Bildirim
4690k uyumlu mudur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu cevaplayacak arkadaş? -
quote:
Orijinalden alıntı: lethegraff
Yok mu cevaplayacak arkadaş?
http://tr.msi.com/support/mb/H81M-PRO-VD.html#support_support -
4690k-h81m-pro vd
o işlemciden tam randıman alabilmen için z97 chipset anakart şart bence yanlış tercih yapmışsın i5 4460 h81 desen on numara olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 31 Temmuz 2015; 21:08:08 > -
Gayet uyumlu bir sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takarsınız da saçmalık olur. Çarpan kilidi açık işlemci. H81 alırsanız ayıp olur. -
Cevaplar için teşekkürler. O.c planlamıyorum, fakat anakartın kutusunda 1 saniyede hız aşırtma özelliği yazıyor bios ayarlarında. Yani oc özelliği var demek oluyor buda. Gerçi ben böyle bir şey yapmayacağım. Blender 3d kullanıyorum. Bunun için topladım sistemi. Sinema tv okuyorum, beni götürsün istiyorum bir süre.
Asus gt730 2gb 128 bit ddr3
ZALMAN 400 watt zm400-LE
i5 4690k
hyperx 4 gb 1600 mhz cl9
msi h81m pro vd
500 gb 3.5 7200 toshiba hdd
gerisi defolu kasa :D
ikinci el 17 inch monitör
bu kadar. Toplam fiyat 1650 tl topladım bugün.
Zamanım kısıtlı. Orduya üniye geldim. İst bilişimden sipariş çok uzun sürüyor. vs. Zaten dolarda artışta. Birde hafiften kampanya vardı.
Sizce idare eder mi beni? Yani 1 ay içersinde bir animasyon çıkartmam lazım. Yarışma varda :)
(İşlemci anakartla uyumlu olsun yeterli. Şaha kaldıracak kadar zorlamayacağım.)
-
Hocam bende oradan bakıp şüphe ettim ve aradım aldığım bayii. Adam bir sürü anakart var piyasada sitesinde desteklediği her işlemci yazmayan. Bu destek veren bir anakart sadece siteye yazılmamış dedi. Bir sıkıntı olursa değişimini hemen yaparız dedi. Bende güvendim. Daha sistemi kuramadım monitörü alamadığım için. Yarın alıp kuracağım. Alırken de sormuştum ve destek verdiğini söylemişti. -
quote:
Cevaplar için teşekkürler. O.c planlamıyorum, fakat anakartın kutusunda 1 saniyede hız aşırtma özelliği yazıyor bios ayarlarında. Yani oc özelliği var demek oluyor buda. Gerçi ben böyle bir şey yapmayacağım. Blender 3d kullanıyorum. Bunun için topladım sistemi. Sinema tv okuyorum, beni götürsün istiyorum bir süre.
Asus gt730 2gb 128 bit ddr3
ZALMAN 400 watt zm400-LE
i5 4690k
hyperx 4 gb 1600 mhz cl9
msi h81m pro vd
500 gb 3.5 7200 toshiba hdd
gerisi defolu kasa :D
ikinci el 17 inch monitör
bu kadar. Toplam fiyat 1650 tl topladım bugün.
Zamanım kısıtlı. Orduya üniye geldim. İst bilişimden sipariş çok uzun sürüyor. vs. Zaten dolarda artışta. Birde hafiften kampanya vardı.
Sizce idare eder mi beni? Yani 1 ay içersinde bir animasyon çıkartmam lazım. Yarışma varda :)
(İşlemci anakartla uyumlu olsun yeterli. Şaha kaldıracak kadar zorlamayacağım.)
Allahım şu parçaları bir kasada toplasan parçalar birbirine döner "beni niye buna taktın lan" der.
-
quote:
Hocam bende oradan bakıp şüphe ettim ve aradım aldığım bayii. Adam bir sürü anakart var piyasada sitesinde desteklediği her işlemci yazmayan. Bu destek veren bir anakart sadece siteye yazılmamış dedi. Bir sıkıntı olursa değişimini hemen yaparız dedi. Bende güvendim. Daha sistemi kuramadım monitörü alamadığım için. Yarın alıp kuracağım. Alırken de sormuştum ve destek verdiğini söylemişti.
OC yapmayacaksanız K serisi işlemci neden alıyorsunuz ? -
Çünkü gittiğim mağazada 4690 yoktu bende arasında 3-5 lira oynadığı için k serisini aldım. Bilmediğimden değil. Ram gayet uygun fiyatlıydı o yüzden o seçimi yaptım. Ekran kartınıda 256 bit düşünüyordum ama bütçe kısıtlı olduğu için 128 aldım. Gpu render yapmayacağım zaten. Bu kadar sistematik olmasına gerek yoktu. İşlemci zaten tek başına yetiyor bana render aşamasında. -
quote:
Çünkü gittiğim mağazada 4690 yoktu bende arasında 3-5 lira oynadığı için k serisini aldım. Bilmediğimden değil. Ram gayet uygun fiyatlıydı o yüzden o seçimi yaptım. Ekran kartınıda 256 bit düşünüyordum ama bütçe kısıtlı olduğu için 128 aldım. Gpu render yapmayacağım zaten. Bu kadar sistematik olmasına gerek yoktu. İşlemci zaten tek başına yetiyor bana render aşamasında.
anladım hocam hayırlı olsun şimdiden -
Çok sağ olun. Yani para bir anda elime geçti ve 2. nesil i3 ten kurtulmak istedim bir anda (elimde ki notebook) Orduya kargo vs uzun sürüyor, birde hafta sonuna dayanmıştık. 1 ay kaldı yarışmaya diye gidip topladım uygun ne varsa. İşin ucunda 1500 tl ödül var. Kazanırsam çok canavar şeyler olacak :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X