775 anakartlar için sloket'e benzer bir çözüm hiç çıkmadı değil mi?
Intel pin eğilmesinden geri dönen işlemci yüzdesinin yüksekliğinden dolayı pin işini anakart üreticilerine pas ettiğini, şimdi zorluğu anakart üreticilerinin yaşadığını biliniyor
asus bir aparatla sokmuştu lga ya 478 ayaklarını
quote:
Orjinalden alıntı: unixx
asus bir aparatla sokmuştu lga ya 478 ayaklarını
O aparat nedir? nerdedir? piyasada satılırmı?
Çok pratik olmamakla birlikte bütçesi oldukça sınırlı arkadaşların tercih edebileceği bir ürün olabilir bu 478->775 dönüştürücü. Ama ps2->usb dönüştürücü kadar pratik ve kullanışlı olmadığı muhakkak. Ben rastlamadım hiçbiryerde.
elinizdeki 2.4 satıp üzerine biraz daha ekleyerek arkadaşın gösterdigi işlemciyi (3.0) almak çok mantıklı
çeviriciye verceğin parayı koy işlemciyi satıp üzerine yaw ki piyasa da öle bi çevirici var mıdır? nası çeviirir nası eder? ya da işlemciyi ters çevir
Çok pratik olmamakla birlikte bütçesi oldukça sınırlı arkadaşların tercih edebileceği bir ürün olabilir bu 478->775 dönüştürücü. Ama ps2->usb dönüştürücü kadar pratik ve kullanışlı olmadığı muhakkak. Ben rastlamadım hiçbiryerde.
Hadi soket tipini değiştirdi, pin sayısını ve pinlerin işlevini nasıl değiştiriyor bu alet. İşkembeden atmayalım.
uymaz
Kardeş elma ile armut farklı şeyler. Maalesef birbirinin yerine geçmez. Fiyat farkını verip 775 soket işlemci almandan başka çare yok gibi.
sanki hem 478 hem 775 uyumlu anakart vardı sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: sonix!
sanki hem 478 hem 775 uyumlu anakart vardı sanırım
Asrock P4 Combo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme