Şimdi Ara

4699 TL/kodla 4600 TL HP 15-CX0026NT i5 8300H 8GB 1TB GTX1050Ti W10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hp müşteri hizmetlerini aradığımda bu uygulamanın sadece donanımı bozuk hp bilgisayarları geri almak kaydıyla yaptıklarını söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigelow B kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıl önce biz 3000lik pc alıp sadece seri numarası vererek 320 TL civarı iade almıştık kampanya koşulları kafalarına göre değişebiliyor

• avantajix ile n11.com dan alırsanız 50-60 tl daha iade edilir.
  • Fiyat combolarla 4000 TL ye kadar inebiliyor.

4699 - 100 TL n11 çek - 480 TL hp iade - 50 chip para - 50 avantajix

Hp iade ücreti kampanyası devam ediyorsa eğer bu şekilde 4000 TL ye gayet güzel olur.
  • forumdaki en kaliteli PC-elektronik paylaşımlarını yapan tek kişi :) @cohannan
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Şuanki bilgisayarım hala oyun dışında performanslı o yüzden ikinci el olarak satmayı deneyeceğim çok daha kârlı olur eğer satabilirsem

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi bilgisayar? Durumlar nasıl?
  • deyvidey kullanıcısına yanıt
    indirim kuponuyla alışverişte avantajix para vermiyormuş

Kupon kodu, indirim kodu, indirim kuponu, hediye çeki, vb. indirim (ör "sepet indirimi" veya "n11 indirimi" gibi) kullanılırsa tüm sepet iptal edilecek: %0
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam.

Sisteme bak , sanki avantajix ürünü satıyor. Oluşacak sepet indirimi yada hediye çeki seni ne alakadar eder.

Olsun hocam 50 TL büyük kayıp değil. Yine de bence alınabilir seviyede olduğunu düşünüyorum
  • 2005 yılında alınmış bir hp pavilion dizüstüm var. bu cihazla iade alabilir miyim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 13 Haziran 2019; 13:59:26 >
  • hammurabi_2000 kullanıcısına yanıt
    Nasıl alacak ben sabah aradım müşteri hizmetlerini 4 yıllık bilgisayarım için iade söz konusu olamayacağını söylediler
  • Isınma yok diyen acaba kullanmış mı? Tamam sonuçta u işlemci değil performans işlemcisi ve notebook un bir yere kadar ısınması kabul edilebilir. Yalnız hp bu durumu halen çözemedi bu seride. Ek olarak wifi da kopma yaşanıyordu. Almayı düşünen iyi araştırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigelow

Hocam geldi mi bilgisayar? Durumlar nasıl?
    Gelmedi hocam. Muhtemelen yarın gelir. Fiyat güncellenmiş bu arada 5000 tl civarında hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Fırsat her zaman çıkar
  • quote:

Nasıl alacak ben sabah aradım müşteri hizmetlerini 4 yıllık bilgisayarım için iade söz konusu olamayacağını söylediler
    Hp müşteri hizmetlerini arayıp voucher kampanyasına katılmak istediğinizi söyleyin. Bilgisayarımı kayıt etmek istiyorum deyin. Gün içerisinde yeni bir hp alacağınızı bildirin. Bu şekilde hatta voucheri iki kere yenileterek iade aldım. İlkinde uygun fiyata bulamadım, 60 gün süresi geçti. İkincisinde aldım. Aynı pcyi aldım memnunum.
  • ilhanwolf kullanıcısına yanıt
    Peki hocam eski bilgisayarin serino verilince ne oluyor makinayi ho ye mi vercez ben cozemedim kusura bakmayin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilhanwolf kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarım önceden kayıtlı sorun bundan olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Peki hocam eski bilgisayarin serino verilince ne oluyor makinayi ho ye mi vercez ben cozemedim kusura bakmayin
    Kaydı aldıktan sonra size bir mail geliyor. Satın alımı yaptıktan sonra o mailde gelen formu dolduruyorsunuz. Faturanın atanmış hali ile beraber mail atıyorsunuz. 2 Ay içerisinde ödemenizi yapıyorlar.
  • quote:

Benim bilgisayarım önceden kayıtlı sorun bundan olabilir mi?
    Onu bilemiyorum. Benimki daha önceden kayıtsız idi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.