Şimdi Ara

Samsung M8 akıllı monitör ofise geldi! TR’de ilk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda Samsung M8 monitörü kutusundan çıkarıyoruz. Tasarımsal hatları, panel özellikleri ve akıllı yapısıyla öne çıkan bir ürünle karşılaştığımızı söylemem doğru olacaktır.

• Az önce kaç liradan satılıyor diye fiyatına bakayım dedim, baktım ve gördüğüm fiyat karşısında şok geçiriyordum; başka açıklamaya gerek yok

• Nice

• 1 ay önce M7 modelini 5000 TL’ye aldım herşeyi aynı sadece kamera ve yükseklik ayarlı ayak yok. Hatta bugün güncelleme geldi monitöre. Videoda belirtilmemiş en önemli özellik USB girişlerine bağladığınız cihazlar MAC’i kontrol edebiliyor.

İkisine de gerek yok bence kamera olayını iOS 16 ile iphone ile çözeceğim çünkü kamera ekranda veya MAC’te olduğunda kameranın olduğu ekrana bakmazsan karşıdaki seni hep yan görüyor.

Yükseklik ayarı da zaten yapamıyorsun çünkü 32” olduğu için merkeze bakmak zorundasın yoksa heryer net görünmüyor.

Sıkıntı tek olay usb type-c kablo bağlayınca maci şarj ediyor, ben etmesini istemiyorum yani kapatabilmeliydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 21 Temmuz 2022; 22:42:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı: 11.500 tl
    60 hz bir monitör için verilmemesi gereken bir para.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt

Merhaba tam da arastirip cevabini alamadigim bir konuydu bu usb hub ozelligi. Nereden aldiniz acaba monitoru link vs atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funnyhow kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın,

İnternette hala daha var satışı, hatta kurun o kadar artmasına rağmen bu monitör hala ucuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.