< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxygen5011 -- 28 Ocak 2025; 16:57:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dünyanın ilk 27 inç 4K OLED oyun monitörü Asus’tan geldi (2. sayfa)
-
-
Samsung G8 ilk çıktığında alanlardanım. Ürün yurtdışında 1 yıl garantili iken TR'de 3 yıl garantili çıktıydı.Hatta o zamanda 30-31k idi. Birebir aynı paneli kullanan muadilleri ise çok daha fazladan satılıyordu. en az 5-7.5k fark vardı. Üstüne üstlük g8 modeli diğer modellerden daha doluydu. Aradan zaman geçmesine rağmen muadilleri fiyatı artarken bunun fiyatı artmadı, aksine dahada düştü. Samsung, TR fiyatlandırması gerçekten bir ütopya gibi, yalan yok. GÜncel modellerde durum nedir bilmiyorum. Demek istediğim, daha dolu bir cihazı muadillerinden ucuz verebiliyorken diğer markaların yaptığı yüksek fiyat politikasına hoş bakmıyorum. Yalandan gümrük,logistik diye ağlamasınlar, aynı şey samsungta var.
Asusuun bu 4k 32 inç modelleri sanırım yıl başından önce 50k civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.bu model duyurulunca sevindiydim, 32 inç 4k 50k ise bu 40-45k arası gelir diye.şimdi bakıyorum 32 inç 4k 60-65k çekmişler. bunuda 50kdan veriyorlar. harbi açık açık kazık bu...
-
Kesinlikle öyle, yoksa Amerika'dan gelen ithal ceviz nasıl yerli cevizden daha ucuza satılabiliyor? Türkiye'deki açgözlülük sınır tanımıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X