Şimdi Ara

46w905a iade hakkında yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufcuk51

quote:

Orijinalden alıntı: notropil

@yusuf

ben W9x serisini çok inceledim kendi verdiği gözlükler okadar iyi değil center larda kendinden şarj edilebilen bir aktif gözlük var birde onunla denemeni tavsiye ederim zerre titreme olmaz.

birde kendi gözlüklerindeki pil zayıflamış olabilir bu yüzdende titreme yapar başını ağırtır pillerini yenileyip dene olmaz ise üstte yazdığım gözlüğü al

ayrıca panelin piyasadaki en iyi paneldir bunuda unutma.

bahsettiğiniz gözlüğün linkini gönderebilirmisiniz aceba merak ettim? iade etmeyi düşünmüyorum arkadaşlar ama servis filan çok sorumsuz tv yi alalı 15 gün oldu duvara monte için geleceklerdi hala gelmediler bu sabah için randevu almıştım 2 gün öncesinden adamı aradım şimdi izmir-kemalpaşadayım diyor ben manisa alaşehirdeyim böyle sorumsuzluklara canım sıkılıyor...

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/TDG-BR750

http://www.btsony.com/asp/product/2656/Sony-TDG-BR750-3D-Titanyum-Gozluk

• vay anasını 46w905 içine sinmeyen insanlarda varmış demek 2 bine mağaza magaza gezip philips 46 5507 ararken arada 4 bin küsüre satılan 46w905 e bakar ah çekerdim isterseniz hiç kullanılmamış çeyizlik philips 46 5507 4 3d gözlük ve orjinal sound barı ile takasa girelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

vay anasını 46w905 içine sinmeyen insanlarda varmış demek 2 bine mağaza magaza gezip philips 46 5507 ararken arada 4 bin küsüre satılan 46w905 e bakar ah çekerdim isterseniz hiç kullanılmamış çeyizlik philips 46 5507 4 3d gözlük ve orjinal sound barı ile takasa girelim

kardeş ben girsemde yenge kabul etmez benimkini kullanılmış diye bayanlar takıntılıdır bu konularda :) istersen dene şaka yollu :)
  • quote:

quote:

quote:

@yusuf

ben W9x serisini çok inceledim kendi verdiği gözlükler okadar iyi değil center larda kendinden şarj edilebilen bir aktif gözlük var birde onunla denemeni tavsiye ederim zerre titreme olmaz.

birde kendi gözlüklerindeki pil zayıflamış olabilir bu yüzdende titreme yapar başını ağırtır pillerini yenileyip dene olmaz ise üstte yazdığım gözlüğü al

ayrıca panelin piyasadaki en iyi paneldir bunuda unutma.

bahsettiğiniz gözlüğün linkini gönderebilirmisiniz aceba merak ettim? iade etmeyi düşünmüyorum arkadaşlar ama servis filan çok sorumsuz tv yi alalı 15 gün oldu duvara monte için geleceklerdi hala gelmediler bu sabah için randevu almıştım 2 gün öncesinden adamı aradım şimdi izmir-kemalpaşadayım diyor ben manisa alaşehirdeyim böyle sorumsuzluklara canım sıkılıyor...

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/TDG-BR750

http://www.btsony.com/asp/product/2656/Sony-TDG-BR750-3D-Titanyum-Gozluk

tşkler baya pahalıymış bunlar yaa

• quote:

quote:

vay anasını 46w905 içine sinmeyen insanlarda varmış demek 2 bine mağaza magaza gezip philips 46 5507 ararken arada 4 bin küsüre satılan 46w905 e bakar ah çekerdim isterseniz hiç kullanılmamış çeyizlik philips 46 5507 4 3d gözlük ve orjinal sound barı ile takasa girelim

kardeş ben girsemde yenge kabul etmez benimkini kullanılmış diye bayanlar takıntılıdır bu konularda :) istersen dene şaka yollu :)

yok hocam bizim evde benim sözüm geçer sıkıntı olmaz da denk ürünler değil senin ki bmw 5.20 bendeki honda civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 1 Haziran 2014; 8:14:07 >

• quote:

quote:

quote:

yok hocam bizim evde benim sözüm geçer sıkıntı olmaz da denk ürünler değil senin ki bmw 5.20 bendeki honda civic

civicte kötü değil hocam hepsinin daha üstü vardır sonuçta eldekiyle mutlu olmak ve yetinmek lazım biraz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.