Şimdi Ara

İntel Xeon X5460 için Soğutucu Fan önerisi (OC dahil) ve PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse mesajı görmedi çare gene konuyu güncellemekte

P5KPL-CM ana kart için modlu Xeon X5460 işlemci almak istiyorum kararı verdim bunun için güçlü bir soğutucu arıyorum
    misal veriyorum bu soğutucular işlemciyi rahat çalıştırırmı

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/guclu-4-bakir-kanal-2-fan-ramtech-x4-4-pin-cooler-fan-P236287482?gclid=EAIaIQobChMI-tffwv_S5AIVgtKyCh1-eQAOEAQYASABEgLjvvD_BwE&gclsrc=aw.ds

https://www.akakce.com/siparis/?p=492455734&ref=844&gclid=EAIaIQobChMIlfzZzILT5AIV2ueaCh04lAosEAkYAyABEgIr8vD_BwE

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/guclu-6-bakir-borulu-3-fanli-snowman-x6-ledli-cpu-islemci-fani-473914213?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-sear

yalnız bunlar 90mm söyliyim bu tarz bişeyler uygunsa daha ucuzunu bulurum belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 15 Eylül 2019; 21:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xeon işlemci al. 50-100 liralık her sogutucu işini görür. Ramlerin nedir?
  • xentios kullanıcısına yanıt
    Sanırım o işlemci benim ana karta olmuyor ramler 2 tane 2 gb ddr 2

• Lütfen tavsiyeleri bekliyorum

Senin dediğin işlemcileri araştırdım modlanmış halde LGA 755 anakartlara oluyor üstelik daha ucuz önerdiğin bisey var mi peki güçlü bisey bide ocz vandetta 2 fani iyimi bulursam alınırmı yada önerdiğin güçlü bi soğutucu var mi?

• bu tarz bişey alabilirsin

biraz ileriye dönük olur hemde
  • DJWORD kullanıcısına yanıt
    Ne kadardır fiyatları en düşük OC dede iyi soğutsun ve sessiz çalışsın istiyorum marka önemsiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçe belirtmemişsin en iyisini sormuşsun, nzxt, thermaltake, noctua önereyim mi?

• 150-200 TL bütçen olduğunu varsayarak Dark Freezer X120 yada Deepcool gammax c40 önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnrfratc

Ne kadardır fiyatları en düşük OC dede iyi soğutsun ve sessiz çalışsın istiyorum marka önemsiz
    örnek olsun diye attım o resmi bu tarz ürünler de aldıgım markaya göre ses olayı far eder böyle bir sisteme su sogutmalı bir sitem alınmaz zaten fiyatları 70 tlden baslıyor mara marka artıyor
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Bütçe LGA 775 soket için 100tl ye alabileceğim en iyi işlemci (modluda olur) ve 50 tl de sogutucuya kaliyor param bu 50 tl ye alınabilecek en iyisi işte. Parçalar eski yani core 2 quad q9550 100 tl sevindim acikcasi eski ama fiyatlar yüksek ayrica bu islemciden daha dusuk fiyatli modlu x5460 i görünce tabi daha çok sevindim genede önerdiğiniz varsa iyi olur özellikler söylenenler tecrübelerden iyi olmuyor malesef

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Malesef 50 tl

• Xeon işlemci bide stok fan tamamdır ddr2 bilgisayarı soğutmak için ahım şahım bişeye gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xeon hangisi bu soket için en iyi olur bide OC de bile ses yapmadan rahat soğutacak bir fan lazım 150 tl bütçe hepsi xeon x5460 vardı 70 tl 100 tl ye kadar alırım işlemciyi 50 tl de soğutucu icin

• Beyler x56.. işlemciler LGA 775 ana karta olmaz degilmi
    Biraz araştırdım
    Ve bulduğum en iyi işlemciler
    X54.. ve E54.. sizce hangisi daha iyi hangisi alınmalı X mi? E mi? Yada sizce LGA 775 soketli ana karta hangisi iyi olur özellikle P5KPL-CM ana kartı hangi işlemciyi çalıştırır sıkıntı olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 14 Eylül 2019; 14:2:34 >
  • Arkadaşlar araştırdım iyice bendeki P5KPL-CM ana karta 1600mhz işlemci olurmu x5472 yada e5472 almayı düşünüyorum olmazsa 1333mhz lik x5470 i almayı düşünüyorum (tabiki modlu). Sınırları zorladım ama ucuzlar bayaa.

• quote:

Beyler x56.. işlemciler LGA 775 ana karta olmaz degilmi
    Biraz araştırdım
    Ve bulduğum en iyi işlemciler
    X54.. ve E54.. sizce hangisi daha iyi hangisi alınmalı X mi? E mi? Yada sizce LGA 775 soketli ana karta hangisi iyi olur özellikle P5KPL-CM ana kartı hangi işlemciyi çalıştırır sıkıntı olmadan
    E5430 kullanıyorum.

X'ler biraz daha fazla ısınıyor veya güç tüketiyordu unuttum açıkcası.

Thermaltake contac 16 ile 3200 mhz'ye oc li kullanıyorum. Kasa havalandırmam iyi ve oda sıcaklığımda düşük.
  • quote:

Arkadaşlar araştırdım iyice bendeki P5KPL-CM ana karta 1600mhz işlemci olurmu x5472 yada e5472 almayı düşünüyorum olmazsa 1333mhz lik x5470 i almayı düşünüyorum (tabiki modlu). Sınırları zorladım ama ucuzlar bayaa.
    1600 için OC demişler ** atmışlar. O konuyu biraz araştır. Benim bununla uğraşmamın üzerinden baya zaman geçti. Birde ramleride yükselt bence. Bana 4gb cl4 bile yetmiyor.

Bulabilsem 8gb cl4 alacağım.
    Yok ya ramlar yükselmiyor o ana karta hem işlemciyi rahatlık acısından aliyorum aklıma takılan x5460 var tam karar kıldım ısınma sorunu 120w güç çekmesi falan kafamı karıştırdı gene. Bu işlemci için önerebileceğim sağlam bir soğutucu var mi ayrıca guc kaynagim yeterlimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 14 Eylül 2019; 20:37:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.