|
Dünyanın ilk 27 inç 4K OLED oyun monitörü Asus’tan geldi
-
-
şunun 32 ya da 4k sı güzel olabilir ama typical parlaklık en az 350 olmalı ve okuma da göz yormamalı
-
Oyun monitörü Oled ekran olursa ekran yanigi cok yakındır, şu önlemleri aldik, şu yenilikleri yaptık falan hikaye geliyor bana.
Ekran yanığına karşı değişim garantisi veriyorsa tamam, yoksa bos
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled panel sikintilari insaallah bu modelde yasanmaz.
Berbat bir standı var yine. Masada çok yer kaplayan cinsten. 27" 4K için küçük bence özellikle sadece oyun dışında kullanilmayacaksa 32" olmalı. Oled piksel dizilimi nedeniyle yazilarda problem var. En önemli dezavantajı ise yanma olayı. Samsung bu işi iyi çözmüş aslinda iyi bir soğutma sistemi var ama 3 yıl garanti vermiyor. Asus ve digerleri kismen Samsung dan daha sicak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası OLED'lerin hepsi iyi, özellikler zaten aynı.
Ama en büyük problem hala daha fiyatların 500$ üzeri olması. Bu şekilde benimsenmesi epey zor.
-
2020'de 950 dolara 27" 2k ips 165hz rog almıştım hala kullanıyorum. bu oled'lerin dedikleri gibi 12 bin saat ömrü varsa şimdiye kesin bozardım. o ips'yi bi bu kadar daha kullanırım yani yanma işini çözmeden 1099 dolarlara falan bunları satabileceklerini düşünmesinler.
-
2k 27 oledlerin sadece oyun odaklı olması ve 32 büyük geldiği için 4k 27 monitör için beklemedeydim.
-
27" çok küçük minimum 32" olmalı ki anlamı olsun.
-
27" günlük kullanım için iyi, sosyal medya ve forum gibi yerler için de oyun ve medya tüketimi için gerçekten çok küçük geliyor artık.
-
Minimum şuan zaten 27 şart altı kullanılmaz
Duyuru için geç kalınmadı mı, çoktan haberi çıktıydı bunun.
Önemli olan TR ne zaman geleceği ve yaklaşık fiyatı
-
500$ civarına geriledi son indirimlerle. Şu an alınabilir seviyede bence. İkinci elini TR'de 20 altına kovalarsan bulabilirsin. Kaliteli bir ips panel de 10-12k zaten.
Ben Asus xg27aqdmg modelini aldım. Samsung'a göre daha az güç tüketiyor ve kronik coil whine sıkıntısı yok. Estetik olarak da daha hoş. En büyük tercih sebebim ise 3 yıl garanti. Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında Samsung 3 yıl Garanti verirken bize 2 yıl veriyor.
İnç ne kadar küçük olursa ppi (İnç başına pixel) o kadar yüksek olur. Bu da görüntüyü doğrudan etkiler. İsterseniz, 32 İnç 4k monitörler bulunmaktadır
-
47-50k dan ön siparişleri açıldı, fiyatı uçurdukça uçurmuşlar. Nasıl olsa Dubai burası,millette para çok.
-
Şu an Samsung harici çoğu 2k olanları 30k üstüne satıyor. Garip bulmuyorum
Samsung uygun fiyattan muadilini verebiliyorsa bu markalarda verebilir, ilk seriler çıktığında( 34 inç QDOLED) samsung tarafı ile diğer firmaların fiyatları arasında 1 monitör daha vardı. :)Samsung hayrına mı ucuz veriyor, veriyordu? Diğer markalar fiyatları şişiriyorlar.
-
Samsung bütün ürünleri için yerel fiyatlandırma yapıyor büyük ihtimalle. Özellikle telefonlar için bu biliniyor, monitör için de böyle diye tahmin ediyorum. Yurt dışı fiyatları birbirine yakın çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxygen5011 -- 28 Ocak 2025; 16:36:43 >
Diğre firmalarında yerel fiyatlandırmaya gitmesi lazım, Rogcu olunca elit kesim olunmuyor.Bu iş biraz, sen kralsın, aslansın diyip gaz parası almak gibi oluyor
Aynı modelin MSI, GİGABYTE tarafında olanlarıda var. Bakalım onlar ne kadardan gelecek.
Benzer içerikler
- wechat qr code
- spotify apple music aktarma
- instagram aktiflik kapatma
- whatsapp şifreleme
- iphone alarm çalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X