amd athlon 64 e para yatırmak pek akıl karı bişey değil günümüzde 480 tl ye kendin daha yeni parçalar ile toplarsın
Bir de Anakart çıkışlarını da özellik diye yazmıyorlar mı, çıldırtıyorlar beni. Klavye mouse çıkışı yazmış. Tabiki her makinede yok bu klavye mouse çıkışı
quote:
Orijinalden alıntı: SinanOz
Bir de Anakart çıkışlarını da özellik diye yazmıyorlar mı, çıldırtıyorlar beni. Klavye mouse çıkışı yazmış. Tabiki her makinede yok bu klavye mouse çıkışı
lütfen asrock o hem ati hem nvidia çipseti var üzerinde yazılara bak 3.0x4ghz :) bu ne yahuu
lütfen asrock o hem ati hem nvidia çipseti var üzerinde yazılara bak 3.0x4ghz :) bu ne yahuu
AMD 64 sistem ve 450 tl?
karıştırmayın amd athlon 64 değil
athlon ii x4 640 işlemci o
Uzaylı dostlarımız GTX 480 ve HD 5870'i birleştirip anakarta bütünleştirmiş. Al sana ATI/Nvidia ortak yapımı onboard ekran kartı.
arkadaşım athlon 64 ün neyi varki. örneğin bu athlon ii x4 630 işlemci 150$ olmasına rağmen 2mb cache i var. sanırım bu da kötü değil.