Bildirim
İntel Xeon X5460 için Soğutucu Fan önerisi (OC dahil) ve PSU (2. sayfa)
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ilk önce o power değişmeli ve ucuz bir power olsun dersen asgari 500 watt olmalı ,çünkü 500 denilen en fazla 300 watt veriyordur (gerçi hız aşırtma için daha kaliteli power gerekiyor)
işlemci ,ekran kartı ,power ,soğutucu derken bir dünya para harcaman gerekir ,onun yerine 2. el bu özelliklerde bir kasa alsan daha ucuza gelir (ben araştırmadım ama gg. gibi sitelerde vardır diye umuyorum) -
Sıvı soğutma alınmalı oc için.
İşlemci çok ısınıyor çünkü.
Bende de x5460 var ordan biliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence E5430 her konuda işini görür. -
Arkadaşlar Xeon X5460 işlemcide karar kıldım aliexpress te modlu olanı var 70 tl civarı bu işlemci için fazla ses yapmayacak işlemciyi rahat çalıştıracak (OC dahil) sogutucu fan önerisi yapabilirmisiniz bütçe söylemek istemiyorum siz önerin eğer alabilirsem alırım. Sagolun şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Beyler baya baktım artık bi cevap verin güzel birşey buldum
https://www.nanokatalog.com/ARCTIC-Freezer-34-Islemci-Sogutucu-Sogutucu-ACFRE00052A,PR-1745874.html?gclid=CjwKCAjwwvfrBRBIEiwA2nFiPbf8IGGRn65RKUqH24CqYC9d3YnfGviH8UGdgvVBILmy64cp9KynVRoCtGMQAvD_BwE
bu sitede en ucuzu var başka önerebileceğiniz site varsa söyleyin
tek fanlı 120mm ve 4 ısı borulu 2.fanda takılıyor ayrıca 2. fanı nasıl alabilirim onuda sormak istiyorum
sağolun cevaplarsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 15 Eylül 2019; 23:59:1 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X