Şimdi Ara

4790k için soğutucu overclock yapilmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyun icin pc topluycam ama render isleri icinde merakim oldugu icin ilerde render yapabilirim overclock yapilmis 4790k icin hangi sogutucu yu (fani)almaliyim islemci isinmasin 50 derecenin ustune cikmasin zorlu islemlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altar693 -- 23 Şubat 2015; 20:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarıyla Yok Öyle Bir Dünya
  • Simdi farkettim overclock yapilmis 4790k islemci icin sogutucu olacak o nasil bi kafayla yazdiysam pardon

• Hocam ben 4790k ile cm 280l kullanıyorum sıcaklıklardan çok memnunum tavsiye ederim.

• Geriteq kullanıcısına yanıt
    çok pahalı bide havalı sıvı soğutma istemşiyorum 250 max ama dediklerim geçerli overclock yapıcam
  • altar693 kullanıcısına yanıt
    nochtua ndh 15 al h110a yakin performansi var!yetmezse paran ndh 14
  • quote:

Orijinalden alıntı: altar693

çok pahalı bide havalı sıvı soğutma istemşiyorum 250 max ama dediklerim geçerli overclock yapıcam

Coller Master 140 XL tavsiye edebilirim çok başarılı bir cihaz fiyatıda iyi forumda bir arkadaş 275 TL'ye satıyor mal sıfır. Türkiye fiyatlarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın getirtsen yurt dışından gelmez o fiyata. Benim 14" fan yerim yok olsa alırdım. 12" cm'lik yuvada ise ikinci elde 200 TL olan H75'i tavsiye ederim oda az malın gözü değil fiyatına göre iyi iş çıkarıyor. 70 serisi olduğuna bakma 75 bu yani özel versiyon buçuklar çok daha başarılı yanılmıyorsam testlerde H110'a kafa tutuyor ki H110'un fiyatı 300 320 civarı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.