Şimdi Ara

4690k vs 4790k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Render vs. olmayacak. İşlemciyi en çok zorlayacak şey online oyunlar olacak, onun da Youtube'dan videolarına baktığımda 62-60 41-40 fps gibi bir fark gördüm. Arada 400 lira var. "5 fps için bu kadar vermeye gerek yok" diye 980Ti'dan vazgeçip normal 980'e yönelmeye karar vermiştim. Ancak 2 fps için 400 lira vermek, hiç aklıma yatmıyor.

Bana 4690k yerine 4790k almam için bir oyun testi, bir sebep gösterebilir misiniz?

• Yeni nesil oyunlar ilginç bir şekilde işlemciye fazla yüklenmeye başladı . Gta 5'te i7 dışındaki işlemciler kartı sınırlamakta örneğin , Witcher 3'te fark yarattı işlemciler yine . Bir yandan da dx12 ile işlemci yükü azalacağı söyleniyor . Çok muamma bir konu bence dx12'nin fos çıkıp çıkmayacağını bekleyip ona göre karar verebilirsiniz . Acil karar gerekiyorsa hiçbir şekilde sli yapmayacağım diyorsanız 4690k daha iyi bir seçim
  • Sebebe gerek yok 4690k alman daha mantıklı senin durumun için.

Evet bir muamma var ama şuan mantıklı karar bu
  • 4690k - 4790k karşılaştırma.
  • Bende yaz sonu toplamayı planlıyorum. İşlemci olarak 4790k düşünüyorum. Nedeni online oyunlar misal aion online kale savaşlarında 200 kişiyi aynı yerde görebilmek işlemciye yük bindiricek diye düşünüyorum. keşke dediğin iki işlemciyi de Aion online kale savaşında test edebilen biri olsa. İyi olur.

Örnek verdiğim oyunda aslında upload hızının da etkisi var.
  • 4690K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.