Şimdi Ara

4790k için hava soğutma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese.. işlemci soğutucusunu değişmekten gına geldi artık. Seidon 120v vardı pompası bozuldu stok taktım ayağı kırıldı ardından vatandan idarelik zalman soğutucu aldım oda randıman vermiyor. Yurt dışından almayı düşünüyorum yılbaşı bitmeden önce. Fiyat aralığım 150-170tl. Diyorsanız hazır sıvı soğutma var su fiyata öneririm onlarada bakabilirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle Hyper 212 EVO ya bakmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforcer1

Kesinlikle Hyper 212 EVO ya bakmalısınız.

şuan x e bbbakıyorum aynılar sanırım? az sonra alıyorum:)
  • hyper 212 evo
  • O fiyata adam akıllı soğutucu bulamazsınız o işlemcinin hakkını verecek.Buradakilerin "ooo kesinlikle 212 evo " laflarına bakmayın, yaz geldiğin stokta anca soğutur o işlemciyi.Benim tavsiye biraz daha ekleyip nh-d14, nh-u14s tarzı güçlü bir soğutucu almanız.Hem oc de yaparsınız.Ha hiç bir zaman yapmayacağım diyorsanız 212 evo iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

O fiyata adam akıllı soğutucu bulamazsınız o işlemcinin hakkını verecek.Buradakilerin "ooo kesinlikle 212 evo " laflarına bakmayın, yaz geldiğin stokta anca soğutur o işlemciyi.Benim tavsiye biraz daha ekleyip nh-d14, nh-u14s tarzı güçlü bir soğutucu almanız.Hem oc de yaparsınız.Ha hiç bir zaman yapmayacağım diyorsanız 212 evo iş görür.

2 yıldır kullanıyorum işlemci anakarttan dolayı overclock yapamıyoruum hocam.. sanırım 212evoyu alacağım. ledli fanlı olsa tadından yenmezdi :D yanında 2 adet corsair af120 almayı düşünüyorum kasa için. bu fanlar iyi mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

O fiyata adam akıllı soğutucu bulamazsınız o işlemcinin hakkını verecek.Buradakilerin "ooo kesinlikle 212 evo " laflarına bakmayın, yaz geldiğin stokta anca soğutur o işlemciyi.Benim tavsiye biraz daha ekleyip nh-d14, nh-u14s tarzı güçlü bir soğutucu almanız.Hem oc de yaparsınız.Ha hiç bir zaman yapmayacağım diyorsanız 212 evo iş görür.

2 yıldır kullanıyorum işlemci anakarttan dolayı overclock yapamıyoruum hocam.. sanırım 212evoyu alacağım. ledli fanlı olsa tadından yenmezdi :D yanında 2 adet corsair af120 almayı düşünüyorum kasa için. bu fanlar iyi mi sizce?

Gayet iyi fanlar ama kasanızda fan eksiği yoksa bence evo yerine noctua bir soğutucu alın.Tabi genel olarak kasa içi soğutmada bir sıkıntı varsa fan almanız da önem arz ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kullandığımamı inanayım, sizin yazdığınızamı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Gayet iyi fanlar ama kasanızda fan eksiği yoksa bence evo yerine noctua bir soğutucu alın.Tabi genel olarak kasa içi soğutmada bir sıkıntı varsa fan almanız da önem arz ediyor.

kasayı yeni değiştim hocam önde 2 tane var birde egzos var o kadar. işlemci sogutucusu stok ve zalmanın 33liralık sogutucularını kullandıktan sonra fazla ucmak istemiyorum sonuçta oc derdim yok :) 50 euroya arctic sıvı soğuutmada var ya da corsair h45 de olabilir öğlene doğru karar verip alıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

quote:

Kullandığımamı inanayım, sizin yazdığınızamı?

4790k mi?

4790k oc konusuna bakabilirsiniz.Ozellikle temmuzda atilan yorumlara.

• Hyper 212 evo yu aldım hocam yanına corsair af120 aldım iki adet. Kafayı fazla yoramadım :)

• iyi yapmışsınız 212 evo'dan pişman olacağınızı sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.