bu tekniği çöze bir tek Pio idi Pany Oled de yine bu durum gördüğüm kadarıyla iyi ama Pio kadar değil tabiki!
    Sony de ise "uniformity" tekniği çok iyi idi Samy de yine sorunluydu gibi örnekleri verebilirim!

PDP den gelen teknikleri ne Samy ne de LGE şimdilik çözemiyor! buna bir de işin "ucuzuna" kaçmak eklenince ki KORE liler asıl bunu çok severler,amannn masraf çıkmasın isterler her zaman!

teknik olarak incelediğim zaman her safhasında falso görmekteyim yaw! LGE bu kounda çalışıyor deniyor ama bana göre çalışmıyorlar! yatıyorlar zaten herifin mal satma derdi yokki!
    neyi üretse şakır şakır satıyor rakipsiz olarak hem de!

++

Daha önce de çok yazdım TFT-LCD bitmiş-gebermiş bir teknoloji dir diye! hele hele bu saat den sonra bu ölmüş yapıya "yüksek rakamlar" vermek bana göre "enayilik" dir!!
    1/2 kağıt bile zor edecek LCD lerin rakamları adeta uçuyor yaw diz boyu sorunları da cabası!
    PDP ler OK ama onlar da bitti!!

elde kalır bir tek OLED ler var bana göre! ve OLED her zaman belirttiğim üzere "yeni nesil paneller" içinde bugün için en iyisi kesinlikle ama saha da Sony/Pany/Samy
    veya Çin liler olmazsa bu iş LGE ile de gitmez!! yaw 3 senedir LGE hala tipik bazı sorunları gideremedi gitti kardeşim! iyi de bu sorun neden Sony de yokdu veya Pany de çoğunlukla
    yok o zaman?????

kısaca kötünün iyisi diyerek bence yine de TFT-LCD yerine OLED almak bugün için daha doğru olacaktır! en azından LCD lerden çoğu konuda çok daha iyidir Oled ler

asıl sorun sahada Pany ve Sony olmamasıdır,gerçi Pany Oled CX de € 10bin kağıda satılıyor yaw iyi de ben şimdi o paneli alacam Latency 150ms çıkacak
    ülen benim panelim dünyanın en hızlısı şimdi At dan inip Eşşek bile değil buna binecem € 10k verip ????

sonuç olarak dönüp dönüp LGE nin Oled paneline kalıyorum mecburen,şimdilik Allaha şükür elim panel almaz ama yarın ne alacağım diye düşünüyorum açıkçası,LCD yi bir daha
    eve sokmak istemiyorum kesinlikle,kapının önünden bile geçirmem valla PDP işi de bitti maalesef! mecburen eğer "tatlı paraya" olursa o zaman LGE Oled alırım diye düşünüyorum

diğer Oled sorunları ve soruların için yeniden çalılşma yapmam gerekiyor! pek eskisi gibi takılmak istemiyorum forumlarla açıkçası tadı kalmadı buraların yaw
    bir dostum var sürekli Oled kovalıyor ve sanırım bugün -yarın alıyor gibi,alırsa gidip kuracağım o panelini ve bir daha çok daha detaylı inceleyip ona göre yazacağım
    bence senin elinde panel almaz şimdilik benim gibi! az sabret sonrası Allah kerim

CAN++

o diğer konu için de bana eMail at++

• albani kullanıcısına yanıt
    Albani usta cevap için teşekkür ederiz. elbette ben teknik olarak çok anlamıyorum bu işten, ama anlayanların sözünü dinlerim
    ve """elde kalır bir tek OLED ler var bana göre! ve OLED her zaman belirttiğim üzere "yeni nesil paneller" içinde bugün için en iyisi kesinlikle""" sözüde zaten benim düşüncemi yansıtıyor. çok araştırdım birçok tv inceledim kesin kararım bu dedim ama vazgeçtim falan derken şimdilik LG 55eg920v diyorum. ben filmciyim ve film açısından tatmin edeceğinide düşünüyorum. LGnin oledde tek olması fiyatların düşmesini engelliyor, bu yüzden dediğin gibi diğer markaların bu işe girmesi lazım, amma velakin önce şu ledlerin bi miladını doldurması gerekirki buda uzun iş, adamlar halen cayır cayır led satıyor, çünkü satabiliyor bu kadarda basit, satabiliyorken niye satmasın dimi :))

• Arkadaşlar az önce Kocaeli Media markt dan LG 55eg920v yi 7299 tl aldım bakalım perşembe kurulum yapacaklar hayırlısı bakalım
  • Bugün Beylikdüzü Vatan'a gittim. 55eg920v 7.800TL 9 Taksit olur dedi. Ama benim bütçem açısından yine fazla:( Bir süre daha da düşecekmiş gibi gözükmüyor fiyatlar. Yeni evlendim evde TV olmadığı için uygun fiyatlı bir Led TV almaya karar verdim. Şu saatten sonra Led TV'ye 4.000-5.000 TL para vermek bana koyar açıkçası. Vestel 55UE9300 modelini inceledim fena değildi. Ultra HD 4K 3D 60ph 1.000mhs fiyatıda 2.800TL makul geldi. En azından 2 sene kullanırım diyorum. Vestel 55UE9300 hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murats123

Arkadaşlar az önce Kocaeli Media markt dan LG 55eg920v yi 7299 tl aldım bakalım perşembe kurulum yapacaklar hayırlısı bakalım

Sanda hayırlı olsun sende iyi fiyata almışsın. Yanlız lg tv kullanan uzman arkadaşlara bir sorum var.
    Eg920v de optik ses çıkışı haricinde başka ses çıkışı yok.
    Dün akşam optik ses çıkışı harici skart üzerinden ses çıkışı almayı başaramadım. :(
    Soundbar gelene kadar stereo amfiyi kullanamayacakmıyız.!
    Yanlız tv müthiş gösteriyor, mkv filmlerde tam ekran izledim sanki Sinema perdesinde film izliyormuş hissi veriyor. Görüntü kaydı ne kadar kaliteli ise bi okadar üstüne katıp saydam net ve akıcı gösteriyor.

• murats123 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bugün oled alan alana izlenimleri bekleriz en kısa zamanda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxjulot

Bugün Beylikdüzü Vatan'a gittim. 55eg920v 7.800TL 9 Taksit olur dedi. Ama benim bütçem açısından yine fazla:( Bir süre daha da düşecekmiş gibi gözükmüyor fiyatlar. Yeni evlendim evde TV olmadığı için uygun fiyatlı bir Led TV almaya karar verdim. Şu saatten sonra Led TV'ye 4.000-5.000 TL para vermek bana koyar açıkçası. Vestel 55UE9300 modelini inceledim fena değildi. Ultra HD 4K 3D 60ph 1.000mhs fiyatıda 2.800TL makul geldi. En azından 2 sene kullanırım diyorum. Vestel 55UE9300 hakkında bilgisi olan var mı?

bak kardeşim abuk rakamlar artık TFT-LCD lere verilmez! bana bir dünya insan LCD tavsiyesi soruyor ama ben bu LCD tavsiye işlerini bırakalı çok oldu! ama bunlara meraklı
    bir alay insan vardır forumlarda! çoğu da sallamacıdır,zaten işli de paneller olmadığı için ona göre tavsiye vermek de çok kolay tabiki

Vestel 93x başlığı var diye biliyorum,ararsan bulursun,92x de olabilir ama H265 decoding desteği yoktur! F/P paneldir(2014 model) bunun 2015 model olanı ise 93x serisidir
    bu alem de herkes "çakal" olmuş,aynı paneli 3-5-8 tane seri olarak çoğaltıyorlar! 93x de ise model 2015 oluvermiş! ama H265 HW decoding desteği de vardır,yani TRT4k yı açarsın
    bu panel de F/P dır ben inceledim ve benim kalemim panel değil ama F/P olarak v.s olaya bakarsan fena sayılmaz üzerin de Samy Modül takılıdır(40/48 olanlarının) ama ben 55 olanı
    pek beğenmedim! açmadı beni ama fiyatı 1,5 kağıt gibi olsaydı belki biraz açardı! 40/48 alanlar(92x ve 93x olarak)oldukça memnunlar 92x de ayrıca 50 lik vardır ve bu da iyidir
    ama TRT4k açılmaz haberin olsun,1200/1500 kağıt verirsin ileri de bir tane 4k lı Receiver alırsın olayı aşarsın böylece(ben böyle yapacağım örneğin,zira dahili ile benim işim olmaz)

Vestel de son 2/3 senedir bana göre bir tane adam gibi panel vardır CA9500 serisi(Curved) ama 55 olanı,65 olanı yaramaz! bu panel 2014 modeldir VA tip Modül vardır
    zaten fiyatı da çok pahalıdır! ama TRT4k yine açılmıyor çünkü H265 des.desteği yoktur! bu paneli TR de pek bileni yok zaten pahalı olduğu için alanı da yok yaw
    Almanya/Ireland/UK ve bazı Avrupa ülkelerine fason üretiliyor Medion ve Finlux markasıyla gidiyor bunlar!

++

Can hocam yazılarını büyük merakla okuyor okudukça nasıl enayi yerine konduğumuzun daha iyi farkına varıyorum. Evdeki severek kullandığımız emektar SONY KV-29LS60E bozulunca yeni bir tv arayışına girdim. SONY 4K bir tv ye bütçe el vermiyor maalesef :( LG ve PHİLİPS hep sorunlar belirtmiş arkadaşlar. VESTEL diğerlerine göre f/p demişsiniz. Önerebileceğiniz seriler hangileridir acaba 48 ve üzeri boyutta.??
  • dryman72 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler acaba trt 4K yı deneyebildinizmi 4K kanalda ses ve görüntü nasıl
    Üstad LG Oled icin "suluboya" taniminiz cok isabetli olmus. Ben de bir tuhaflik var ama ne diye cozmeye calisirken bu taniminiz cuk diye oturdu. Ben de plazma sahibi biri olarak alternatif ariyorum ve tabi ki LCD-LED hicbirzaman PDP'lere alternatif olamadi. Resim kalitesi benim icin en onemli unsur. Ama Oled ayagi da cok agir aksak gidiyor. Panasonic umarim LG'nin bu kulvardaki tekeline son verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: murats123

Teşekkürler acaba trt 4K yı deneyebildinizmi 4K kanalda ses ve görüntü nasıl

Gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Üstad LG Oled icin "suluboya" taniminiz cok isabetli olmus. Ben de bir tuhaflik var ama ne diye cozmeye calisirken bu taniminiz cuk diye oturdu. Ben de plazma sahibi biri olarak alternatif ariyorum ve tabi ki LCD-LED hicbirzaman PDP'lere alternatif olamadi. Resim kalitesi benim icin en onemli unsur. Ama Oled ayagi da cok agir aksak gidiyor. Panasonic umarim LG'nin bu kulvardaki tekeline son verir.

"Doğru renk üretimi" çok zor bir iştir! Pio PDP ler hariç bu işi kökün den çözen henüz yoktur!

Hızlı ve stabil+"video-processing" çok daha zor bir iştir,bunu da bir tek Pio başarıyordu!(özellikle "video-processing")

Şimdi LGE Oled panellerine gelirsem,herifler hem Engine işini beceremiyorlar,çünkü sistemleri "ESKİ"
    yani Araba nın kasası filan süper ama Motor eski ve aynı bildiğimiz sistem! bir kaç ana sıkıntı da bir tanesi işte budur!

Oled/Amoled paneller PDP tabanlı olup,buradan gelen ve kaynaklı olan bazı sıkıntıları da aşamadı,çünkü PDP üretimin de
    LGE en moktan üreticiyidi!!

Oled panel teknolojisi çok iyi ancak yeni nesil paneller içinde bu ikisi en son sırada yer alıyorlar! üretimlerine geçilmesi ise ucuz/basit
    olduğu için dir!! ama üreticiler size bunun tam tersini anlatıyorlar bir sürü yeni nesil led panel tipleri vardır ama bu ikisi seçilip sahaya sürüldü!

Pany Oled lere gelirsem,henüz görmedim tabiki,zaten TR ye gelmiyor,çünkü Pany/TR Dükkanı kapattı
    ancak dışarıdan ciddi olarak takip ediyorum,belliki Pany Dersini çok çok iyi çalışmış! yabancı bazı "gazlamacı" ve dahi sallamacı test v.s notlarını
    zaten geçiyorum,ama gördüğüm kadarıyla satır aralarından;Pany bu panel de çok güzel iş çıkarmış ve özellikle benim için ilk ve tek kriter olan
    "doğru resim üretimi" konusunda herifler "Referance" seviyesine çıkmışlar gibi

ancak ikinci kriterim olan HIZ(Latency değerleri olarak) panel burada falso veriyor!! LAG oldukça yüksek ve Gamer lar uzak dursun diyorlar!
    ben Gamer değilim ama Latency değerini bilirsem FILM ve diğer mode lar da neler yapar şak diye anlarım! bu konuda fazla teknik açıklama göremedim hala!

zira absürt rakama satılıyor yaw Almanya fiyatı sanırım € 10bin kağıt idi

dolayısıyla alanı filan yok gibi

bazı görüntü testleri yapıp latency durumuna bakmak gerekiyor,sadece Gaming de LAG sorunu yapıyorsa,bu çoğu insan için sorun olmaz ama diğer mode larda da
    abuk lag değerlerine çıkmaması gerekiyor! herhalde 30 kağıda panel alacak adam bununla oyun oynamayacak gerçi bizim insanımız bir tuhaftır bu paneli alır
    MediaPlayer desteği dandik diyebilir veya oyunlarda su koyveriyor diyebilir veya Browser yok diyebilir!

++

LGE Oled lere gelirsem,bazı çalışmaların ve de iyileştirmelerin içinde olduklarını iyi biliyorum! ama şimdilik yetersiz
    diğer yandan "flex"(bükülür) Oled panel de çıkaracaklar! yaw ben uzun yıllarca LGE/Samy nin içinde çalıştım,bunlar kadar cesur-atak adamlar görmedim!
    her bir şeye kafadna dalıyorlar hiç korku filan yoktur bunlar da!

daha bir şeyi bitirmeden başka bir işe atlarlar! rakip filan çıkmasın diye ortalığa!! çünkü giriştikleri bu işler de her zaman rakipleri vardır ama bunlar hemen atlarlar
    olaya ve rakibi de sindirirler,fiyatlarıyla inaılmaz oynarlar! acaip indirimler yaparlar yine rakip filan bırakmazlar saha da

buradan şuraya geliyorum,yaw sen otur yeni bir "Engine" geliştir sonra bir sürü Oled sorunların var bunları gider v.s ama herifler her bir şeye zıplıyorlar hatta 10k panel de
    ürettiler ama bütün işleri her devirde hep yarımdır ya da çakmadır! ama mal satmasıın da süper biliyorlar

• arkadaşlar oled tv leriniz hayırlı olsun,,keyifli kullanımlar dilerim.
    önümüzdeki yıl 4k maçlar artacak görünüyor, özelikle 920 alanlar çok keyifli zamanlar geçirecek bu tv ile..
    kısmet ise yeni yılda 920 güzel bir kampanyaya denk gelirse , kaçırmayacağim.
    tekrar hayırlı olsun,,izlenimlerinizi yazarsanız herkes faydalanmış olur..
  • LG nın 400 hz tvsı neydı?
  • Ben de bu TV yi takip ediyorum. İngiltere'de bu TV nin baya bir kullanıcı var. Onlar genelde 920v ve 950v modelleri arasında kararsızlar. Panasonic kullanan orda bile sadece gördüğüm kadarıyla 1 kişi var.

920v yi en ucuz mediamarkt'ın mağazalarında bulabilirsiniz. Bnm mağazalarında gördüğüm fiyat 7.499 TL idi. PAzarlıkla 7000'in altına bile inebilir. Mağazanın ciro hedefine bağlı ;)

İngiltere AV Forums'ta da takip etmenizi öneririm:https://www.avforums.com/threads/lg-55eg920v-4k-hdr-oled.1951100/

TV'nin adamların anlattığı kadarıyla en büyük problemi banding. Özellikle karanlık sahnelerde arka planda çıkan dikey çizgilenmeler. Bu problemi bazı kullanıcılar calibrasyonla giderdiğini iddia ediyor. Bazıları ise bir türlü çözememiş. PS4 kullanıcıları TV'den tatmin olmuş. LAG'i fazla hissetmediklerini dile getirmişler. HDR desteği olması da güzel. Fakat bunun için HDR içeriği bekmelemk lazım ki şu an yurtdışında bile yok denecek kadar az. HDR desteği 960v de yok. TV genel anlamda sınıfı geçmiş.

5000 TL'ye 3-4 ay içinde düşecektir diye tahmin ediyorum. Bilio'dan fiyat alarmımı kurdum bekliyorum :)

http://www.bilio.com/led-lcd-oled-tv-c3164/55eg920v-oled-tv-p207647104/fiyatgecmisi/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.