Bildirim
Samsung M8 akıllı monitör ofise geldi! TR’de ilk!
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Az önce kaç liradan satılıyor diye fiyatına bakayım dedim, baktım ve gördüğüm fiyat karşısında şok geçiriyordum; başka açıklamaya gerek yok
-
Nice
-
1 ay önce M7 modelini 5000 TL’ye aldım herşeyi aynı sadece kamera ve yükseklik ayarlı ayak yok. Hatta bugün güncelleme geldi monitöre. Videoda belirtilmemiş en önemli özellik USB girişlerine bağladığınız cihazlar MAC’i kontrol edebiliyor.
İkisine de gerek yok bence kamera olayını iOS 16 ile iphone ile çözeceğim çünkü kamera ekranda veya MAC’te olduğunda kameranın olduğu ekrana bakmazsan karşıdaki seni hep yan görüyor.
Yükseklik ayarı da zaten yapamıyorsun çünkü 32” olduğu için merkeze bakmak zorundasın yoksa heryer net görünmüyor.
Sıkıntı tek olay usb type-c kablo bağlayınca maci şarj ediyor, ben etmesini istemiyorum yani kapatabilmeliydim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 21 Temmuz 2022; 22:42:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı: 11.500 tl
60 hz bir monitör için verilmemesi gereken bir para.
-
Merhaba tam da arastirip cevabini alamadigim bir konuydu bu usb hub ozelligi. Nereden aldiniz acaba monitoru link vs atar misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.teknosa.comSamsung LS32BM801UUXUF 32https://www.teknosa.com/samsung-ls32bm801uuxuf-32-81-ekran-uhd-60-hz-smart-beyaz-monitor-p-110019961
-
Mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın,
İnternette hala daha var satışı, hatta kurun o kadar artmasına rağmen bu monitör hala ucuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X